Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Treneri nomainījušās "Canucks" vārtsargs Demko kļūst par nedēļas pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Treneri nomainījušās "Canucks" vārtsargs Demko kļūst par nedēļas pirmo zvaigzni
Tetčers Demko. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Par pirmo zvaigzni atzīts Vankūveras "Canucks" vārtsargs Tetčers Demko.

Vankūveras "Canucks" nule veica izmaiņas vadības gaiteņos, nomainot arī galveno treneri. Amatā stājās Brūss Budro, kura gājiens sācies ar četrām uzvarām pēc kārtas. Visos mačos vārtos bija Tetčers Demko, kurš atvairīja 96,2% metienu, vidēji ielaida 1,20 ripas un tika atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni. 4:0 uzvarā pret Losandželosas "Kings" Demko atvairīja 31 metienu un aizvadīja otro sauso spēli karjerā.

Otrās zvaigznes gods ticis Karolīnas "Hurricanes" centra uzbrucējam Sebastianam Aho, kurš četrās spēlēs atzīmējās ar pieciem vārtiem un septiņiem punktiem. Ieskaitot arī aizpagājušo nedēļu, Aho piecās spēlēs pēc kārtas guva vismaz divus punktus, un franšīzes ietvaros nevienam tas nebija izdevies kopš 1993./94. gada sezonas. Aho ar 26 spēlēs gūtajiem 32 punktiem ir sestais rezultatīvākais spēlētājs NHL.

Kolorado "Avalanche" aizsargs Devons Teivzs atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Viņš četrās spēlēs izcēlās ar 0+7, būdams nedēļas labākais piespēlētājs. Teivzs savainojuma dēļ piedalījies tikai 16 spēlēs, kurās guvis 20 punktus. Vidēji 1,25 punkti spēlē ir labākais rādītājs starp aizsargiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/thatcher-d...