Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Uz Zvaigžņu spēli un Tālmetienu konkursu Lilarda vietā NBA uzaicina Bukeru

Rolands Eliņš

Uz Zvaigžņu spēli un Tālmetienu konkursu Lilarda vietā NBA uzaicina Bukeru
Devins Bukers. Foto: AFP/Scanpix

Savainojumu guvušā Deimiena Lilarda vietā NBA uz Zvaigžņu spēli un dalību Tālmetienu konkursā uzaicinājusi Fīniksas „Suns” līderi Devinu Bukeru.

Deimiens Lilards savainojumu guva vakardienas spēlē, pēc kuras medijiem pavēstīja, ka nevarēs piedalīties ne Zvaigžņu spēlē, ne Tālmetienu konkursā. Lilards medijiem izteica cerību, ka viņa vietā iespēju gūs Bukers, un tieši tā arī noticis.

23 gadus vecajam Bukeram šī būs pirmā Zvaigžņu spēle. Viņa netikšana 12 Rietumu konferences spēlētāju sastāvā sākotnēji netika uztverta viennozīmīgi, ņemot vērā Bukera ļoti rezultatīvo sniegumu (viņš ir desmitajā vietā līgā). Viņš šosezon vidēji spēlē guvis 26.4 punktus.

Bukers kļūs par pirmo „Suns” basketbolistu Zvaigžņu spēlē kopš 2012. gada, kad tajā spēlēja Stīvs Nešs. Bukers aizvietos Lilardu arī Tālmetienu konkursā, tādējādi kļūstot par vienu no septiņiem Dāvja Bertāna konkurentiem. Bukers šosezon vidēji spēlē trāpījis 1.9 tālmetienus un metis ar 35.8% precizitāti.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-02-13 20:55, pirms 4 gadiem
Ko ta šis tur darīs???
Tur tak rūjienas lāzeris jau garantējis vinnestu!

     [+] [-]

, 2020-02-13 22:03, pirms 4 gadiem
Uz tālmetienu konkursu jau nu Bojanam bija jādod iespēja.