Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Holts: "Zaudējums SKA - pilnībā mana vaina"

Agris Suveizda

Holts: "Zaudējums SKA - pilnībā mana vaina"
Kriss Holts
Foto: hc-avto.ru

Šodien Jekaterinburgas "Avtomobilist" Kontinentālās hokeja līgas spēlē savā laukumā ar 5:6 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. Pēc spēles beigām pilnu atbildību par zaudējumu uzņēmās bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts, kurš atvairīja tikai 24 no 30 viesu metieniem.

"Lūdzu piedošanu visiem "Avtomobilist" līdzjutējiem. Jūs esat pelnījuši labāku spēli, nekā mēs demonstrējām šodienas spēlē pret SKA. Šis zaudējums ir pilnībā mana vaina, un apsolu pielikt visas pūles, lai nekas tāds vairs neatkārtotos," savā Twitter kontā teica Kriss Holts. "Rīt uz ledus strādāšu papildus stundu, lai satīrītu šos mēslus...Zaudēšanu ienīstu daudz vairāk nekā man patīk uzvarēt...Paldies līdzjutējiem par atbalstu."

Holts šosezon laukumā devies desmit spēlēs, ielaidis 30 vārtus un atvairījis 91.9% metienu. Divu sezonu laikā Rīgas "Dinamo" sastāvā Holts regulārajā sezonā un izslēgšanas spēlēs 90 mačos kopumā ielaida 214 vārtus un atvairīja 91.7% metienu. No pašreizējiem "Dinamo" vārtu vīriem šīs sezonas kontekstā labāks atvairīto metienu procents ir Mārim Jučeram (92.1), bet zviedrs Mikaels Telkvists spējis atvairīt 91.0% metienu.

Izmantotie resursi:
Twitter
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs: FlashLight
Slēpts komentārs: kaijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-13 21:37, pirms 11 gadiem
Conolly rakstīja: Gan saņemsies, redz, Kris, bez tevīm Ģinamai nav kas nostāv sausā un palīdz izcīnit uzvaras, tu veiksmīgi pameti grimstošu kuģi, vēlu neveiksmes mūsu supervratariem.
idiot..s

  +2 [+] [-]

, 2012-10-13 21:54, pirms 11 gadiem
Veiksmi Kriss, tik tās labākās atmiņas par Tevi gan kā par cilvēku gan vārtsargu!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-14 13:55, pirms 11 gadiem
Pagājušā gada DR playoff arī ir tava vaina!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja