Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Vityaz" hokejists: "Fedosejevs Laviņu uzvarēja, Holts nesmuki uzvedās"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Vityaz" hokejists: "Fedosejevs Laviņu uzvarēja, Holts nesmuki uzvedās"
Arī otrajā duelī starp "Dinamo" un "Vityaz" neiztika bez masveida nekārtībām
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar kautiņiem bagātu spēli Kontinentālajā hokeja līgā aizvadīja Rīgas „Dinamo”, mājās apspēlējot Čehovas „Vityaz” ar 2:0. Pēc mača savas pārdomas izklāstīja mūsu aizsargs Jēkabs Rēdlihs, kā arī pretinieku uzbrucējs Artjomijs Panarins.

„Dinamo” aizsargs Jēkabs Rēdlihs: „Paņēmām trīs punktus, un tas ir galvenais. Sākām nedaudz pasīvi, vajadzēja spēlēt labāk, taču 2. periodā pielikām. Pēdējā perioda sākumā mazliet samazinājām apgriezienus, tomēr spējām būt vajadzīgo rezultātu. Kautiņi? „Vityaz” ir tāda komanda, mēs gaidījām tamlīdzīgus izgājienus. Nebija uzdevuma kauties, taču dažreiz ir jāpastāv par sevi. Nedrīkst viņiem ļaut visu, ko viņi vēlas, vēl jo vairāk mūsu līdzjutēju priekšā. Timkins meklēja kautiņu, piedāvājās, beigu beigās mēs saķērāmies. Kurš uzvarēja kautiņā? Ar viņu grūti, viņam garas rokas, grūti aizsniegties līdz viņam. Un es it kā neesmu kautiņu profesionālis. Laikam nedaudz zaudēju, taču beigās pratu viņu noguldīt uz ledus – tas, protams, ir pozitīvi. Patiesībā līdzjutējiem jālemj, uzvarēju es vai zaudēju.

Treneri? Teica, ka nevajag kauties, jo tā ir „Vityaz” stihija. Tāpēc centāmies no kautiņiem izvairīties. Kautiņi hokejā? Pozitīvi, ja kaujies emociju iespaidā, kad ir liela spriedze. Bet, ja spēlētāji vienkārši meklē, ar ko pakauties, tas nav pārāk labi hokejam. „Vityaz” spēle? Tā ir ļoti laba komanda ar sakārtotu spēli. Tiešām laba.”

„Vityaz” uzbrucējs Artjomijs Panarins: „Slikti nospēlējām, bija jāgūst vārti. Divi trīs vārti bija jāgūst tikai tā, bet mēs jau kārtējo spēli atkal neiemetām. Uzbrukums mums klibo... Jā, 1. periodu labi aizvadījām, bijām labāki nekā rīdzinieki. Vienkārši nespējām realizēt savus momentus, bet vēlāk iespēju mums vairs nebija. Vai bez diskvalificētajiem kaušļiem būs grūtāk? Nē, nekas traks – esam jau bez viņiem spēlējuši. Viņi, protams, kaut kādā mērā mums palīdzēja, taču neko nepadarīsi – būs jāiztiek bez viņiem.

Vai zaudējām abus kautiņus? Ja skatās pēc tā, kurš nokrita uz ledus, tad jā, bet pēc punktiem viens kautiņš noteikti tika uzvarēts. Fedosejevs pretiniekam sasita seju. Jā, pretinieks [Laviņš] uzvilka viņam virsū kreklu, taču Fedosejevam no tā nekļuva sliktāk. Toties dinamietim šuves uzliktas. Kāpēc es nekāvos? Centos, bet nesanāca (smejas). Rīdzinieku vārtsargs ļoti nesmuki uzvedās. Kad sākās grūstīšanās, viņa uzdevums bija ķert ripu, bet viņš nez kāpēc sāka man vilkt nost ķiveri. Protams, gribēju ar viņu kauties, bet nedrīkst. Holts labprāt kautos? Man neizskatījās, ka viņš tam bija gatavs.

