Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Džonsons: "Šāda snieguma dēļ mēs neesam izslēgšanas spēlēs"

Jānis Celmiņš

Džonsons: "Šāda snieguma dēļ mēs neesam izslēgšanas spēlēs"
Džeimijs Džonsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" komanda atkārtojusi savu antirekordu, zaudējot astoto spēli pēc kārtas. Rīdzinieku uzbrucējs Džeimijs Džonsons pēc mača atzina, ka sajūta ir ļoti nomācoša. „Izskatās, ka visu sezonu, mēs katru spēli zaudējam vienādā stilā. Tas ir ļoti nomācoši. Mēs tā arī neesam atraduši veidu, kā šo situāciju mainīt. Tieši šī iemesla dēļ, mēs nespēlējam izslēgšanas spēlēs,” uzskata hokejists.

Džonsons izteicās, ka komanda nav spējīga aizvadīt pilnu maču vienā līmenī, bet tikai atsevišķos periodos. Laba, uzbrucēja prāt, bija tikai otrā trešdaļa. „Mēs nespējam koncentrēties pilnas sešdesmit minūtes. Mēs cenšamies, bet mēs nevaram noturēt vienu kvalitātes līmeni. Paskatoties uz citām komandām, var redzēt, ka tās presingu pielieto daudz labāk. Mēs pārāk daudz sēžam aizmugurē, pārāk ilgi gaidām pretinieku. Ir jābūt aktīvākiem, ātrāk jādodas pretī. Kamēr mēs nespēsim to izmainīt, es neredzu iespēju, kā mēs spētu gūt vairāk vārtus spēlē nekā līdz šim. Viena un tā pati problēma visas sezonas garumā.”

Uzbrucējs izteicās, ka jebkurš anti-rekords vai zaudējumu sērija ir briesmīga, no kuras grib izvairīties jebkurš profesionāls sportists. „Šīs zaudējumu sērijas ir briesmīgas. Tāda situācija kā šobrīd nav pieņemama. Uz mums cilvēki paļaujas, gaida rezultātu un mums ir jāatrod ceļš, kā izkļūt no šīs situācijas. Lai arī ir palikušas tikai divas spēles, mums ir jāatrod risinājums šai problēmai.”

Džeimijs izteicās pozitīvi par spēkošanos pret Aleksandru Ņiživiju. „Uz viņu vienmēr ir prieks skatīties, kā viņš veido spēli. Viņa sniegums laukumā man vienmēr ir paticis. Ņiživiju nekad nedrīkst atstāt nepiesegtu, jo zini, ka viņš ar ripu var paveikt lielas lietas.”

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 10:06, pirms 11 gadiem
Kā - neesam!? Bet Nadeždas kauss!? Tās nav izslēgšanas spēles? Operācija ir izdevusies, mērķis ir sasniegts, un viss ir kārtībā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 10:21, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Nadeždu nepacels!
Galvenais - piedalīties (tāpat kā Sočos)!

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 10:58, pirms 11 gadiem
Toties Jūs cīnīsieties par Nadeždas kausu, un tas nav zemē metams kauss.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 11:55, pirms 11 gadiem
Tas ir sports jūs pajoliņi. Ne katrs var uzvarēt. Nepaveicās šosezon - paņemsim nākošo... Jūs pesimistus visus vaidzētu izkastrēt, ja protams tā jau nav izdarīts, tāpēc neko labāku kā sēdēt pie ekrāna gudri dir*t vairāk neprotat.

     [+] [-]

, 2013-02-14 12:49, pirms 11 gadiem
khl vēl sezona nav beigusies?

Bet ja nopietni, tad jā, nu jau laikam par vēlu kko steidzami mainīt, lēnā garā gatavojaties nākamajai sezonai, GM atliek piesastīt labus spēlētājus, un cilvēku interese par dinamo atgriezīsies..
Ja nu vienīgi jāmaina pats GM.. un par ābolu ar nav nekādas pārliecības..

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 13:05, pirms 11 gadiem
Sniegumu veido spēlētāji - tātad arī Džonsona kungs. Džonsona kungs taču ir leģionārs - tātad saņem lielu algu par savu spēli RD? Izrādās, ka viņa sniegums nav stabils...

Pietiks kārt tuftu un makaronus uz ausīm... Nerunā, ja nav ko teikt!

     [+] [-]

, 2013-02-14 13:23, pirms 11 gadiem
klemens rakstīja: Toties Jūs cīnīsieties par Nadeždas kausu, un tas nav zemē metams kauss.
to jau ari nedabus, dinamo rietumos paliek pedejie un speles ar pirmo, kas palikusi aizstripas, skiet ka tas varetu but Donbass vai Minskas D

     [+] [-]

, 2013-02-14 13:25, pirms 11 gadiem
Starp citu, Former Detroit Red Wings star Sergei Fedorov... ziņo, ka S. Fjodorovs iespējams atsāks savas aktīvās sportista gaitas CSKA klubā. Zināms, ka viņš ir centra pozīcijas spēlētājs. Kuru diez viņš izkonkurēs no kluba?

     [+] [-]

, 2013-02-14 14:03, pirms 11 gadiem
Kapitan ochevidnostj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja