Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Cipulis: "Tāpat kā izlasē, arī "Lev" katra spēle ir kā pēdējā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cipulis: "Tāpat kā izlasē, arī "Lev" katra spēle ir kā pēdējā"
Mārtiņš Cipulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Vakar astoto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", savā laukumā ar 1:3 atzīstot Prāgas "Lev" pārākumu. Uzvarētāju rindās spēlēja divi hokejisti, kuri aizvadītajā nedēļā palīdzēja Latvijas valstsvienībai kvalificēties Soču olimpiskajām spēlēm, - Aleksandrs Ņiživijs un Mārtiņš Cipulis. "Mums katra spēle ir kā pēdējā," situāciju turnīra tabulā vērtēja Cipulis.

"Mums katra spēle ir kā pēdējā, tāpēc obligāti bija jāizcīna uzvara. Pēc atbildības nastas mačs neatšķīrās no pēdējām spēlēm izlasē - arī tur katra spēle bija kā pēdējā. Viss labs, kas labi beidzas," pēc spēles sacīja Mārtiņš Cipulis, kurš Prāgas "Lev" pievienojās sezonas laikā. 32 gadus vecais uzbrucējs ilgi nevarēja atrast klubu, bet pēc pārbaudes mačiem Latvijas valstsvienībā viņu uzrunāja "Lev" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Cipulis sacīja, ka atbildības nasta sniegumu nemainot, jo jāstrādā ir katrā spēlē. Savukārt uzvaru pret Rīgas "Dinamo" palīdzējis izcīnīt skaitliskais vairākums. "Labi, ka sakrita tā, ka iemetām, jo mums vairākums tomēr nav labākais. Īstajā brīdī izšāva, tāpēc viss ir kārtībā," teica malējais uzbrucējs, kurš "Lev" rindās aizvadījis 14 mačus, gūstot trīs vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles.

"Kopumā spēli aizvadīju normāli. Maiņai bija daudz momentu, kurus gan neizdevās izmantot, tomēr esmu apmierināts. Tur, kur man piešķīra noraidījumu, pārkāpuma nebija - viņš pats nokrita," teica 16 minūtes un 39 sekundes laukumā pavadījušais uzbrucējs, kurš izdarīja divus metienus. "Katru dienu esmu jaunā maiņā. Šķiet, šī ir pirmā reize, kad divus mačus pēc kārtas pavadu vienā virknējumā."

Tāpat Cipulis teica, ka maiņā (spēlē kopā ar citiem bijušajiem rīdziniekiem - Marcelu Hosu un Tomāšu Suroviju) tiek sadalītas lomas: "Kurš pirmais paspēj atpakaļ, tas strādā līdz galam." Cipulim pēc spēlēm izlasē kopā ar "Lev" izdevies aizvadīt tikai vienu treniņu, jo daudz laika patērēts gaisā - vispirms nācies lidot uz Frankfurti, jo uz Prāgu nav tiešā reisa.

"Vēl ir palikušas divas spēles, jāgatavojas nākamajiem mačiem. Vietas nedalām, galvenais ir tikt iekšā izslēgšanas spēlēs," teica latviešu uzbrucējs. Ar 50 spēlēs nopelnītajiem 72 punktiem Prāgas "Lev" atrodas septītajā pozīcijā Rietumu konferencē, un, kad regulārajā sezonā vēl palikuši divi mači, devītajā vietā esošā Doņeckas "Donbass" ir trīs punktu attālumā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-02-14 20:14, pirms 11 gadiem
sidneycrosby1 rakstīja: Cipuli iemet vienu ripuli, bet play-off ceru ka jūs netiksiet
Es gan ceru, ka tiks! Nav vēlmes un vajadzības noskaust panākumus citām KHL komandām ar latviešiem sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-14 21:28, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: No divām komandām, ko šogad Sējējs komplektēja, vienu viņš play off zonā iemuļļās...
Ja citē, tad pieraksti ko citē

     [+] [-]

, 2013-02-14 21:49, pirms 11 gadiem
Vakar pirmo reizi piecu sezonu laikā skatijos mūsējo spēli ar dalītām jūtām, gribēju lai RD noteikti neuzvar, LEVam punkti vairāk vajadzīgi. Tagad jājūt līdz Donbasam, lai viņi izmet no play-off MnD.

