Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto vēlreiz apspēlē "Bruins", sērijā būs septītā spēle

Rolands Eliņš

Toronto vēlreiz apspēlē "Bruins", sērijā būs septītā spēle
"Bruins" vārtsargs Tuka Rasks noskatās, kā "Maple Leafs" hokejisti atzīmē vārtu guvumu
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas otrajā kārtā savu vietu nav spējusi nodrošināt Bostonas „Bruins”, kura šonakt ar 1:2 viesos piekāpās „Maple Leafs”, un sērijā (3:3) būs nepieciešama septītā spēle. Līdzīgs scenārijs bija vērojams arī Ņujorkā, kur „Rangers” ar 1:0 pārspēja „Capitals”. Abu sēriju septītās spēles tiks aizvadītas jau naktī uz rītdienu.

Bostonas „Bruins”, kura atkal rezervē bija atstājusi latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, šonakt jau otro reizi mēģināja izcīnīt ceturto uzvaru pret Toronto „Maple Leafs” komandu un iekļūt otrajā kārtā. Pēc iepriekšējās spēles (zaudējums ar 1:2) izlaišanas „Bruins” rindās atkal bija aizsargs Veids Redens, bet „Maple Leafs” joprojām bija spiesti iztikt bez aizsargiem Freizera un Kostkas.

Mača pirmajā 40 minūtēs rezultāts netika atklāts, un par to parūpējās gan abu vienību vārtsargi – Tuka Rasks un Džeimss Reimers-, gan komandu samērā piesardzīgā spēle aizsardzībā. Taču trešā perioda sākumā vadībā izvirzījās mājinieki „Maple Leafs”, kad aizsargs Dions Fanefs aizsāka Toronto ātro uzbrukumu un to arī noslēdza, pielabojot Nazema Kadri metienu. Septiņas minūtes vēlāk ripa atkal nokļuva „Bruins” vārtu priekšā, kur par to cīkstējās vairāki spēlētāji, taču drūzmā ar ātrumu ieslidoja Fils Kesels, savāca ripu un dubultoja rezultāta starpību (2:0). Jāatgādina, ka Kesels savu NHL karjeru uzsāka tieši „Bruins” komandā, līdz 2009. gadā tika aizmainīts uz „Maple Leafs”.

Bostonieši, nokļuvuši zaudējuma tuvumā, metās uzbrukumā ar visiem saviem spēkiem, taču līdzīgi kā sērijas piektajā mačā arī šobrīd sastapās ar lielisku vārtsarga Džeimsa Reimera spēli. Reimers vārtus nosargāja neskartus līdz pat spēles pēdējām 30 sekundēm, kad „Bruins” izspēli, laukumā esot jau bez vārtsarga un ar sešiem hokejistiem, noslēdza Milans Lucičs. Otros vārtus „Bruins” gan neatguva un zaudēja ar 1:2, bet rezultāts sērijā kļuva neizšķirts 3:3.

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts Reimers, kurš atvairīja 29 no 30 „Bruins” hokejistu metieniem, kā arī nesatraucās par pēdējā minūtē garām palaisto iespēju pabeigt spēli bez vārtu zaudējuma: „Dažreiz ripa atsitas pret kājsargu un iekrīt vārtos, dažreiz atsitas un paliek laukumā. Vārtsargam nepieciešams domāt tikai par to, kas uzlabo viņa spēli, un cerēt, ka ripa atsitīsies viņam vēlamajā virzienā.”

Sērijas septītā spēle norisināsies jau rītdien, pulksten 2:00 pēc Latvijas laika.

”Capitals” nespēj pārspēt Lundkvistu, būs septītā spēle

Vašingtonas „Capitals” jau sērijas piektajā spēlē mocījās ar „Rangers” aizsardzību un vārtsargu Henriku Lundkvistu, taču spēja uzvarēt papildlaikā ar 2:1. Šonakt tāda laime viņiem nesmaidīja, un Lundkvists atvairīja visus 27 „Capitals” metienus, palīdzot komandai uzvarēt ar minimālo rezultātu 1:0. Vienīgos vārtus 30. minūtē guva Deriks Brasārs, kad viņa mestā ripa ar rikošeta palīdzību atrada ceļu Holtbija sargātajos vārtos.

Arī „Capitals” un „Rangers” dueļa izšķirošais fināls norisināsies jau rītdien, turklāt „Rangers” hokejistiem būs iespēja ne tikai iekļūt otrajā kārtā, bet arī labot kādu nepatīkamu slavenā Ņujorkas kluba vēstures faktu – visā savā ilgajā vēsturē „Rangers” ne reizi nav uzvarējuši play-off sērijas septīto spēli izbraukumā (pieci zaudējumi). Abu komandu sērija līdz septiņām spēlēm ievilkās arī pagājušā sezonā, un toreiz uzvaru savās mājās izcīnīja „Rangers” (2:1).

”Red Wings” aizsūta pīles atvaļinājumā

Rietumu konferences otrā spēcīgākā regulārās sezonas komanda Anaheimas „Ducks” sērijā pret Detroitas „Red Wings” vadībā bija izvirzījusies trīs reizes, taču tas šobrīd vairs nevienam nerūp, jo motoru pilsētas pārstāvji septītajā spēlē noturēja uzvaru ar 3:2 un iekļuva nākamajā kārtā.

Jau pirmajā periodā „Red Wings” izvirzījās vadībā ar 2:1, bet 34. minūtē somu uzbrucējs Valteri Filpula panāca arī 3:1. Trešajā periodā „Ducks” vienus vārtus vairākumā atspēlēja, taču izdarīja to par vēlu (57. minūtē) un piedzīvoja zaudējumu. Ar diviem punktiem „Red Wings” sastāvā izcēlās Filpula un Henriks Seterberjs (abiem 1+1).

Šī spēle arī noteica, ka play-off otrajā kārtā „Red Wings” spēkosies ar Čikāgas „Blackhawks”, bet otrajā Rietumu pusfinālā sacentīsies Losandželosas „Kings” ar Sanhosē „Sharks”.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Capitals-Rangers0:1
Bruins-Maple Leafs1:2
Red Wings-Ducks3:2

NHL play-off turnīrs

1. kārta2. kārta3. kārtaFināls3. kārta2. kārta1. kārta
4:14:2
0:00:0
4:23:3
3. kārta3.kārta
3:44:1
0:0? : ?
4:03:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 50 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2013-05-13 07:58, pirms 11 gadiem
Detroita uzvar Anaheimu. Kas par sēriju šī bija|!!

     [+] [-]

, 2013-05-13 08:06, pirms 11 gadiem
prieki, prieki Lunkvists ar Raimeru šonakt nolika visu pa plauktiņiem, žēl tik ka Raimeram pēdējā minūtē nocēla sauso. Gabrovskim 7 spēlē būs jārehabilitējas, tā pat, kā Fenufs rehabilitējās šonakt

nu ko, par Ņujorkas un Toronto dueli otrajā kārtā, par vēlvienu original 6 cīniņu.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-13 08:07, pirms 11 gadiem
prieks par Detroitu....

  +3 [+] [-]

, 2013-05-13 08:10, pirms 11 gadiem
Ko var ņemt to Peverley sastāvā, pēdējās 3 spēlēs lietderība -5!!! Nākamajā spēlē obligāti jāmaina pret Daugavu...

     [+] [-]

, 2013-05-13 08:17, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: prieki, prieki Lunkvists ar Raimeru šonakt nolika visu pa plauktiņiem, žēl tik ka Raimeram pēdējā minūtē nocēla sauso. Gabrovskim 7 spēlē būs jārehabilitējas, tā pat, kā Fenufs rehabilitējās šonakt

nu ko, par Ņujorkas un Toronto dueli otrajā kārtā, par vēlvienu original 6 cīniņu.
Nu re, beidzot Tev atkal prieks mājās !! Atšķirībā no Vankūveras un Monreālas bezmugurkaulniekiem, Toronto patiešām rāda raksturu. Grūti vispār tagad kaut ko prognozēt, septītajās spēlēs var notikt " da jeb kas ". Tā kā BB pēdējos gadus nemaz tik izteiksmīgi nespēlē, uzskatu, ka Toronto ir diezgan labas cerības.
Patīkami bija vērot ārā kraudu pie Air Center ielas stūra.
Divās Austrumu sērijās 7. spēles, šķiet, arī diezgan sen nebijis notikums.

     [+] [-]

, 2013-05-13 08:28, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu re, beidzot Tev atkal prieks mājās !! Atšķirībā no Vankūveras un Monreālas bezmugurkaulniekiem, Toronto patiešām rāda raksturu. Grūti vispār tagad kaut ko prognozēt, septītajās spēlēs var notikt " da jeb kas ". Tā kā BB pēdējos gadus nemaz tik izteiksmīgi nespēlē, uzskatu, ka Toronto ir diezgan labas cerības.
Patīkami bija vērot ārā kraudu pie Air Center ielas stūra.
Divās Austrumu sērijās 7. spēles, šķiet, arī diezgan sen nebijis notikums.
gluži jau spilvenā neraudu, ja komanda, kurai jūtu līdz, zaudē.
Kā tev liekas, Bostona šonakt labi gulēs Toronto 'Četros gadalaikos'? man ir aizdoma, ka puse no Air Center pūļa būs pārvietojuši savas uzvaras svinības pie iepriekš minētās viesnīcas internetu jau pārpludinājuši jociņi, ka Bostonas lidmašīnas nav varējusi pacelties, jo Raimers stāvējis uz skrejceļa un atteicies iet malā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-13 08:42, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: gluži jau spilvenā neraudu, ja komanda, kurai jūtu līdz, zaudē.
Kā tev liekas, Bostona šonakt labi gulēs Toronto 'Četros gadalaikos'? man ir aizdoma, ka puse no Air Center pūļa būs pārvietojuši savas uzvaras svinības pie iepriekš minētās viesnīcas internetu jau pārpludinājuši jociņi, ka Bostonas lidmašīnas nav varējusi pacelties, jo Raimers stāvējis uz skrejceļa un atteicies iet malā
Nu jebkurā gadījumā interesanti....
Priekš Toronto slikti ir tas, ka viņi ārkārtīgi daudz ļauj mest pa saviem vārtiem.
Žēl, ka Anaheima zaudēja, bet nekas, toties 2. kārtā pāris Čikāga-Detroita. LA-Sanhosē arī būs interesants.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-13 08:56, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu jebkurā gadījumā interesanti....
Priekš Toronto slikti ir tas, ka viņi ārkārtīgi daudz ļauj mest pa saviem vārtiem.
Žēl, ka Anaheima zaudēja, bet nekas, toties 2. kārtā pāris Čikāga-Detroita. LA-Sanhosē arī būs interesants.
es esmu tāda svētdienas Toronto līdjutēja, bet ilgadēji Toronto blogeri/vlogeri uzsver, ka daudzie metieni pa vārtiem ir tas, kas Raimeram patīk un, ja nemaldos, tad lielākajā daļā spēles, ko Toronto uzvarēja reg. sezona, viņi arī tika nomētāti.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-13 09:14, pirms 11 gadiem
Super, pirmā play off uzvara uz mājas ledus 9 gadu laikā. Ja godīgi necerēju, ka Toronto varētu izvilkt sēriju, jo 3. un 4. spēle izskatījās diezgan bēdīgi. Prieks, ka vārtus guva kapteinis Fanufs par spīti tam, ka spēlē ar savainojumu. Lielākais sērijas varonis tomēr ir treneris Kārlails. Zinot kā Leafs spēlēja iepriekšējās sezonās, man ir grūti noticēt, ka Reimers ir NHL pamatvārstargs un TML - laba aizsardzības komanda, bet ar Kārlailu pie stūres laikam ir gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-13 09:22, pirms 11 gadiem
Brūss Budro laikam ne ar vienu komandu nevar pārvarēt pirmo kārtu

  +3 [+] [-]

, 2013-05-13 09:34, pirms 11 gadiem
Gribējās lai Anaheima tiek tālāk, jo iespējams šī bija pēdējā sezona Selanē

