Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' bullīšos vēlreiz pārspēj MVD hokejistus

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Rīga'' bullīšos vēlreiz pārspēj MVD hokejistus
Foto: Kaspars Volonts

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) kārtējo spēli aizvadījusi HK ''Rīga'', kas izbraukumā ar 3:2 bullīšos pārspēja HK MVD hokejistus. Vienīgo pēcspēles soda metienu realizēja Frenks Razgals.

Atgādināsim, ka abas vienības savā starpā tikās sestdien, kad HK ''Rīga'' jaunā trenera Ronalda Ozoliņa vadība pagarinājumā ar 3:2 pārspēja HK MVD hokejistus. Vārtus mūsu komandas labā sestdien guva Frenks Razgals, Kristaps Zīle un Gatis Sprukts.

Svētdien abas vienības tikās atkārtoti. Jau spēles pirmajā minūtē HK ''Rīga'' par skaitliskā sastāva pārkāpumu nopelnīja divu minūšu sodu. Spēles septītajā minūtē abas komandas nopelnīja abpusēju noraidījumu, bet pēc pāris sekundēm laukuma saimnieki nopelnīja vēl divas soda minūtes, kas mūsējiem ļāva spēlēt vairākumā. Tikai 17 sekundes bija nepieciešamas, lai HK ''Rīga'' atklātu spēles rezultātu, kad otro spēli pēc kārtas precīzs raidījums padevās aizsargam Kristapam Zīlem, kuram asistēja Kirils Galoha – 0:1. Taču prieki bija īsi, jo pēc pusminūtes Semjons Pankratovs panāca izlīdzinājumu – 1:1. Pirmā perioda beigās laukuma saimnieki guva otro vārtus, kad precīzs raidījums padevās Timuram Bešarovam - 2:1 pēc pirmajām divdesmit minūtēm.

Otrajā trešdaļā jau pirmajā minūtē HK MVD nonāca mazākumā, ko atkal izmantoja rīdzinieki, kad precīzs raidījums pēc Zīles un Kirila Galohas piespēlēm vairākumā padevās Frenkam Razgalam - 2:2. Otrās trešdaļas izskaņā abas komandas vēlreiz apmainījās ar divu minūšu noraidījumiem, taču vārtus gūt nevienai no komandām neizdevās – 2:2 pēc 40 spēlētām minūtēm.

Trešās trešdaļas sākumā kārtējās divas soda minūtes nopelnīja laukuma saimnieki, bet nedaudz vēlāk divu minūšu sodu par rupjību nopelnīja Aleksandrs Visockis, kurš vēl papildus saņēma desmit minūšu disciplinārsodu. Spēles pēdējā minūtē Gatis Sprukts par ripas izmešanu ārpus laukuma atstāja HK ''Rīga'' mazākumā, taču HK MVD neizdevās gūt vārtus un izraut uzvaru. Arī pagarinājumā neviena no komandām vārtus neguva, tāpēc uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienos.

Tajos veiksmīgāki bija rīdzinieki. Vienīgos vārtus guva Razgals, kas tādējādi HK ''Rīga'' ļāva svinēt otro uzvaru pēc kārtas - 2:3.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Игроки

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 20:36, pirms 8 gadiem
Latvijas hokejs sāk atdzīvoties. Vakar Dinamo šodien HK Rīga. Lai veicās

     [+] [-]

, 2016-11-13 20:48, pirms 8 gadiem
noriks rakstīja: Latvijas hokejs sāk atdzīvoties. Vakar Dinamo šodien HK Rīga. Lai veicās
Rīga arī vakar papildlaikā uzvareja

     [+] [-]

, 2016-11-13 21:20, pirms 8 gadiem
noriks rakstīja: Latvijas hokejs sāk atdzīvoties. Vakar Dinamo šodien HK Rīga. Lai veicās
Vai tā ir var pierādīt tikai U-18,U-20 un nacionālā izlase ,nevis krievijas čempionātu klubi.