Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš bezspēcīgs pret SKA, Daugaviņš un Karsums zaudē Minskai

Kalniņš bezspēcīgs pret SKA, Daugaviņš un Karsums zaudē Minskai
Jānis Kalniņš "Jokerit" vārtos
Foto: www.jokerit.com

Pirmo zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šosezon piedzīvoja Helsinku „Jokerit”, kas ar Jāni Kalniņu vārtos papildlaikā atzina SKA pārākumu – 3:4, bet Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa „Spartak” ar 1:3 piekāpās Minskas „Dinamo”, abiem uzbrucējiem paliekot bez punktiem.

Minskas „Dinamo” tika pie pirmās uzvaras šosezon, pārspējot Maskavas „Spartak” ar 3:1. Uzvaras vārti tika gūti desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, bet trešā ripa ielidoja jau tukšos Krievijas komandas vārtos. Zaudētāju rindās Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja 16:55 minūtes, izdarot vienu metienu pa vārtiem, un Kaspars Daugaviņš, kurš viņam atvēlētajās 18:07 minūtēs izdarīja trīs metienus un pielietoja divus spēka paņēmienus. „Spartak” piedzīvoja otro zaudējumu piecos mačos, Karsums šosezon guvis vienus vārtus, Daugaviņam vārti un piespēle.

Otro maču pēc kārtas „Jokerit” vārtos stājās Jānis Kalniņš, kurš mačā pret SKA bija spiest samierināties ar pirmo zaudējumu šosezon – 3:4 papildlaikā. Pirmā ripa vārtsarga sargātajā cietoksnī ielidoja pēc tām, kad Nikolajs Prohorkins izlauzās pie vārtiem un apspēlēja Kalniņu, otrā pēc ļoti stipra Artjoma Zuba metiena no zilās līnijas, bet trešā – pēc Prohorkina izgājiena pret vārtsargu. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaikā „Jokerit” palika mazākumā, un Patriks Herslijs guva uzvaras vārtus pēc Naiļa Jakupova un Ņikitas Guseva piespēlēm. Kalniņš šajā spēlē atvairīja 23 no 27 metieniem.

Boba Hārtlija Omskas/Balašihas „Avangard” ne bez grūtībām, tomēr turpināja uzvaru sēriju, kas turpinājās ar panākumu pēcspēles metienu sērijā pret Kazaņas „Ak Bars” – 2:1. Pirmā perioda vidū Irži Sekačs izvirzīja vadībā Kazaņu, bet minūti pirms pārtraukuma Maksims Čudinovs panāca 1:1. Nākamā ripa „Ak Bars” vārtos ielidoja 52. minūtē, taču tā netika ieskaitīta. Arī papildlaikā labākā komanda netika noskaidrota, bet pēcspēles metienu sērijā „Avangard” iemeta četrus bullīšus no astoņiem, tiekot pie piektās uzvaras piecos mačos.

„Salavat Yulaev” sagādāja pirmo zaudējumu Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, pārspējot to ar 4:3. Pēc 36 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 3:0 Ufas labā, bet trešā perioda sākumā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, rezultātam kļūstot 4:1. Līdz mača beigām „Torpedo” sanāca atspēlēt divus vārtus, taču panākt izlīdzinājumu nesanāca, līdz ar ko Ņižņijnovgoroda bija spiesta samierināties ar pirmo zaudējumu turnīrā.

Ņižņekamskas „Neftekhimik” papildlaikā pārspēja Astanas „Barys” – 5:4. Trešo trešdaļu viesu uzsāka iedzinējos ar 2:4, taču minūti pirms pamatlaika beigām izdevās panākt izlīdzinājumu un izraut uzvaru papildlaikā. Četrus no pieciem vārtiem, tajā skaitā izšķirošos „Neftekhimik” guva spēlējot skaitliskajā vairākumā, taču pēcspēles preses konferencē Andrejs Nazarovs bija ļoti neapmierināts ar tiesnešu darbību.

KHL spēles, 12. septembris

SpēleRezultāts
Amur – Admiral3:1
Barys – Neftekhimik4:5 PL
Salavat Yulaev – Torpedo4:3
Avangard – Ak Bars2:1 PM
Vityaz – Sochi3:1
SKA – Jokerit4:3 PL
Dinamo (Minska) – Spartak3:1

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

 +15 [+] [-]

, 2018-09-12 22:22, pirms 6 gadiem
Normala spele Kalninam, bet virsraksts tads, ka 5, 6 ripas ieritas...
Slēpts komentārs: erikxxl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 22:35, pirms 6 gadiem
Noskatijos visus ielaistos vårtus un principā tur Kalninš nebij glābējs nevienos vārtos. Varbūt pēdēja ripa bija nemama bet tur iepriekšējā epizodē netrāpija tukšos SKA.

     [+] [-]

, 2018-09-12 22:40, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Normala spele Kalninam, bet virsraksts tads, ka 5, 6 ripas ieritas...
Par virsrakstu tev japiekrit laikam. Lai gan no otras puses - 4 ripas ari nav maz. Bet nu janem vera, pret ko Jankam sodien bija jaspele - SKA komanda labu meistaru ir pietiekami. Un Jankam noteikti ir lieli nopelni, ka Jokeri panema pret SKA punktu, lai ari piedzivoja pirmo zagji sosezon. Nu nekas, lai Jankam veicas ari turpmak, ja vien sargas Jokeru kasti.

  +4 [+] [-]

, 2018-09-12 22:59, pirms 6 gadiem
Bobs tik fukaa visus

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 23:21, pirms 6 gadiem
Avangarda un barsa spēle bija super. Ja avai pietiks spēka tā nēsāties visu sezonu, komanda var sasniegt daudz.

  +5 [+] [-]

, 2018-09-13 01:35, pirms 6 gadiem
Tiesneši izzīda noraidījumu Jokerit papildlaikā, jo jokdari masēja skaškas, nobaidījās, ka reāli vinnēs. Mauku mēbeles!

     [+] [-]

, 2018-09-13 08:36, pirms 6 gadiem
Virsraksts ir riktīga cūcība! Fjodorov , vai tu spēli vispār redzēji? Ko tu te pļūtī ?? Ja vārtos nebūtu Janka - jokeri pat to 1 punktu nebūtu dabūjuši!!
cik sitienu un arī ļoti bīstamu Janka noķēra!
Tāds virsraksts ir cūcība!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-13 08:56, pirms 6 gadiem
Vnk stulbs virsraksts. Jancis vilka Jokerit un ja nebutu tiesneši vilkuši, tad Ska butu zagjis beigaas

  +3 [+] [-]

, 2018-09-13 09:06, pirms 6 gadiem
Virsraksts ļoti nekorekts.

     [+] [-]

, 2018-09-13 09:27, pirms 6 gadiem
autors stulbs

     [+] [-]

, 2018-09-13 12:38, pirms 6 gadiem
Sportacentrs pārvēršas par dzelteno presi, ar tādiem virsrakstiem. Pretīgi. Var jau te nenākt un nelasīt. Ir kur citur iegūt info.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-13 14:23, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Normala spele Kalninam, bet virsraksts tads, ka 5, 6 ripas ieritas...
patiešām, Kalniņš šajā spēlē atvairīja 23 no 27 metieniem, bet pajolis fjodorovs uzlicis virsrakstu, no kura var saprast, ka Kalniņam tikai kādi 20-25 % seivu. taču Kalniņš spēlē pret Pītera oligarhu ūberkoņušņu atvairīja ap 90% (negribu sīkāk rēķināt).
respekts Jankam!! 👏 un kauns sliktākajam Sportacentra wannabe žurnālistam! 😡

     [+] [-]

, 2018-09-13 15:35, pirms 6 gadiem
Maped rakstīja: Sportacentrs pārvēršas par dzelteno presi, ar tādiem virsrakstiem. Pretīgi. Var jau te nenākt un nelasīt. Ir kur citur iegūt info.
tāds jau laikam ir Sportacentra galv. red. Celmiņa uzstādījums jaunajiem grafomāniem tb wannabe žurnālistiem - virsrakstiem ir jākalpo par portāla clickbaits - jo skaļāks, skandalozāks vai kontraversālāks virsraksts publikācijai, jo vairāk būs to, kas atvērs rakstu, tātad palielināsies SC klikšķu skaits, kas savukārt vairāk piesaistīs reklāmu devējus.

un Sportacentra vadībai ir pajāt par žurnālistikas ētiku, pajāt par rakstu kvalitāti- visu izšķir klikšķu daudzums, tātad - nauda.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-13 16:02, pirms 6 gadiem
Turpinot apšaubīt šo žurnālistiņu spējas:
Omskas/Balašihas „Avangard” ne bez grūtībām, tomēr turpināja uzvaru sēriju, kas turpinājās ar panākumu pēcspēles metienu sērijā pret Kazaņas „Ak Bars”
Kas tā par teikuma konstrukciju ar diviem turpināt vārdiem?