Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Slovan" iemet mazākumā, bet zaudē "Ak Bars", CSKA gūst trīs bezatbildes vārtus Ņižņijnovgorodā

"Slovan" iemet mazākumā, bet zaudē "Ak Bars", CSKA gūst trīs bezatbildes vārtus Ņižņijnovgorodā
Abas "Ak Bars" ripas uzvarētajā spēlē pret "Slovan" iemeta Staņislavs Gaļijevs. Foto: www.ak-bars.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos „Ak Bars” ne bez grūtībām pārspēja Bratislavas „Slovan” ar 2:1, bet Maskavas CSKA viesos viegli tika galā ar „Torpedo” – 3:0.

Kazaņas „Ak Bars” savā laukumā apspēlēja Bratislavas „Slovan” ar 2:1. Viesi atklāja rezultātu spēlējot mazākumā – Mario Lunters pārtvēra mājinieku piespēli, kopā ar maiņas partneri aizskrēja pretuzbrukumā, taču nolēma neizdarīt piespēli, bet mest no pustālās distances – 0:1. „Ak Bars” panāca izlīdzinājumu trīs minūtes vēlāk, kad „Slovan” vārtsargs neveiksmīgi atvairīja Vladimira Tkačova metienu no apmales, ripa atleca tieši uz vārtu priekšu, un Stanislavs Gaļijevs iemeta to vārtos – 1:1.

Otrajā periodā Bratislavas komanda izdarīja trīsreiz vairāk metienu, nekā „Ak Bars” – 15:5, tomēr vienīgos vārtus šajās 20 minūtēs guva tieši Kazaņa. Arī šoreiz precīzs bija Gaļijevs, kurš kopā ar Tkačovu aizskrēja pretuzbrukumā un netraucēti meta no vidējās distances – 2:1. Līdz mača beigām rezultāts vairs nemainījās, „Ak Bars” pacēlās uz trešo vietu, izcīnot 18 uzvaras 27 spēlēs.

Ņižņijnovgorodas „Torpedo” savā laukumā piekāpās Maskavas CSKA ar 0:2. Jau ceturtajā minūtē viesi izvirzījās vadībā – uzbrukuma laikā ripa noslīdēja no Sergeja Kaļiņina nūjas, taču to savāca tuvumā esošais Sergejs Andronovs un iemeta tukšajā vārtu stūrī – 0:1. Desmit minūtes pirms sirēnas Sergejs Tolčinskis dubultoja armijas kluba pārsvaru – uzbrucējs saņēma ripu vidusszonā, apspēlēja divus pretspēlētājus un ar stipru metienu no tuvās distances panāca 0:2.

Atlika spēlēt trīs minūtes, kad „Torpedo” nomainīja vārtsargu Stanislavu Gaļimovu pret sesto laukuma spēlētāju, bet drīz Mets Robinsons iemeta trešo ripu mājinieku vārtos – 0:3. CSKA nostiprinājās pirmajā pozīcijā sakrājot 44 punktus 26 spēlēs, un tagad Igora Ņikitina vadītā komanda apsteidz otrajā vietā esošo SKA vienību par trīs punktiem.

KHL spēles, 13. novembris

SpēleRezultāts
Ak Bars – Slovan2:1
Neftekhimik – Dinamo (Rīga)3:4
Torpedo – CSKA0:3

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja