Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdis: "Patīkami tā sākt sezonu, īpaši Leikplesidā"

Andrejs Siliņš

Melbārdis: "Patīkami tā sākt sezonu, īpaši Leikplesidā"
Oskars Melbārdis
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Pēc Pasaules kausa pirmā posma ASV pilsētas Leikplesidas trasē Latvijas bobsleja pirmās divnieku ekipāžas pilots pauda prieku par izcīnīto otro vietu. Arī izlases treneris Sandis Prūsis bija apmierināts ar sasniegto.

„Kļūda startā nav laba, bet kopumā diezgan stabils brauciens galvenajās līnijās,” Melbārža startu pirmajā braucienā Latvijas Televīzijā komentēja Sandis Prūsis. Par Ķibermani treneris sacīja: „Labi gāja treniņā, abu Oskaru starpā bija tikai viena desmitdaļa. Šodien no pašas augšas bija mazas kļūdas, un tas neļāva uzņemt ātrumu.”

"Ir ļoti labi," brīdi pēc sacensību noslēguma tās komentēja Prūsis. "Pie tam jāņem vērā, kas šis posms ir Leikplesidā, kur vienmēr ir nervozi. Mazais Oskars [Ķibermanis] pēc pirmā brauciena dabīgi, ka bija neapmierināts, bet tas ir labi un noderēs viņam priekšdienām. Protams, otrais brauciens kopumā bija sliktāks nekā pirmais, bet tāds ir šis sports."

"Esam ļoti priecīgi un ir patīkami sākt sezonu ar otro vietu, īpaši šeit Leikplesidā," īsajā intervijā pēc apbalvošanas ceremonijas sacīja Oskars Melbārdis. "Pateicamies sponsoriem un līdzjutējiem par atbalstu."

Izmantotie resursi:
LTV7