     [+] [-]

, 2013-05-13 09:37, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Nu re, beidzot Tev atkal prieks mājās !! Atšķirībā no Vankūveras un Monreālas bezmugurkaulniekiem, Toronto patiešām rāda raksturu.
Par Vankūveru piekrītu, es domāju un ceru ka Viņjo šogad beidzot lidos, bet man arī ir šaubas vai Sedini ir spējīgi spēlēt tādu hokeju kas jāspēlē play-off. Bet par Monreālu... man liekas viņiem savainoto saraksts bija garāks par veselo sarakstu. Tur daudz nevar pārmest.

Anyway, Toronto 7-ajā spēlē lielas cerības nav, lai gan protams būtu jauki ja Bostona tiktu izsista 1. kārtā.

     [+] [-]

, 2013-05-13 09:47, pirms 11 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Par Vankūveru piekrītu, es domāju un ceru ka Viņjo šogad beidzot lidos, bet man arī ir šaubas vai Sedini ir spējīgi spēlēt tādu hokeju kas jāspēlē play-off. Bet par Monreālu... man liekas viņiem savainoto saraksts bija garāks par veselo sarakstu. Tur daudz nevar pārmest.

Anyway, Toronto 7-ajā spēlē lielas cerības nav, lai gan protams būtu jauki ja Bostona tiktu izsista 1. kārtā.
Nu zini, piecās spēlēs savos vārtos ielaist 20 bankas, nu to katrā gadījumā ir jāmāk, pat Minesota ar savu sklerozes nomocīto Hārdingu pret Čikāgu salaida mazāk. Monreāla bija absolūti pleiofam negatava. Starp citu, to varēja manīt jau reg. sezonas beigās. Jābrīnās, kā viņi noturēja 1. vietu Divīzijā.

     [+] [-]

, 2013-05-13 09:48, pirms 11 gadiem
Njā ,žēl ka Ducks izkrita ...!!!!!

     [+] [-]

, 2013-05-13 09:54, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Super, pirmā play off uzvara uz mājas ledus 9 gadu laikā. Ja godīgi necerēju, ka Toronto varētu izvilkt sēriju, jo 3. un 4. spēle izskatījās diezgan bēdīgi. Prieks, ka vārtus guva kapteinis Fanufs par spīti tam, ka spēlē ar savainojumu. Lielākais sērijas varonis tomēr ir treneris Kārlails. Zinot kā Leafs spēlēja iepriekšējās sezonās, man ir grūti noticēt, ka Reimers ir NHL pamatvārstargs un TML - laba aizsardzības komanda, bet ar Kārlailu pie stūres laikam ir gan
Zinot kā Leafs spēlēja iepriekšējās sezonās, man ir grūti noticēt, ka Toronto vienas spēles ietvaros ir spējīgi izdarīt 58 !!!!! spēka paņēmienus !

  +1 [+] [-]

, 2013-05-13 10:00, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: prieki, prieki Lunkvists ar Raimeru šonakt nolika visu pa plauktiņiem, žēl tik ka Raimeram pēdējā minūtē nocēla sauso. Gabrovskim 7 spēlē būs jārehabilitējas, tā pat, kā Fenufs rehabilitējās šonakt

nu ko, par Ņujorkas un Toronto dueli otrajā kārtā, par vēlvienu original 6 cīniņu.
Es, ieraugot, ka Toronto uzvarēja, arī kā reiz par tevi iedomājos, ka tev prieki

Man savukārt priecē rendžeru uzvara, ceru, ka viņi paņems arī 7. spēli.

Un redzi, ka tavas prognozes attiecībā uz pingvīnu sēriju nepiepildījās hāhā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:02, pirms 11 gadiem
Žēl jau pīļu ir ,bet vismaz šorīt Detroita bija nedaudz labāka,un tā aizsarga kļūda pie otrajiem vārtiem vairākuma beigās daudz ko izšķīra.Vienīgais labums krievi paliek bez Pašas.

