Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bērziņam pieci punkti zaudējumā ar -41, Freimanis nespēlē "Unics" sakāvē Astanā

Bērziņam pieci punkti zaudējumā ar -41, Freimanis nespēlē "Unics" sakāvē Astanā
Kaspars Bērziņš
Foto: Nora Krevņeva/F64

VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta spēlē šodien negaidītu zaudējumu piedzīvoja Rolanda Freimaņa pārstāvētais Kazaņas "Unics", kas viesos ar 67:87 piekāpās "VEF Rīga" konkurentiem cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs BC "Astana". Savukārt vēl smagāku zaudējumu cieta "Krasniye Krilya" ar Kasparu Bērziņu ierindā.

VTB Vienotajā līgā Rolands Freimanis izlaida jau otro maču pēc kārtas, turklāt viņš nedevās laukumā arī Eiropas kausa izcīņas astotdaļfināla mačos pret Itālijas klubu Kantu "Foxtown". Tādējādi pēdējais mačs Rolandam bija 28. februārī VTB līgā pret Kaspara Bērziņa pārstāvēto Samaras "Krasnye Krilya".

Šīsdienas mačā "Unics" rindās ar 24 punktiem izcēlās Kīts Lengfords, bet 14 punktus pievienoja Konstantins Kaimakoglu. Tikmēr "Astana" rindās ar 17 punktiem izcēlās Niks Keiners-Medlijs, bet 15 punktus guva Džekovans Brauns.

"Unics" komandai jau trešdien savā laukumā būs jāaizvada Eiropas kausa ceturtdaļfināla pirmais mačs pret Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban", kas Eiropas kausā šosezon uzvarējis visās 18 spēlēs. Atbildes spēle pēc nedēļas risināsies Krasnodarā. VTB līgas kopvērtējumā "Unics" ar 15 uzvarām 24 mačos ieņem stabilu sesto vietu, bet "Astana" ar desmit panākumiem 24 spēlēs pakāpusies uz devīto vietu un nopietni iesaistījusies cīņā par vietu play-off.

Spēli šodien aizvadīja arī Kaspars Bērziņš un "Krasniye Krilya", kas viesos nespēja neko daudz izdarīt pret vienu no turnīra favorītēm "Khimki" un cieta sakāvi ar 41 punkta starpību (54:95). Bērziņš spēles sākumā ātri savāca trīs piezīmes, kas, visticamāk, iespaidoja viņa laukumā pavadīto laiku (23:18 minūtes). Viņš guva piecus punktus (2p. 1/4, 3p. 1/4), savāca sešas atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu. Bērziņa +/- rādītājs šajā spēlē bija mīnus 30, kas bija otrs sliktākais komandā.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-03-14 13:20, pirms 9 gadiem
''Lieliska'' pāreja Freimanim uz Unics.... Tad jau būtu labāk palicis Kalev , kur tiek pie spēļu prakses, a tagad tik sēž.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-14 13:28, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: Varbūt kaut kāda trauma, jo bija saģērbies kapucē, ka diez vai būtu gājējs laukumā, ja arī treneris gribētu
iespējams, bet, ja arī nav trauma, nu šis treneris viņam neuzticas un nedos spēlēt, ja dos tad tikai pāris minūtes kā tas jau bijis.. Es uzskatu, ka slikta pāreja uz Unics.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-14 13:32, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: iespējams, bet, ja arī nav trauma, nu šis treneris viņam neuzticas un nedos spēlēt, ja dos tad tikai pāris minūtes kā tas jau bijis.. Es uzskatu, ka slikta pāreja uz Unics.
Manuprāt ir jātiecas uz nākošo līmeni. Ja spēlētājs grib progresēt, visu laiku ir jānostāda augstāki mērķi. Freimis ir vecis, kurš ir pierādīji, ka ar smagu darbu var progresēt Šī ir jauna situācija, jauna pieredze un esmu pārliecināts, ka Freimis izsitīsies, ja ne šajā, tad citā tik pat augsta līmeņa komandā.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-14 13:34, pirms 9 gadiem
gico rakstīja: Manuprāt ir jātiecas uz nākošo līmeni. Ja spēlētājs grib progresēt, visu laiku ir jānostāda augstāki mērķi. Freimis ir vecis, kurš ir pierādīji, ka ar smagu darbu var progresēt, un šī ir jauna situācija, jauna pieredze un esmu pārliecināts, ka Freimis izsitīsies, ja ne šajā, tad citā tik pat augsta līmeņa komandā.
Par to, ka līmeņa ziņā jākāpj viss ir skaidrs un ,ka Freimis to var tas arī skaidrs, bet komanda nav īstā. Noteikti, ka bija kāds cits sportiskā, ziņā labāks variants.

     [+] [-]

, 2015-03-14 14:40, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Par to, ka līmeņa ziņā jākāpj viss ir skaidrs un ,ka Freimis to var tas arī skaidrs, bet komanda nav īstā. Noteikti, ka bija kāds cits sportiskā, ziņā labāks variants.
Nu bez aizsardzība labākas viņš netiks augstāk, viņam ir jāstrādā daudz aizsardzības attīstīšanā, ja viņu pat VEF ekskapteinis apspēlēja postā...

