Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola attīstības veicināšanai izveidota LFF pagaidu komiteja

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola attīstības veicināšanai izveidota LFF pagaidu komiteja
Vadims Ļašenko. Foto: LFF

LETA. Ar mērķi uzlabot Latvijas telpu futbola ikdienas procesu pārvaldību un attīstību, kā arī aktīvāk iesaistīt zinošākos pašmāju telpu futbola profesionāļus, izveidota Latvijas Futbola federācijas (LFF) Telpu futbola pagaidu komiteja, vēsta lFF.

LFF valde pēc pieteikumu izvērtēšanas darbam komitejā par tās priekšsēdētāju apstiprinājusi Eduardu Boriseviču, bet komitejas locekļu pienākumus pildīs Mārtiņš Petrovs, Dmitrijs Zabarovskis, Zigmunds Dvarons, Ingars Kalējs, Andris Utināns un Antons Semeņaks.

"Telpu futbols jau sen ir Latvijas futbola neatņemama sastāvdaļa, kas attīstījusies un panākusi, ka 2026. gadā kopā ar Lietuvu uzņemsim Eiropas čempionāta finālturnīru. Lai gaidāmais notikums sniegtu pievienoto vērtību šī segmenta turpmākai izaugsmei, vēlamies ieklausīties Latvijas telpu futbolā tieši iesaistītajos cilvēkos un viņu skatījumā par sacensību, klubu un spēlētāju attīstības jautājumiem," paziņojumā norādīja LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Viņš izcēla, ka ar LFF Telpu futbola pagaidu komitejas palīdzību nepieciešams izstrādāt Latvijas telpu futbola attīstības stratēģisko virzienu.

"Gaidāmais turnīrs un paralēlie procesi klubos var sniegt ievērojamu grūdienu Latvijas telpu futbola tālākai izaugsmei, tāpēc vēlamies, lai šajā procesā mūsu spēcīgākie telpu futbola profesionāļi ir iesaistīti jaunā kvalitātē," viņš turpināja.

Komiteja sniegs atbalstu LFF valdei telpu futbola attīstības jautājumos.

Latvija kopā ar Lietuvu uzņems 2026.gada Eiropas čempionāta telpu futbolā finālturnīru.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-06-13 12:16, pirms 3 mēnešiem
Kādēļ tikai pagaidu?

     [+] [-]

, 2024-06-14 11:49, pirms 3 mēnešiem
1 rakstīja: Kādēļ tikai pagaidu?
kad būs veicinājuši, likvidēs