Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Baltijas čempionāts enduro sāksies ar posmu Igaunijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Baltijas čempionāts enduro sāksies ar posmu Igaunijā
LaMSF publicitātes foto

Divas dienas, 13. un 14. jūlijā Igaunijā, Paikusē, norisināsies Baltijas čempionāta pirmais un Latvijas čempionāta otrais posms enduro.

Paikuses trase lielai daļai enduro braucēju ir labi zināma. Tā ir interesanta, tajā ir iekļauti divi ātruma testi. Viens no tiem ir smilšu tests, bet otrs tā sauktais pļavas tests.

Latvijas Motosporta federācijas enduro komisijas vadītājs Kaspars Ērkulis pastāstīja, ka Baltijas čempionāts enduro notiek daudzus gadus. Veiksmīga sadarbība ar kaimiņvalstu enduro komisijām un spēcīga konkurence katrā Baltijas čempionāta posmā.

“Prieks, ka ar Igaunijas un Lietuvas Motosporta federācijas enduro komisiju pārstāvjiem mūsu sadarbība joprojām turpinās. Esam visi trīs Baltijas valstu pārstāvji vienojušies, ka katrā valstī – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā notiks pa vienam enduro Baltijas čempionāta posmam. Tas nozīmē, ka Baltijas čempionāts norisināsies pilnā apmērā,” stāsta Kaspars Ērkulis.

Runājot par gaidāmo Paikuses posmu, tas tradicionāli notiek jūlijā. ''Daudziem sportistiem trase, tās konfigurācija un testi ir zināmi. Lielas pārmaiņas tur nav plānotas. “Padoks” un administrācija būs turpat, kur vienmēr. Cik ar igauņu kolēģiem esmu runājis, tad arī abi ātruma testi – smilšu un pļavas, būs tie paši.. Aicinu visus sportistus sagatavoties un piedalīties. Sola, ka būs diezgan silts laiks, tāpēc ņemiet līdzi karstajam laikam paredzētās lietas, ūdeni, lai pietiktu visai dienai, ievērojiet drošību un visiem veiksmīgus startus Paikusē!”

Sacensību nolikums ŠEIT, Reģistrācija ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)