Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Uzbrucējiem vairāk jālien uz vārtiem un jāatraujas no pretiniekiem"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Uzbrucējiem vairāk jālien uz vārtiem un jāatraujas no pretiniekiem"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējiem vairāk jālien uz vārtiem un jāatraujas no pretiniekiem, lai tiktu pie iespējām spēlēt vairākumā, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Neesam apmierināti ar to, ka zaudējām spēli, kuru varējām izšķirti pirmajā periodā. Vajadzēja iemest vēl vārtus, bet to neizdarījām. Jāstrādā vēl smagāk. Pēdējās piecās spēlēs tikai deviņas reizes esam spēlējuši vairākumā. Uzbrucējiem vēl vairāk jālien uz vārtiem un jāatraujas no pretiniekiem, lai spēlētu pēc iespējas vairāk vairākumā. Pašatdeve bija līmenī un mēs to punktu nopelnījām, bet pretinieki laikam bija labāki, apsveicu viņus ar uzvaru," stāstīja Ankipāns.

"Spēles temps bija ļoti augsts. Pieļāvām pāris kļūdas un vienā brīdī ļāvām viņiem pārāk ātri pāriet uzbrukumā. Otrais periods sākās ar mūsu pārsvaru, bet to neizmantojām. Viena kļūda un noraidījums, līdz ar to spēle nedaudz sagriezās citādā gultnē," skaidroja "Dinamo" stūrmanis.

Jau ziņots, ka "Dinamo" vismaz tuvākajos mačos nevarēs palīdzēs vienības rezultatīvākais hokejists Līnuss Videls

"Pirmā informācija nebija īpaši iepriecinoša. Taču pēc ārstu konsīlija apspriedes, tā ir nedaudz iepriecinošāka. Divās tuvākajās spēlēs viņš nepiedalīsies. Kamēr nav Videla, tikmēr Lauris Dārziņš tiks galā ar viņa pienākumiem," uzsvēra Ankipāns.

Tikmēr "Traktor" galvenais treneris Aleksejs Tertišins bija gandarīts par izcīnīto uzvaru. "Pirmajā periodā pretiniekiem piederēja pārsvars. Otrajā periodā noskaņojāmies un veidojām labus momentus, bet trešajā trešdaļā abas komandas cīnījās uzbrukumā," komentēja Tertišins.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-01-13 20:48, pirms 5 gadiem
Kā teiktu Znaroks, atrauties var ar nūju pa kaklu.

     [+] [-]

, 2019-01-14 04:05, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Kā teiktu Znaroks, atrauties var ar nūju pa kaklu.
Kaut ka neatceros, ka vins ta butu teicis... Faktus un pieradijumus studija!

     [+] [-]

, 2019-01-14 06:47, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Kaut ka neatceros, ka vins ta butu teicis... Faktus un pieradijumus studija!
Viņš ir teicis, ja liekas, tad var sasisties. Patiesībā nevis viņš, bet aktieris, kas spēlēja viņa lomu, bet vienalga. Ja viņam jautātu, vai uzbrucējam vajag atrauties, viņš atbildētu tieši šādi.

     [+] [-]

, 2019-01-14 07:43, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Viņš ir teicis, ja liekas, tad var sasisties. Patiesībā nevis viņš, bet aktieris, kas spēlēja viņa lomu, bet vienalga. Ja viņam jautātu, vai uzbrucējam vajag atrauties, viņš atbildētu tieši šādi.
Aktieris neskaitas. Bet istais Znaroks nekad ta nav teicis.

     [+] [-]

, 2019-01-14 15:15, pirms 5 gadiem
Pastiprinājumus uzbrukumā nevajadzēja, Klārku atlaidi - nečīskti tad! Besī šis āksts, ''treneris'' atradies, haha

     [+] [-]

, 2019-01-14 16:50, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Pastiprinājumus uzbrukumā nevajadzēja, Klārku atlaidi - nečīskti tad! Besī šis āksts, ''treneris'' atradies, haha
Ankipāns ir pat ļoti labs treneris. Ļoti augstu jau tagad viņu vērtēju.