Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Armalis: "Ar šādu ofensīvu mājās mums viņi ir jāpārspēj"

Andrejs Siliņš

Armalis: "Ar šādu ofensīvu mājās mums viņi ir jāpārspēj"
Mants Armalis
Foto: dinamoriga.lv

Pēc zaudējuma Čerepovecas "Severstal" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Rīgas "Dinamo" lietuviešu vārtsargs Mants Armalis atzina, ka pirmajā vārtu zaudējumā neko nav redzējis, bet uzslavēja komandu par ofensīvas veikšanu pēdējā trešdaļā.

"Pēc piedzīvota zaudējuma ir ļoti draņķīga sajūta. Pirmajā trešdaļā rādījām atzīstamu sniegumu, otrais periods nebija tik sekmīgs, bet guvām vārtus. Trešajā trešdaļā mums bija nospiedošs pārsvars, taču vārtus gūt nespējām," zaudējumu komentēja Armalis.

"Pirmajā vārtu guvumā neko neredzēju. Viņi izdarīja metienu aizsegā, ja tā gadās, un ripa lido vārtos, tad to atvairīt ir gandrīz neiespējami. Otrajā viņi ļoti labi realizēja vairākumu ar spēcīgu metienu," ielaistos vārtus atcerējās lietuviešu vārtsargs.

25 gadus vecais hokejists atzīst, ka komandā iejuties labi: "Spēlētāji ir draudzīgi, arī Jānis [Kalniņš] palīdz. Bet šie zaudējumi, protams, ļoti iespaido komandas garu. Tagad atgriezīsimies mājās. Ar šādu ofensīvu mājās mums viņi ir jāpārspēj."

"Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns kā zaudējuma iemeslu norādīja nespēju realizēt iespējas: "Apsveicu "Severstal" ar panākumu. Mēs centāmies, izdarījām daudz metienu, taču pietrūka izpildījuma kvalitātes. Turklāt pretinieki svarīgākos vārtus guva skaitliskajā vairākumā. Tas arī bija atslēgas moments spēlē."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/
ХК Северсталь

  -1 [+] [-]

, 2017-10-14 02:13, pirms 6 gadiem
smukais puika iedod savu nummuriņu!

  +3 [+] [-]

, 2017-10-14 06:08, pirms 6 gadiem
Tad kad sāks spēlēt no pirmās sekundes nevis tikai spēles beigās, tad arī uzvarēs

  +6 [+] [-]

, 2017-10-14 07:33, pirms 6 gadiem
Jā,ja Hotabiču aiz Severstaļ vārtiem nosēdinātu un tie kustētos,kad RD ņuņņas met ripas garām vārtiem.Žerdevs vakar trīs piespēles uz petaka uzlika,nevienu tie saucamie Latvijas izlases kandidāti nespēja izmantot.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-14 09:46, pirms 6 gadiem
Vēl viens gudrelis