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:02, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Zinot kā Leafs spēlēja iepriekšējās sezonās, man ir grūti noticēt, ka Toronto vienas spēles ietvaros ir spējīgi izdarīt 58 !!!!! spēka paņēmienus !
Jā, 58 ir iespaidīgs cipars Bet kopš 2008. gada sezonas vidus/beigām, kad Burks sāka ieviest savu solīto agresīvo spēli un truculence (ej nu saproti kā tas tulkojas), Leafs nav bijusi nekāda mīksto komanda. Līdz Burka atnākšanai gan, tad kodolu veidoja eiropiešu spēlētāji, kuri bija viegli iespaidojami, vairījās no spēka spēles un ļāvās provokācijām. Īsā laikā tika iegūti vairāki spēlētāji, kuri ir pazīstami tieši ar savu fiziskumu un sākoties 2010. gada sezonai, kad sastāvā jau bija Fenufs, Komisareks, Orrs, Rosehils un citi fiziski spēlētāji, spēka spēle vairs nebija retums.

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:04, pirms 11 gadiem
Žēl gan,ka Pīles netika tālāk,bija pelnījušas. Detroita tālāk par otro kārtu netiks,tāpat kā arī Losandželosa,tāda vismaz ir mana prognoze.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-13 11:08, pirms 11 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Es, ieraugot, ka Toronto uzvarēja, arī kā reiz par tevi iedomājos, ka tev prieki

Man savukārt priecē rendžeru uzvara, ceru, ka viņi paņems arī 7. spēli.

Un redzi, ka tavas prognozes attiecībā uz pingvīnu sēriju nepiepildījās hāhā
Ja NYR uzvarēs 7. spēli, tad tā būs 4. sērija, kurā es būšu rezultātu uzminējis pilnīgi precīzi, tā kā rīt es arī būšu pret Ovi

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:13, pirms 11 gadiem
Vispār es pirmo gadu esmu tik precīzi uzminējis sēriju rezultātus, 4 sērijās no 8 esmu nosaucis precīzu sērijas rezultātu (CHI-MIN; DET-ANA; OTT-MTL un NYR rīt paņems Caps, tad būs arī 4.). Sērijas uzvarētājus esmu pareizi nosaucis visos 6 noslēgtajos pāros un laikam lielākā mana kļūda būs bijusi, bailēs būt subjektīvam, paredzēt 4-1 BOS uzvaru pār TML

Austrumi:
PIT 4 NYI 0
MTL 1 OTT 4
WSH 3 NYR 4
BOS 4 TOR 1

Rietumi:
CHI 4 MIN 1
ANA 3 DET 4
VAN 2 SJS 4
STL 0 LAK 4

  -2 [+] [-]

, 2013-05-13 11:25, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Ovečkinu uz izlasi !!! Tad vārtus negūs tikai pirmā maiņa.
Labs, do pieci! Es arī par to, lai urļiku elks izkrīt no cīņas par jebkura hokejista sapni - Stenlija kausa!

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:30, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Vispār es pirmo gadu esmu tik precīzi uzminējis sēriju rezultātus, 4 sērijās no 8 esmu nosaucis precīzu sērijas rezultātu (CHI-MIN; DET-ANA; OTT-MTL un NYR rīt paņems Caps, tad būs arī 4.). Sērijas uzvarētājus esmu pareizi nosaucis visos 6 noslēgtajos pāros un laikam lielākā mana kļūda būs bijusi, bailēs būt subjektīvam, paredzēt 4-1 BOS uzvaru pār TML

Austrumi:
PIT 4 NYI 0
MTL 1 OTT 4
WSH 3 NYR 4
BOS 4 TOR 1

Rietumi:
CHI 4 MIN 1
ANA 3 DET 4
VAN 2 SJS 4
STL 0 LAK 4

Tu pat uzdrošinājies iedot Vankūverai veselas 2 uzvaras pret Sanhosē...Prognozes, protams, ir laba lieta, es pat vairāk neatceros, kā un ko es prognozēju. Katrā ziņā ne jau nu 7 spēles BB-Toronto sērijā.

