Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz zemāku vietu rangā, kā favorīts šovakar tiek uzskatīts Gulbis

Unibet.com
Unibet.com

Neskatoties uz zemāku vietu rangā, kā favorīts šovakar tiek uzskatīts Gulbis
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Indianvelsas turnīra ceturtdaļfinālu aizvadīs Latvijas tenisists Ernests Gulbis, kuram pretiniekos stāsies Džons Isners. Mača sākums gaidāms nedaudz pēc pusnakts (pēc Latvijas laika).

Ar augumā raženo (208cm) amerikāņu tenisistu Gulbis ir spēkojies trīs reizes, no kurām uzvarējis divās, tiesa, zaudējums ciests tieši pēdējā mačā, kad Valensijas turnīrā Isners abos setos uzvarēja taibreikā. Šodienas mačā bukmeikeri par favorītu uzskata Ernestu Gulbi, lai arī viņš ATP rangā atrodas deviņas vietas zemāk nekā Isners (attiecīgi 22. un 13. vieta).

Gulbja uzvara novērtēta ar koeficentu 1,62, kamēr Isnera panākumam ir iespēja 2,25. ASV tenisists šo turnīru neaizvada nemaz tik pārliecinoši, turklāt viņam daudz tālāk izdevās aizkļūt dubultspēlēs – kopā ar Semu Kveriju tikai vakar tika zaudēts pusfinālā, kamēr Gulbis ar Milošu Raoniču izstājās jau otrdien un varēja koncentrēties vienspēlēm.

Līdzīgi kā Gulbis, arī Isners ceturtdaļfinālā iekļuva vien smagā spēlē, trijos setos pieveicot ar 30. numuru ATP rangā izlikto spāni Fernando Verdasko. Pēc uzvaras pirmajā setā taibreikā Isners zaudēja otrajā setā 3:6, taču tomēr spēja atgūties izšķirošajā setā.

Jāpiemin, ka Isners vēl vienu setu Indianvelsā nav noslēdzis ātrāk par devīto geimu, kamēr Gulbja rēķinā ir trīs šādi seti, turklāt viens no tiem (6:1) bija pret spēcīgo bulgāru Dimitrovu. Tiesa, mača pirmais sets latvietim pēdējās divās spēlēs nav izdevies gana pārliecinošs, līdz ar to šoreiz vajadzētu sagaidīt sīvu spēkošanos jau pirmajā setā – likme, ka tiks izspēlēti vismaz 11 geimi, ir ar koeficentu 1,98, savukārt Gulbja uzvara pirmajā setā novērtēta ar 1,67.

Pēdējās divas spēles Ernests noslēdza trijos setos, taču šodien bukmeikeri par ticamāku uzskata panākumu divos setos. Šāda iespēja novērtēta ar koeficentu 2,60, kamēr panākums ar 2:1 saņēmis koeficentu 3,55. Pieejama arī interesanta likme par mača ilgumu, proti, ja uzvarētājs tiks skaidrots ilgāk nekā 101 minūti, tad savu likmi var pareizināt ar koeficentu 1,87. Lai noslēgtu iepriekšējo maču pret spāni Roberto Bautistu-Agutu, Gulbim bija nepieciešamas teju divarpus stundas.

Pirms Gulbja un Isnera mača šodien notiks arī Žuljena Beneto un Novaka Džokoviča ceturtdaļfināls, kurā drošs favorīta statuss atvēlēts serbam. Pat iespēja, ka viņš uzvarēs tikai trijos setos, ir ar augsto koeficentu 4,60. Džokovičs ir arī galvenais favorīts uzvarai visā turnīrā, kamēr Gulbja iespējas novērtētas kā ceturtās labākās (koeficents 15,50) no sešiem turnīrā palikušajiem tenisistiem.

  -2 [+] [-]

, 2014-03-14 13:36, pirms 10 gadiem
Par Ernesta uzvaru! Kaa ari prognazeju,ka lidz vakaram par so temu bus vel kadi 3 raksti! Kaa jau parasti!