Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ja Indraša "Dynamo" atlaidīs treneri, starp kandidātiem uz amatu arī Znaroks un Skudra

Agris Suveizda

Ja Indraša "Dynamo" atlaidīs treneri, starp kandidātiem uz amatu arī Znaroks un Skudra
Oļegs Znaroks
Foto: TASS/Scanpix

Maskavas "Dynamo" jauno Kontinentālo hokeja līgu sākusi ar tikai trim punktiem piecās spēles, un portāls Championat.com uzzinājis iespējamos pretendentus uz galvenā trenera amatu, ja darbu zaudēs Vladimirs Vorobjovs.

Portāls starp iespējamajiem variantiem Vorobjova atlaišanas gadījumā min trīs: Vjačeslavu Bucajevu, Pēteri Skudru un Oļegu Znaroku, kurš ar Maskavas "Dynamo" savulaik jau izcīnīja divus Gagarina kausus. Vladimirs Vorobjovs, pirms tam kā asistents bijis arī Čerepovecas "Severstal", Doneckas "Donbass" un Astanas "Barys", par Maskavas "Dynamo" galveno treneri kļuva pirms pusotra gada.

Znaroks bez darba ir kopš šā gada aprīļa, kad tika atbrīvots gan no Krievijas izlases, gan Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera amata, savukārt Skudra aprīlī pameta Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Krievu treneris Vjačeslavs Bucajevs trenera karjeru līgā sāka Maskavas CSKA, bet tad trīs sezonas vadīja "Sochi".

Maskavas "Dynamo", kas vakar ar 2:4 zaudēja Rīgā, piecos mačos uzvarējis vienīgi Novosibirskas "Sibir" (6:3) un pašlaik atrodas Rietumu konferences lejasgalā. Miks Indrašis, uz Maskavu pārcēlies starpsezonā, sakrājis trīs (2+1) punktus, četras soda minūtes un neitrālu lietderību. Vidēji laukumā Indrašis bijis 15 minūtes un 16 sekundes.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2018-09-12 21:26, pirms 6 gadiem
interesanti .. es šito zināju jau pirms dienām 10 .. laikam pašam nezinot esmu kaut kāds insaideris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 22:09, pirms 6 gadiem
Tak rakstat normāli.....NAV Indraša Dinamo....Daugaviņa &Karsuma Spartaks....Kuldas Severstaļ un Kalniņa Jokerit........ir Mika indraša pārstāvētā........u.t.t.....analfabēti
Slēpts komentārs: nauris_noviks_1597536250362113

     [+] [-]

, 2018-09-12 23:19, pirms 6 gadiem
Skudra varētu būt lielākais pretendets.

     [+] [-]

, 2018-09-13 08:35, pirms 6 gadiem
Tik ne Skudru, lai atpūšas

  +1 [+] [-]

, 2018-09-13 09:06, pirms 6 gadiem
Viņiem vajadzēja trenneri atlaist uzreiz pēc pag.sezonas izgāšanās kad izšķirošajā spēlē par PO zaudēja man liekas spartakam!

Kā vispār tāds klubs kā MD pēc netikšānas PO var neatlaist trenneri?