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:34, pirms 11 gadiem
AllBlacks rakstīja: Labs, do pieci! Es arī par to, lai urļiku elks izkrīt no cīņas par jebkura hokejista sapni - Stenlija kausa!
skaudigie latvieši!!!

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:39, pirms 11 gadiem
asusasus rakstīja: skaudigie latvieši!!!
Kāds tur skaudībai sakars? Atrodi pasaulē tautu, kurai patiktu okupanti!

     [+] [-]

, 2013-05-13 11:44, pirms 11 gadiem
AllBlacks rakstīja: Kāds tur skaudībai sakars? Atrodi pasaulē tautu, kurai patiktu okupanti!
ar tādu domāšanu tālu netiksi!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-13 11:51, pirms 11 gadiem
asusasus rakstīja: ar tādu domāšanu tālu netiksi!
Protams, ka tik ne arī. Laikam pēc pieredzes zini teikt, ka ar pakalpību un klanīšanos var "tālu tikt".

  -1 [+] [-]

, 2013-05-13 11:53, pirms 11 gadiem
AllBlacks rakstīja: Protams, ka tik ne arī. Laikam pēc pieredzes zini teikt, ka ar pakalpību un klanīšanos var "tālu tikt".
neviens jau ari nesaka par "pakalpību un klanīšanos"
acimrredzot, krievi tev vel joprojam dara pāri!

     [+] [-]

, 2013-05-13 12:02, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja:
Tu pat uzdrošinājies iedot Vankūverai veselas 2 uzvaras pret Sanhosē...Prognozes, protams, ir laba lieta, es pat vairāk neatceros, kā un ko es prognozēju. Katrā ziņā ne jau nu 7 spēles BB-Toronto sērijā.
Vot Vankūveras sakarā gan manī nostrādāja konkrēts subjektīvisms. Es esmu kārtīgs kanādas komandu fans un, kaut arī San Hosē un Anaheimā parasti ir izņēmumi, Sun belt komandas mani diez ko nesimpatizē.

     [+] [-]

, 2013-05-13 12:02, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja:
Tu pat uzdrošinājies iedot Vankūverai veselas 2 uzvaras pret Sanhosē...Prognozes, protams, ir laba lieta, es pat vairāk neatceros, kā un ko es prognozēju. Katrā ziņā ne jau nu 7 spēles BB-Toronto sērijā.
Vai ne? Vajadzēja tās divas uzvaras noslidināt STL, tad būtu precīzi uzminējis visus Rietumus

Vot Vankūveras sakarā gan manī nostrādāja konkrēts subjektīvisms. Es esmu kārtīgs kanādas komandu fans un, kaut arī San Hosē un Anaheimā parasti ir izņēmumi, Sun belt komandas mani diez ko nesimpatizē.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-13 12:12, pirms 11 gadiem
asusasus rakstīja: neviens jau ari nesaka par "pakalpību un klanīšanos"
acimrredzot, krievi tev vel joprojam dara pāri!
Tikai pats krievs un pilnīgs bezmugurkaula latvietis var iedomāties, ka tie urļiki māk šeit uzvesties un rakstīt tādus pielaizītus tekstiņus, kā tu to dari. Tā jau pret viņiem šeit izturas netipiski labi (priekš jebkuras citas nācijas), bet re, ka vēl pretenzijas un brīnīšanās, "mēs jau neko!".
Šo tēmu vairs neturpināšu, šeit tomēr par hokeju raksts. Lai Ovečkins atkal paliek bez SC!
p.s. Skaudība būtu tad, ja es pret leišiem vai igauņiem fanotu.

     [+] [-]

, 2013-05-13 12:27, pirms 11 gadiem
Nu ko neguleetaas naktis var turpinaaties,Wings izsita Ducks un tas ir galvenais,bet autoram svariigaak protams Tor-Bos 7 speele,manupraat par viniem veel vareeja paspeet uzrakstiit,galvenais notikums vakar bija,ka Piilu sezona ir galaa,tas ir fakts!!! Pret Hawks buus smagi seeriju njemt,bet Wingi arii tagad ir nesliktaaki,come on Red Wings!!!
1 2 50 komentāri