     [+] [-]

, 2015-03-14 15:01, pirms 9 gadiem
Latvietis brauc stradat uz UK vai Iriju,, Vai tapec, ka tur ir lielaka iespeja izaukt karjeras zinna? Nee.. Rolands Bez darba bija lidz Rudenim veelam, Kalev nav komanda kas maksa milzu summas, Unics lai ari krievijas krize, maksa iespaidigas summas ari Rolandam naudas zinna tas ir daudzkart lielaks neka Kalev. Ne vienmer sportists skatas tikai uz vienu lietu,, Vins pats un jebkurss normali domajoss cilveks saprot, ka te ir ari naudas jautajums. Un bija jau gaidams, ka ieklut 7speletaju rotacija seit bus praktiski neiespejami, 7 speletaji ir Eiroligas top klase,, Ja vinam nebutu tik liels $ numurs vins noteikti speletu pie Bagija, Bet NN priekss tada speletaja to nevar pavilkt.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-14 15:08, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Nu bez aizsardzība labākas viņš netiks augstāk, viņam ir jāstrādā daudz aizsardzības attīstīšanā, ja viņu pat VEF ekskapteinis apspēlēja postā...
kurš tad ir tas exkapteinis!? Vienreiz appspëlēja un tas arī ir viss! Gribu redzët ko teiksi kad Freimis vasarā drazīs, kiegeli Kā mazu bērnu!

     [+] [-]

, 2015-03-14 15:14, pirms 9 gadiem
kobby333 rakstīja: kurš tad ir tas exkapteinis!? Vienreiz appspëlēja un tas arī ir viss! Gribu redzët ko teiksi kad Freimis vasarā drazīs, kiegeli Kā mazu bērnu!
Uzbrukumā jau Freimanis ir daudz labāks par Bērziņu, tas ir nenoliedzami un acīmredzami, vienkārši saku, ka viņam nedaudz jāpieliek aizsardzībā, lai tiktu EL klubā nākamsezon

  -1 [+] [-]

, 2015-03-14 15:14, pirms 9 gadiem
BET365 rakstīja: Latvietis brauc stradat uz UK vai Iriju,, Vai tapec, ka tur ir lielaka iespeja izaukt karjeras zinna? Nee.. Rolands Bez darba bija lidz Rudenim veelam, Kalev nav komanda kas maksa milzu summas, Unics lai ari krievijas krize, maksa iespaidigas summas ari Rolandam naudas zinna tas ir daudzkart lielaks neka Kalev. Ne vienmer sportists skatas tikai uz vienu lietu,, Vins pats un jebkurss normali domajoss cilveks saprot, ka te ir ari naudas jautajums. Un bija jau gaidams, ka ieklut 7speletaju rotacija seit bus praktiski neiespejami, 7 speletaji ir Eiroligas top klase,, Ja vinam nebutu tik liels $ numurs vins noteikti speletu pie Bagija, Bet NN priekss tada speletaja to nevar pavilkt.
Nav viņam tik liels cipars, viņu vienkārši Bagijam nevajadzēja un viss

  +1 [+] [-]

, 2015-03-14 15:19, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Uzbrukumā jau Freimanis ir daudz labāks par Bērziņu, tas ir nenoliedzami un acīmredzami, vienkārši saku, ka viņam nedaudz jāpieliek aizsardzībā, lai tiktu EL klubā nākamsezon
Tur pat nav vērts slotu salidzināt ar Freimi. Slota ir LBL Līmena spelētājs. Vinam būtu jaspēle vai nu Valmiera vai Liepajā.

     [+] [-]

, 2015-03-14 15:24, pirms 9 gadiem
kobby333 rakstīja: Tur pat nav vērts slotu salidzināt ar Freimi. Slota ir LBL Līmena spelētājs. Vinam būtu jaspēle vai nu Valmiera vai Liepajā.
TIeši tā, bet Freimim nemaz tik viegli ar viņu aizsardzībā negāja....

     [+] [-]

, 2015-03-14 15:52, pirms 9 gadiem
Kalevā tā, Unics nekā.
Laikam Freimi biju stipri pārvērtējis pēc 30 pts spēles pret CSKA

  +2 [+] [-]

, 2015-03-14 16:26, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Nav viņam tik liels cipars, viņu vienkārši Bagijam nevajadzēja un viss
Runāji ar Bagiju par Freimani? nevajag izlikties informētākam un gudrākam kā patiesībā esi

  -1 [+] [-]

, 2015-03-14 16:31, pirms 9 gadiem
Skolotajs35 rakstīja: Runāji ar Bagiju par Freimani? nevajag izlikties informētākam un gudrākam kā patiesībā esi
Tu reāli tici, ka Bagijam Freimani vajadzēja?

     [+] [-]

, 2015-03-14 22:03, pirms 9 gadiem
Sarkanie sparni tagad rada sezonas sakuma barona speli. Ja jau pat vefs sos konkreti uzvilka tad pret himkiem nav ko darit

     [+] [-]

, 2015-03-14 22:05, pirms 9 gadiem
Freimanis nu nav vins speletajs kas varetu izkonkuret uniks legionarus tapec ari sezh uz benka. Freimis ir speletajs kam vajag dot soelet un tad bus rezultats to redzam gan izlase gan redzejam kaleva tada uniksa kur rausta soeletajus ta nav vina vieta.

     [+] [-]

, 2015-03-14 23:23, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: iespējams, bet, ja arī nav trauma, nu šis treneris viņam neuzticas un nedos spēlēt, ja dos tad tikai pāris minūtes kā tas jau bijis.. Es uzskatu, ka slikta pāreja uz Unics.
Nu, algas cipars pieklājīgs + Unics pieraksts... tas viss ļaus Freimim cerēt uz itin labu darba vietu nākotnē.