Rīgā sezonas apmeklētības rekords? Interesanti, laikam cilvēkiem patīk kautiņi. Viņi mūs nosoda par kaušanos, bet paši nāk skatīties. Internetā raksta, ka mēs esam sliktie, neglītus komentārus raksta, pie tam tie ir cilvēki, kas tikai sēž mājās un nekur neiet. Nododu viņiem sveicienu – vispār esmu šokā par tādiem cilvēkiem. Sejā viņi nekad neko tādu nepateiktu.”

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

1 2 67 komentāri

 +49 [+] [-]

, 2011-12-12 10:18, pirms 12 gadiem
Nu par to pedejo pilnibaa piekriitu -> Viņi mūs nosoda par kaušanos, bet paši nāk skatīties.

 +59 [+] [-]

, 2011-12-12 10:19, pirms 12 gadiem
nja, laikam jau Panarins neredzeeja, ka Lavinjam luupu paarsita ar nuuju iebraucot sejaa.... Ja to sauc par uzvareetu kautinju, tad nez... Mosh pasham naakamreiz ar atveezienu pa zobiem ievilkt un pateikt, ka zaudeeja ciinju jo asinis spljaava peec tam...

 +12 [+] [-]

, 2011-12-12 10:19, pirms 12 gadiem
Man jau liekas ka cilveekiem gribaas redzeet kaa izrubii kadu Vitjazieti..
Bet tur Panarinam taisniiba cilveeki grib redzeet asinis... diemzjeel.

  +6 [+] [-]

, 2011-12-12 10:21, pirms 12 gadiem
sila estj, uma nenada!

 +14 [+] [-]

, 2011-12-12 10:24, pirms 12 gadiem
Viņš kautos ar Holtu?! Lai uzaudzē kaut cāļa pūku un noslauka mātes pienu no lūpām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: iversons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-12-12 10:30, pirms 12 gadiem

 +13 [+] [-]

, 2011-12-12 10:34, pirms 12 gadiem
Maikl25 rakstīja: ar kadu nuju? tiri atrava pa pieri
Foto: Bokss uz ''Arēna Rīga'' ledus
šājā bildē (pirms kautiņa) skaidri redzams, ka lūpa jau pārsista pirms kautiņa ar nūju!

 +10 [+] [-]

, 2011-12-12 10:35, pirms 12 gadiem
Pēdējā atkāpē viedi vārdi, cilvēki paši nāk un gaida kautiņus no Vityaz, bet vēlāk viņus noliek internetā..bet nav jau pārsteigums,cilvēkiem vēsturiski ir apjūsmojuši "asinis."

Par Laviņu nepiekritīšu, diezgan labi sadeva tam gurķim. Lai gan pats sadeva, bet komandai atstāja grūtu darbiņu..

  +5 [+] [-]

, 2011-12-12 10:37, pirms 12 gadiem
Panarins jau pēc paskata tāds puišelis vien ir. Holts ar visu smago ekipējumu viņam būtu kārtīgi sadevis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +25 [+] [-]

, 2011-12-12 10:40, pirms 12 gadiem
1)ja godīgi nebiju nekad redzējis ka kāds hokejists ar tādu azartu ķertu kautiņā savu pretinieku kā Laviņš
2)Par Holtu,nu sorry,dzeks gāja aiztāvēt savu spēlētāju,kam tas apdolbonu bars ar Mirsati priekšgalā bija uzkritis virsū,tā būtu rīkojies jebkurš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-12-12 10:42, pirms 12 gadiem
Dark_Side rakstīja: Nu no Laviņa es nekad neko tādu negaidīju... atmizoja labi protams var diskutēt, vai pārsita lūpu ar nūju, vai kautiņā... bet uzvara Laviņam bija viennozīmīgi, par ko visiem bija liels pārsteigums!

Rēdlihs gan zaudēja... tas ir fakts...

Smieklīgi, ka MMA bezširmis piedāvā NHL leģendai, vienam no inteliģentākajiem spēlētājiem KHL un NHL kopumā izkauties... 1x, 2x... vismaz prieks, ka Vitjazi saprot, ka tādiem kā OZO, nu nevajag līst virsū... ja sāktu OZO sist tad gan būtu škrobe...

