Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skineram četri vārti Bufalo panākumā, Pitsburga turpina uzvaru sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Skineram četri vārti Bufalo panākumā, Pitsburga turpina uzvaru sēriju
Džefs Skiners ar ripu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Spēlējot bez Zemgus Girgensona, Bufalo ''Sabres'' šodien Nacionālajā hokeja līgā ar 5:3 apspēlēja Monreālas ''Canadiens''. Visos vārtu guvumos iesaistīts bija Džefs Skiners, kurš guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Citā spēlē trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Pitsburgas ''Penguins'', kas ar 4:2 apspēlēja Ņūdžersijas ''Devils''.

• Spēlējot bez Zemgus Girgensona, uzvaru šonakt ar 5:3 pār Austrumu konferences vājāko komandu Monreālas ‘’Canadiens’’ izcīnīja Bufalo ‘’Sabres’’. Monreālai šis bija jau astotais zaudējums pēc kārtas.

• Visos vārtu guvumos iesaistīts bija Džefs Skiners, kurš guva četrus vārtus, kā arī izdarīja rezultatīvu piespēli. Tieši Skiners ar diviem precīziem metieniem vairākumos trešajā periodā nodrošināja Bufalo uzvaru. Kopumā hokejists šajā sezonā sakrājis jau 34 rezultativitātes punktus (20+14).

• Abas komandas izdarīja 32 metienus uz vārtiem, kā arī nopelnīja sešas soda minūtes. Bufalo vārtsargs Kreigs Andersons atvairīja 29 no Monreālas izdarītajiem 32 metieniem.

• Girgensons Bufalo sastāvā nav spēlējis kopš janvāra beigām, kad spēlētājs iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā.

• Ar 38 punktiem 47 spēlēs ‘’Sabres’’ ieņem 14. vietu Austrumu konferencē, bet nākamo maču tā aizvadīs naktī uz trešdienu, kad savā laukumā uzņems Ņujorkas ‘’Islanders’’.

• Citā spēlē trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas ‘’Penguins’’, kas ar 4:2 pārspēja Ņūdžersijas ‘’Devils’’, tādējādi pārtraucot pretinieku divu uzvaru sēriju. Žokļa traumas dēļ Bļugers joprojām nevar palīdzēt Pitsburgai.

• Uzvaru Pitsburga izcīnīja trešajā periodā, kuru atsevišķi uzvarēja ar 3:1. Uzvaras vārtus trešā perioda septītajā minūtē guva Braiens Boils, kuram tie bija sestie sezonā. Minūti līdz pamatlaika beigām noslēdzošos ceturtos vārtus iemeta Džeiks Gencels.

• Pitsburgas vārtos Tristans Džerijs atvairīja 28 no ‘’Devils’’ izdarītajiem 30 metieniem.

• Ar 68 punktiem ‘’Penguins’’ noķērusi otrajā vietā esošo pašreizējo Stenlija kausa ieguvēju Tampabejas ‘’Lightning’’, bet viens punkts vairāk ir Austrumu konferences līderei Floridas ‘’Panthers’’ (69).

• Nākamo spēli Bļugera komanda aizvadīs naktī uz otrdienu, kad savā laukumā uzņems Filadelfijas ‘’Flyers’’.

NHL spēles 13. februārī

SpēleRezultāts
Canadiens - Sabres3:5
Capitals - Senators1:4
Devils - Penguins2:4
Stars - Avalanche0:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-02-14 18:12, pirms 2 gadiem
Ja kāds zin, uzrakstiet, lūdzu, kas īsti ir ar Girgensonu??? Traumu jau izārstējis bij rakstīts.. ka dota atpūta un atsāks pēc zvaigžņu spēles....
tagad skatoties šīs spēles sastāvu, nav ne sastāvā, ne traumēto sarakstā....
ja godīgi kkas jocīgi....kkas netiek paziņots iespējams? konflikts varbūt?