Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim otro spēli pēc kārtas divas piespēles, Daugaviņš gūst vārtus zaudējumā

Indrašim otro spēli pēc kārtas divas piespēles, Daugaviņš gūst vārtus zaudējumā
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ar 11. vārtu guvumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šosezon atzīmējās Kaspars Daugaviņš, kas gan nepalīdzēja "Spartak" mačā pret Boba Hārtlija "Avangard" - 1:3. Tikmēr Miks Indrašis izdarīja divas piespēles, bet viņa "Dynamo" uzvarēja "Torpedo" ar 3:1.

Kaspars Daugaviņš guva 11. vārtus šosezon, taču viņa „Spartak” cieta sakāvi pret Boba Hārtlija vadīto „Avangard” ar 1:3. Latvietis atklāja rezultātu pirmajā periodā, kad vairākumā saņēma ripu, apstrādāja to un ar precīzu metienu ieraidīja ripu vārtsargam Ivanam Naļimovam starp kājsargiem – 1:0. Taču otrajā periodā Teilors Beks panāca izlīdzinājumu, bet Iļja Mihejevs izvirzīja Balašihas komandu vadībā – 1:2. Piecas minūtes pirms sirēnas Beks guva savus otros vārtus spēlē – 1:3.

Daugaviņš laukumā pavadīja 19:26 minūtes, izdarīja sešus metienus, ka arī izprovocēja pretiniekus uz vienu noteikumu pārkāpumu. Pēc 48 mačiem latvieša kontā ir 30 (11+19) punkti. Savukārt Karsums 18:47 minūšu laikā četras reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, ka arī bloķēja vienu metienu. Sezonas 45 spēlēs Karsums atzīmējies ar astoņiem vārtiem un 14 piespēlēm.

Otro maču pēc kārtas pie diviem rezultativitātes punktiem tika Miks Indrašis. Latvieša pārstāvētā „Dynamo” izbraukumā pārspēja Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 3:1, bet uzbrucējs izdarīja divas piespēles – „Dynamo” otrajā vārtu guvumā Indrašis asistēja Dmitrijam Kagarļickim, bet trešajā atstāja ripu Vadimam Šipačovam, kura metiens vienā pieskārienā bija precīzs – 3:1. Šajā spēlē Indrašis laukumā pavadīja 19:46 minūtes, izdarot vienu metienu, bet 43 mačos uzbrucējs ticis pie 21 (10+11) punkta.

Artūra Kuldas „Severstal” Habarovskā izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, bullīšos apspēlējot komandas bijušā trenera Aleksandra Guljavceva vadīto „Amur” ar 3:2. Latviešu aizsargam 17:05 minūtes, kuru laikā viņš atzīmējās ar trīs spēka paņēmieniem. „Severstal” joprojām ieņem desmito pozīciju Rietumos ar 34 punktiem 48 mačos.

KHL spēles, 13. janvāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Amur – Severstal2:3 PMKunlun – Jokerit3:5
Admiral – Lokomotiv2:4Sibir – Salavat Yulaev4:2
Barys – Sochi3:2 PMMetallurg – Neftekhimik5:2
Avangard – Spartak3:1CSKA – Dynamo (Minska)3:0
Torpedo – Dynamo (Maskava)1:3SKA – Vityaz3:1
Dinamo (Rīga) – TraktorSlovan – Avtomobilist

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-13 18:32, pirms 5 gadiem
Ieliek pirmajā maiņa un punkti krājas. Gan jau būtu ppg spēlētājs, ja visu sezonu ar Šipačovu kopā spēlētu