Kāds zin, vai vēl ar jamiem būs jāspēlē?

Visumā pozitīva spēle!
Palasi ko Mirasty saka

Tikmēr par savu komandas biedru dūru cīņām kanādiešu hokejists izsakās sekojoši: «Domāju, ka viņi savas cīņas zaudēja. Man iespēju izkauties nedeva, bet es savas cīņas nezaudēju.»

Mirastī norāda, ka nav īpaši pievērsis uzmanību Jēkaba Rēdliha un Jevgeņija Timkina duelim. «Vispār jau es esmu spēlējis ar Jēkabu vienā komandā. Viņš ir labs puisis, esmu lepns par viņu, malacis. Traumas neviens neguva, līdzjutējiem patika - lieliski.»

 +12 [+] [-]

, 2011-12-12 10:50, pirms 12 gadiem
Vispār jau Laviņam lūpu pārsita ar nūju. Laviņš malacis, patīkami pārsteidza Nebija redzēti no viņa tādi gājieni... sevi jāaizstāv

  +2 [+] [-]

, 2011-12-12 10:53, pirms 12 gadiem
Nesmuki uzvedās,tas jau nekas ka paši vitjaz katru spēli nesmuki uzvedas!!

Lieki piebilst ka Mirasti ir vispār klauns uz ledus !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-12-12 10:56, pirms 12 gadiem
Holtam bija jāiesaistās asumos, jo tajā brīdī Vitjaz bija noņēmuši vārtsargu, tātad 6vs5 - 1 vīra pārsvars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-12 10:57, pirms 12 gadiem
Mirastī-Pie «Dinamo» soliņa «Vitjaz» hokejists esot pieslidojis, jo jutis vilšanos, ka neviens nevēlas ar viņu izkauties. «Tas ir hokejs, tās ir emocijas. Lai kas arī netiktu runāts - tas ir normāli.»

Tiešām vajag kārtīgu policistu mums!

  +3 [+] [-]

, 2011-12-12 10:58, pirms 12 gadiem
Panarins jau pēc feisa tāds atsists izskatās.. ar Holtu šis gribējis kauties Žēl ka Holts un vissi pārējie neko tādu uz laukuma nemanīja...forš skats būtu ka Holts šo mazo pirdienu purinātu kā miltumaišeli

  -1 [+] [-]

, 2011-12-12 10:59, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: Paldies, Vityaz! ļoti jauka dāvana Ziemassvētkos!
Labākā dāvana tev,11 klasnieks piekauj tevi piektklasnieku un saka Lai ko visi teiktu tas ir normāli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-12 11:07, pirms 12 gadiem
Sakiet ko gribat, bet bez Vitjazj interese par KHL būtu MAZĀKA! Turklāt visi vakar Arēnā izbaudīja īstu hokeja šovu - golus, uzvaru, cīņu, kaušanos utt.

Pasakat vēl, ka tas ir SLIKTI!!!!! un ka Vitjazj vajadzētu izslēgt no līgas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-12 11:22, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Sakiet ko gribat, bet bez Vitjazj interese par KHL būtu MAZĀKA! Turklāt visi vakar Arēnā izbaudīja īstu hokeja šovu - golus, uzvaru, cīņu, kaušanos utt.

Pasakat vēl, ka tas ir SLIKTI!!!!! un ka Vitjazj vajadzētu izslēgt no līgas
tu tak esi deb.ils....tu gribi teikt ka ja nebūtu šie de.biliķi kristos apmeklētībaKHL mačos???Ja nu kur kristos tad tā būtu Čehovas mājas spēlēm,jo tur tev līdzīgi domājošo netrūkst,kas to vien gaida kad notiks kāda klope...es neko nesaku par tādām klopēm ,kas rodas spēļu momentos,bet ne jau tik slimi ka lien pie soliņa un rauj aiz rokas uz laukumu...

