Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Poceko atvainojies Jannim, itāļi maz iztērējuši no viņa dotās kredītkartes

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Poceko atvainojies Jannim, itāļi maz iztērējuši no viņa dotās kredītkartes
Džanmarko Poceko. Foto: FIBA

Itālijas basketbola izlases galvenais treneris Džanmarko Poceko žurnālistiem atklājis, ka ir atvainojies Grieķijas izlases līderim Jannim Adetokunbo par uzlekšanu viņam virsū un apskaušanu pēc izlases uzvaras pār Serbiju. Tikmēr izlases basketbolisti pauduši, ka iztērējuši tikai aptuveni 700 eiro no viņa dotās kredītkartes pēc zīmīgā panākuma.

Svētdien pagaidām lielāko pārsteigumu 2022. gada Eiropas čempionātā basketbolā sarūpēja Itālijas izlase, kas astotdaļfinālā no tālākās cīņas par titulu izslēdza vienu no galvenajām favorītēm Serbiju. Bez uzvaras šis mačs palicis atmiņā ar izlases galvenā trenera Džanmarko Poceko uzvedību pēc tam, kad viņš tika izraidīts no spēles par divām tehniskajām piezīmēm.

Pēc uzvaras viņš apskāvis Janni Adetokunbo, kā arī neviltoti izrādījis savas emocijas, kuras nav spējuši savaldīt nedz pārējais Itālijas izlases personāls, nedz spēlētāji. Jau rītvakar pret Franciju itāļi cīnīsies par vietu pusfinālā, bet pirms tam Poceko ir atvainojies Grieķijas izlases līderim par savu emocionālo izvirdumu. ''Protams, atvainojos, taču biju priecīgs, jo mēs uzvarējām. Viņš sāka smieties. Parasti spēlētājs, kurš ir lielisks laukumā, ir arī lielisks ārpus tā. Jannis tam ir perfekts piemērs, jo viņš ir patīkama persona.''

''Sieva man nav zvanījusi, tāpēc gan jau, ka viņi daudz neiztērēja,'' uz jautājumu, cik daudz Itālijas basketbolisti iztērējuši no viņa iedotās bankas kartes pēc uzvaras pār Serbiju, atklājis Poceko. Pie tam, šī nav bijusi pirmā reize, kad treneris tā darījis, taču ''Dinamo Sassari'' laikos vienā no reizēm spēlētājiem nosaucis nepareizu pin kodu.

Viens no uzvarētās spēles pret Serbiju varoņiem Marko Spisu atklāja, ka padotie neko daudz nav iztērējuši - aptuveni 700 eiro. ''Kopīgi devāmies vakariņās. Uz 12 spēlētājiem tā ir adekvāta summa. Ēdām vistu un dzērām ūdeni, tas arī viss.''

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-177897-...
https://basketnews.com/news-177901-...

  +1 [+] [-]

, 2022-09-13 17:50, pirms 2 gadiem
Man sāk likties, ka trenneri no Itālijas ir vieni no labākajiem pasaulē. Šis trenneris māk uzlādēt spēlētājus ar pareizu emocionālo devu.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-13 17:58, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Man sāk likties, ka trenneri no Itālijas ir vieni no labākajiem pasaulē. Šis trenneris māk uzlādēt spēlētājus ar pareizu emocionālo devu.
interesanta personība. Gājiens ar kredītkarti savdabīgs, bet arī parāda spēlētāju respektu, jo patērējās diezgan minimāli. Nekāda lielā uzdzīve turnīra laikā gan nav arī vēlama, kur varētu vairāk iztērēt.

     [+] [-]

, 2022-09-13 18:00, pirms 2 gadiem
Bet normāla vistiña un ūdens, par apmēram 58€ uz galviñu 😂

     [+] [-]

, 2022-09-13 18:48, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Bet normāla vistiña un ūdens, par apmēram 58€ uz galviñu 😂
Ko viņiem, uz maķīti jāiet? Gan jau aizgāja uz labu restorānu, Rīgā arī ir daži ar līdzīgām un pat lielākām cenām.

     [+] [-]

, 2022-09-13 20:26, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Bet normāla vistiña un ūdens, par apmēram 58€ uz galviñu 😂
Pat Latvijā labā restorānā var atrast līdzīgas cenas par to pašu vistu un ūdeni. kur nu vēl Itālijā vai kur šis notika. Tas noteikti pat nebija nekāds smalkais restorāns.

     [+] [-]

, 2022-09-14 09:49, pirms 2 gadiem
Vietniekvārdi virsrakstā ir diezgan nejēdzīgi Es pēc virsraksta sapratu, ka itāļi ir patērējuši Janna kredītkarti un tādēļ Poceko atvainojies