     [+] [-]

, 2013-02-14 21:52, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Vakar pirmo reizi piecu sezonu laikā skatijos mūsējo spēli ar dalītām jūtām, gribēju lai RD noteikti neuzvar, LEVam punkti vairāk vajadzīgi. Tagad jājūt līdz Donbasam, lai viņi izmet no play-off MnD.
Vakar pirmo reizi satījos fonā, vispār bez emocijām. Pēc izlases... Tomēr jādiferencē, kas ir RD un kas LV izlase.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-14 22:56, pirms 11 gadiem
Kas par muļķibām ka uz Prāgu nav tiešā reisa?

  -1 [+] [-]

, 2013-02-14 22:58, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Vakar pirmo reizi satījos fonā, vispār bez emocijām. Pēc izlases... Tomēr jādiferencē, kas ir RD un kas LV izlase.
Mans jau to ir sen izdarījis SIA ir SIA, VALSTS IR VALSTS

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 07:14, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Vakar pirmo reizi piecu sezonu laikā skatijos mūsējo spēli ar dalītām jūtām, gribēju lai RD noteikti neuzvar, LEVam punkti vairāk vajadzīgi. Tagad jājūt līdz Donbasam, lai viņi izmet no play-off MnD.
Ja Latvija spēlēs pret Krieviju situācijā, kad LV vairs neko nevajadzēs, bet Krievijai akūti nepieciešami punkti, lai tiktu nākamajā kārtā - tad tu arī būsi pret Latviju?

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 08:03, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Vakar pirmo reizi satījos fonā, vispār bez emocijām. Pēc izlases... Tomēr jādiferencē, kas ir RD un kas LV izlase.
Es aizvakar pa ilgiem laikiem vispār RD spēli neskatijos, jo visas emocijas bija atstātas OS kvalifikācijā! Paldies izlases čaļiem par to! Izskatās, ka šodien arī būs citas interesantākas lietas ko darīt! Arī visadi KHL bosu izdomāti nevajadzīgi papildturnīri (Naģas kauss) mani ne visai interesēs un nākamais nopietnais pasākums, kam personīgi es sekošu līdz ir izlases pārbaudes spēles un PČ. Ok, protams pa starpai paskatīšos arī kādu KHL plovu spēli ar kādu mūsu censoņu piedalīšanos, bet tas arī viss, kas mani šobrīd interesēs KHL sakarā! Piekrītu, ka izlase un RD ir divas dažādas lietas - viens ir privāts klubs, otra ir valsts izlase un svarīguma un nozīmīguma ziņā vismaz man tās ir divas nesamērojamas lietas! Izlase protams pāri visam!

     [+] [-]

, 2013-02-15 08:24, pirms 11 gadiem
als rakstīja: Piekrītu, ka izlase un RD ir divas dažādas lietas - viens ir privāts klubs, otra ir valsts izlase un svarīguma un nozīmīguma ziņā vismaz man tās ir divas nesamērojamas lietas! Izlase protams pāri visam!
Pat ja tās ir nesamērojamas lietas, RD sastāvā gandrīz visi čaļi ir mūsējie. Ne labākie, protams (ar izņēmumiem), bet tomēr mūsējie. Tādā Ļevā spēlē 2 (!), gandrīz tikpat, cik mums leģionāru. Lūk, tās ir nesamērojamas lietas. Man lielā mērā pajāt šobrīd, kurš tur tiks PO, kurš netiks.
Varbūt kāds fano par Dinamo tā nosaukuma, vēstures vai Kalvīša dēļ - es fanoju par mūsu džekiem.