Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neizdodas vienoties par Londonas variantu, ČL finālu pārceļ uz Portugāli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neizdodas vienoties par Londonas variantu, ČL finālu pārceļ uz Portugāli
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA apstiprinājusi, ka 29. maijā paredzētais Čempionu līgas fināls starp Londonas "Chelsea" un Mančestras "City" tiks aizvadīts Portugālē, Portu esošajā "Estadio do Dragao".

Sākotnēji Čempionu līgas fināls bija plānots Stambulā, taču nule Lielbritānija iekļāva Turciju savā sarkanajā sarakstā un aicināja fanus nedoties uz maču. Atgriežoties no valstīm, kas ir sarkanajā sarakstā, jāievēro desmit dienu karantīna valsts apstiprinātā viesnīcā, un profesionāliem sportistiem nav izņēmumu.

UEFA izteica vēlmi finālu aizvadīs "Wembley" stadionā Londonā, un notika sarunas ar Lielbritānijas valdību, tomēr abām pusēm neizdevās nonākt pie kopsaucēja. Galvenais klupšanas akmens – Lielbritānija nevēlējās atcelt karantīnas noteikumus 2000 cilvēkiem, kuri Londonā ierastos kā daļa no personāla, tāpat sponsori, mediju pārstāvji un VIP.

Apstiprināts, ka maču drīkstēs apmeklēt 6000 "City" un "Chelsea" fanu, bet pagaidām nav zināms, cik daudziem vietējiem līdzjutējiem būs iespēja vērot maču. Portugāle atrodas Lielbritānijas zaļajā sarakstā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...