Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Džibrilu Sisē aiztur aizdomās par Francijas izlases pussarga Valbuenā šantāžu

Agris Suveizda

Džibrilu Sisē aiztur aizdomās par Francijas izlases pussarga Valbuenā šantāžu
Džibrils Sisē piedalās Francijas televīzijas šovā "Dejo ar zvaigzni"
Foto: SIPA/Scanpix

Pazīstamais franču futbolists Džibrils Sisē kopā ar vēl trim personām esot aizturēts par Francijas izlases pussarga Matjē Valbuenā iespējamu šantāžas mēģinājumu, vēsta ziņu aģentūra AFP.

Atsaucoties uz saviem avotiem, AFP vēsta, ka četras personas tiekot turētas aizdomās par Valbuenā šantažēšanu saistībā ar seksuāla akta video, kurā redzams viens no Lionas "Olympique" līderiem Valbuenā.

Video ieraksts esot trim no četrām personām, taču Sisē rīcībā tāda neesot un viņš acīmredzot drīzumā tikšot attaisnots un atbrīvots, ja vien neparādīsies kāda jauna informācija. Paša video ieraksta esamība pagaidām vēl neesot pierādīta. Sisē un Valbuenā savulaik kopā spēlēja Marseļas "Olympique" rindās.

34 gadus vecais Džibrils Sisē karjeras laikā spēlējis tādos klubos kā "Liverpool" un Marseļas "Olympique", spēlējis ne tikai Francijā un Anglijā, bet arī Grieķijā, Itālijā, Katarā un Krievijā. 2014. gada ziemā atgriezās "Ligue 1" un pievienojās "Bastia", kā rindās iepriekšējā sezonā gan aizvadīja tikai astoņas spēles, visās ejot uz maiņu.

Šovasar Sisē uz pieciem mačiem parakstīja īstermiņa amatieru līgumu ar Francijas aizjūras teritorijas Reunjonas (pie Madagaskaras) augstākās līgas komandu "Saint-Pierroise", taču debijas spēlē tika savainots jau 11. minūtē un komandu pameta. Francijas izlasē Sisē aizvadījis 41 spēli un guvis deviņus vārtus.

Izmantotie resursi:
Justice - Chantage présumé contre...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-13 12:55, pirms 9 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: https://lv.wikipedia.org/wiki/Reinjona
UUUUIIJ.. Agris iekrita.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-10-13 13:35, pirms 9 gadiem
Nav breinums ka ar taidom lītom nusadarboj, sovi 5 bārni Sise ir juobaruoj, kai ari bruoli i muosys, kas musalminim Sise siež iz kokla, kuru ir daudzi..
Lela gimene leli tieriņi..
Tai pat kai Kovi, kuram lai pabaruotu sīvu i 4 bārnus ir juospieluoj KHL par pluss mīnus 10 dolaru sezona bez priemejom..

Nu tai jau ir a kam tagat vīgļi..

  -1 [+] [-]

, 2015-10-13 13:47, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Ajšiš Supjeizdzja izceļās !
tys ir pa franciski?

  -1 [+] [-]

, 2015-10-13 14:28, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: tys ir pa franciski?
tas ir kobra

     [+] [-]

, 2015-10-13 16:52, pirms 9 gadiem
Tamazs Starkovs rakstīja: Rekur tas video ar Velbuenā
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbayigBNb11ryt707o1_1280.jpg
hmmm... esmu diezgan pārliecināts, ka tā ir bilde, kur 1 čalis sūkā otram, bet varbū es kļūdos.