Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Gulbis sāk Romas turnīru - triumfa iespēja viens pret 50

Unibet.com
Unibet.com

Gulbis sāk Romas turnīru - triumfa iespēja viens pret 50
Ernests Gulbis
Foto: ATP

Latvijas labākais tenists Ernests Gulbis šodien 14:00 uzsāks Romas ATP turnīru, kurā spēkosies ar kolumbieti Alehandro Falju. Bukmeikeri par drošu favorītu šajā spēlē uzskata Latvijas tenisistu, savukārt Gulbja iespējas uzvarēt visā turnīrā novērtētas ar koeficientu 50,0.

Sākotnējā izloze Romas turnīrā Gulbim nebija tā pati labākā, proti, viņam pretim jau pirmajā kārtā tika nolikts japānis Kei Nisikori, kurš pēdējā laikā uzņēmis lielisku formu un Madrides finālā nebija tālu no uzvaras pār pašu Rafaelu Nadalu, taču savainojums tomēr lika izstāties, kā arī atteikties no dalības Romas turnīrā.

Tas pavēra Gulbim iespēju pirmajā kārtā spēkoties ar kolumbieti Alehandro Falju, kurš ATP rangā ieņemt 73. vietu. Pieredzējušais Falja šosezon ar lielām uzvarām nevar lepoties, ja vien neskaita poļu tenisa zvaigznes Ježija Janoviča pieveikšanu marta sākumā, tiesa, Janovičs pēdējā laikā zaudē visiem pēc kārtas. Savukārt savstarpējās cīņās Falja Gulbi uzveicis divreiz, bet zaudējis trīsreiz. Pēdējais mačs starp abiem tenisistiem bija 2012. gadā, kads Gulbis uzvarēja 6:4 un 6:1.

Bukmeikeri Gulbim paredz drošu uzvaru, proti, šāda iespēja novērtēta ar koeficientu 1,14, kamēr Faljam augstais koeficients 5,60. Par samērā ticamu scenāriju tiek uzskatīta šīs uzvaras gūšana divos setos (koeficients 1,43), tiesa, Gulbis jau pierādījis, ka reizēm koncentrēšanās trūkums ir viņa mīnusu sarakstā, līdz ar to iespējams apsvērt iespēju par viņa uzvaru trijos setos (2:1), kurai ir koeficients 4,00.

Bukmeikeri arī vērtē, ka pirmajā setā ilga cīņa nav gaidāma, jo "Under 9,5 Games" ir ar koeficientu 1,65, kamēr šīs līnijas pārsniegšana novērtēta ar 2,14. Pieejams arī atsevišķs koeficients pirmā seta uzvarētājam - tāpat kā visā spēlē arī pirmajā setā favorīts ir Gulbis ar koeficientu 1,23. tiesa, jāņem vērā, ka Gulbis trīs no pēdējiem četriem turnīriem uzsācis ar setu, kura ilgums pārsniedzis iepriekš piesaukto 9,5 geimu robežu. Pret Janoviču 7:6, pret Himeno-Traveru 7:5, pret Beneto - 4:6.

Mača sākums paredzēts ap 14:00, un Gulbim šī būs laba iespēja atzīmēt savu karjeras rekordu ATP rangā - jaunākajā tenisistu spēku novērtējuma sarakstā viņam ir 17. vieta, tiesa, tas nebūt nenozīmē, ka tādēļ Falja būs viegli pārkožams rieksts.

Romas turnīra kopējo dalībnieku lokā Gulbim tiek atvēlētas septītās labākās iespējas tiumfēt finālā - šādai varbūtībai ir koeficients 50,0, savukārt galvenais favorīts ir Nadals ar 2,20 un Novaks Džokovičs ar 2,90.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-05-13 09:02, pirms 10 gadiem
Kādā sakarā šis raksts ir zem olimpiskajiem riņķiem nevis tenisa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-05-13 10:18, pirms 10 gadiem
Toto?
latgalestauretajs rakstīja: Olimpisks sporta veids.

     [+] [-]

, 2014-05-13 12:45, pirms 10 gadiem
unibetā neatrodu visu spēlētāju koeficientus uz uzvaru turnīrā