Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogres" un "Liepājas" bronzas sērija apturēta līdz 18. maijam

Agris Suveizda

"Ogres" un "Liepājas" bronzas sērija apturēta līdz 18. maijam
Kristaps Dārgais pret "Liepāju". Foto: BK "Ogre"

Latvijas Basketbola savienība savā mājaslapā paziņojusi, ka bronzas sērija starp "Ogres" un "Liepājas" komandām ir apturēta līdz 18. maijam. Pagaidām sērijā ar 1-0 vadībā ir ogrēnieši.

9. maijā "Ogre" sēriju sāka ar sarežģītu uzvaru savā laukumā ar rezultātu 90:87, bet 12. maija rītā pirms sērijas otrās spēles tika pavēstīts par pozitīvu Covid-19 gadījumu ogrēniešu rindās, kā dēļ spēli nācās pārcelt. Rīt Ogrē un pirmdien Liepājā bija paredzēta sērijas attiecīgi trešā un ceturtā spēle, taču savienība šorīt informēja, ka arī šie mači tiek atlikti – sērija ir pārtraukta līdz 18. maijam. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka karantīnā atrodas arī "Ogres" pretiniece "Liepāja".

"Ogre" izslēgšanas spēles sāka ar 3-1 uzvaru ceturtdaļfinālā pār "Latvijas Universitāti", bet pusfinālā, lai arī uzvarēja pirmajā mačā izbraukumā, ar 1-3 atzina "Ventspils" pārākumu. Liepājnieki, izlaiduši 2-0 vadību, ceturtdaļfinālā apspēlēja valmieriešus (3-2), bet pusfinālā ar 0-3 piekāpās "VEF Rīga". "Ogres" rezultatīvākais spēlētājs izslēgšanas spēlēs ir Andrē Vokers, kura rēķinā ir vidēji 14,4 punkti, 4,4 atlēkušās bumbas un 2,7 rezultatīvas piespēles, bet "Liepājas" rindās atzīmējies ogrēnietis Guntis Sīpoliņš – vidēji 16,0 punkti, 5,6 atlēkušās bumbas un 1,8 rezultatīvas piespēles. Pirmajā bronzas spēlē "Ogres" labā ar triple-double izcēlās Kristaps Dārgais – 20 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles. Bronzas sērija rit līdz trim uzvarām.

Šovakar trešo finālspēli aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils". Pirmajos mačos saimniekoja favorīti no galvaspilsētas, uzvarot ar 103:74 un 99:81. Čempioni tiks noskaidroti līdz četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Pafbet LBL lielais fināls: piektdien plkst.19...

     [+] [-]

, 2021-05-15 04:43, pirms 3 gadiem
Velta laika tērēšana, VEfiņš varētu speciāli 2 spēles pakāst, tāpat iznākums skaidrs kā stikls...