Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Polijā turpina tikai dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Polijā turpina tikai dubultspēlēs
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča zaudējusi Zavadas ITF 25 000 vienspēļu turnīra 1. kārtā, bet Polijā turpina spēlēt dubultspēlēs, kur sasniegts ceturtdaļfināls. Otrdien zaudējumus piedzīvoja arī Aļona Ostapenko un Mārtiņš Podžus.

Šonedēļ vienu vietu vienspēļu rangā zaudējusī Latvijas otrā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 243.) sezonas pēdējo turnīru aizvada Zavadā, Polijā. Vienspēļu sacensību 1. kārtā Marcinkeviča ar 6:7(6), 6:2, 3:6 piekāpās Bosnijas un Hercegovinas tenisistei Jasminai Tinjičai, kura rangā ieņem 303. vietu.

Marcinkevičai labākas sekmes dubultspēlēs. Šonedēļ spēlējot kopā ar baltkrievieti Poļinu Pehovu, 1. kārtā uzveiktas Baltkrievijas tenisistes Darja Ļebešova un Lidzija Marozava – 4:6, 6:4, 10:5. Vienspēlēs Diāna nopelnīja vienu ranga punktu, bet dubultspēlēs 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana ļāvusi tikt pie 14 punktiem.

Startu Helsinkos (ITF 25 000) noslēgusi Aļona Ostapenko, kura, sekojot zaudējumam vienspēļu kvalifikācijā, izstājusies arī no dubultspēļu turnīra, kurā tika pie iespējas spēlēt pamatsacesnībās. To 1. kārtā kopā ar dānieti Malū Edjesgoru zaudēts austrietei Melānijai Klafnerei un slovēnietei Tadejai Majeričai – 7:5, 2:6, 6:10. Par piedalīšanos vienā mačā iegūts viens ranga punkts.

Otrdien neveiksmi piedzīvoja arī Mārtiņš Podžus (ATP 1244.), kurš Breidentonas (Florida) "Future" turnīra 1. kārtā ar 6:3, 4:6, 1:6 zaudēja tunisietim Mohamedam Abidam (ATP 938.). Podžus bija vadībā ar setu un 3:1, taču pārsvaru nenosargāja un ranga punktus nenopelnīja.

     [+] [-]

, 2012-11-14 12:20, pirms 11 gadiem
Var tik teikt, labi, ka sezonas beigas beidzot. Ja spēlē 30 turnīrus un vairāk sezonā, kvalitāte paliek otršķirīga.

Ka jau iepriekš esmu vēlējis, tagad labi atpūsties, patusēt, pēc tam svaru zālē iekšā Sākt nākamo sezonu jaunā kvalitātē un būt pirmajai. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2012-11-17 18:20, pirms 11 gadiem
Spēlēt tenisu ļoti augstā līmenī un vienlaikus tusēt spēj tikai atsevišķi tenisa ģēniji, agrāk Safins, tagad mūsu Gulbis. Agrāk Internetā izdevās lasīt kāda tenisista atziņu šajā jomā, ka pēc atkāpšanās no stingra režīma, viņam formas atgūšanai vajadzējis pus gadu. Šarapova pēc traumas vairākus gadus cīnās un lēnām virzās reitingā uz augšu.