 +44 [+] [-]

, 2011-12-12 11:26, pirms 12 gadiem
''Artjomijs Panarins:Kāpēc es nekāvos? Centos, bet nesanāca.Rīdzinieku vārtsargs ļoti nesmuki uzvedās. Kad sākās grūstīšanās, viņa uzdevums bija ķert ripu, bet viņš nez kāpēc sāka man vilkt nost ķiveri. Protams, gribēju ar viņu kauties, bet nedrīkst. Holts labprāt kautos? Man neizskatījās, ka viņš tam bija gatavs.''
20 gadīgā puišeļa parametri-Артемий Панарин:Рост: 178cm;Вес: 76;Дата рождения: 30 октября 1991;uzmanību
''tafgaja'' foto ------>
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-12-12 11:31, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Sakiet ko gribat, bet bez Vitjazj interese par KHL būtu MAZĀKA! Turklāt visi vakar Arēnā izbaudīja īstu hokeja šovu - golus, uzvaru, cīņu, kaušanos utt.

Pasakat vēl, ka tas ir SLIKTI!!!!! un ka Vitjazj vajadzētu izslēgt no līgas
Un kas tur labs?
Laviņa kautiņš o.k. Spēles epizode un pats sevi gāja atriebt. Bet , kas notika tālāk? Tas ir hokejs? Kāds tur šovs? Parodija!

  +9 [+] [-]

, 2011-12-12 11:32, pirms 12 gadiem
Antibols rakstīja: ''Artjomijs Panarins:Kāpēc es nekāvos? Centos, bet nesanāca.Rīdzinieku vārtsargs ļoti nesmuki uzvedās. Kad sākās grūstīšanās, viņa uzdevums bija ķert ripu, bet viņš nez kāpēc sāka man vilkt nost ķiveri. Protams, gribēju ar viņu kauties, bet nedrīkst. Holts labprāt kautos? Man neizskatījās, ka viņš tam bija gatavs.''
20 gadīgā puišeļa parametri-Артемий Панарин:Рост: 178cm;Вес: 76;Дата рождения: 30 октября 1991;uzmanību
''tafgaja'' foto ------>

  +1 [+] [-]

, 2011-12-12 11:34, pirms 12 gadiem
Bronsons rakstīja: tu tak esi deb.ils....tu gribi teikt ka ja nebūtu šie de.biliķi kristos apmeklētībaKHL mačos???Ja nu kur kristos tad tā būtu Čehovas mājas spēlēm,jo tur tev līdzīgi domājošo netrūkst,kas to vien gaida kad notiks kāda klope...es neko nesaku par tādām klopēm ,kas rodas spēļu momentos,bet ne jau tik slimi ka lien pie soliņa un rauj aiz rokas uz laukumu...
vakar tribiines raadiija peec Lavinja kautinja. tur emociju bija x reizes vairaak nekaa peec goliem.
gan jau naakamgad RD buus policists - lai tribiinees vairaak tautas buutu.
"bet ne jau tik slimi ka lien pie soliņa un rauj aiz rokas uz laukumu..." - aarpraac, aarpraac. paraavas aiz rokas. tu izklausies peec emo

 +17 [+] [-]

, 2011-12-12 11:41, pirms 12 gadiem
Antibols rakstīja: ''Artjomijs Panarins:Kāpēc es nekāvos? Centos, bet nesanāca.Rīdzinieku vārtsargs ļoti nesmuki uzvedās. Kad sākās grūstīšanās, viņa uzdevums bija ķert ripu, bet viņš nez kāpēc sāka man vilkt nost ķiveri. Protams, gribēju ar viņu kauties, bet nedrīkst. Holts labprāt kautos? Man neizskatījās, ka viņš tam bija gatavs.''
20 gadīgā puišeļa parametri-Артемий Панарин:Рост: 178cm;Вес: 76;Дата рождения: 30 октября 1991;uzmanību
''tafgaja'' foto ------>
šitas izskatās pēc tāda,kuram mamma aizvakar vēl pamperus mainīja.))))))))))))))))))))
1 2 67 komentāri