Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Rutenko: "Kā es varu iesist spēlētājam, kurš divreiz īsāks par mani?" (+VIDEO)

Jānis Pārums

Baltkrievijas izlases kapteinis Sergejs Rutenko pēc uzvaras 26:24 pār Latviju pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra play off kārtas pirmajā spēlē komentēja savu diskvalifikāciju.

Jāatgādina, ka spēles 50.minūtē Rutenko par rupjību (sitienu ar elkoni pa seju Jānim Pavlovičam) saņēma diskvalifikāciju. Lēmumu par to, vai baltkrievu kapteinis, kurš pirmajā mačā guva desmit vārtus (10/7), varēs piedalīties otrajā spēlē Eiropas Handbola federācija vēl nav pieņēmusi. Rutenko uzskata, ka nekā nopietna konkrētajā epizodē nebija.

"Nekas tur nebija – es pacēlu rokas, pretinieks nez no kurienes uzpeldēja un nokrita. Runāju ar tiesnešiem, skaidroju viņiem – kā gan es varu iesist spēlētājam, kurš ir divas reizes īsāks par mani? Tad viņam sejā noteikti būtu palikušas pēdas. Tas ir neiespējami. Viņam būtu izsists zobs vai pārsists deguns," sacīja Rutenko izdevumam pressball.by.

Kāpēc tieši ar jums pēdējā laikā notiek šādas situācijas?
"Oi, nerunāsim par to, labi? Galvenais, ka uzvarējām, lai arī ar nelielu pārsvaru. Jā, nespējām neitralizēt Krištopānu. Mēģināsim tikt skaidrībā."

Jāatgādina, ka pasaules čempionātam kvalificēsies komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Otrā spēle 15. jūnijā plkst. 19:35 notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Rutenko iesit Pavlovičam un saņem diskvalifikāciju

Izmantotie resursi:
Прессбол - новости белорусского спорта

     [+] [-]

, 2016-06-13 21:20, pirms 8 gadiem
Sitiens jau tur īsti nebija. Centās at roku vienkārši atgrūzt. Diskābelim nevajadzētu būt. Jācenšas uzvarēt tā pat.

     [+] [-]

, 2016-06-13 22:00, pirms 8 gadiem
Kā īsti ir pareizi?!?!?! Rutenka vai Rutenko

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 23:52, pirms 8 gadiem
Nu bet latviski atveide notiek pēc izrunas. Tā radās Seterberji, Lāšoni... Tagad studijā gaidam Kraučankas, Rutenkas un Lukašenkas