Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas klubos jaunu Covid-19 gadījumu nav, plāno testēt visus turnīra dalībniekus

Rolands Eliņš

Virslīgas klubos jaunu Covid-19 gadījumu nav, plāno testēt visus turnīra dalībniekus
Edgars Pukinsks un Vadims Ļašenko. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija šorīt paziņojusi, ka jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi nav konstatēti. Šobrīd analīzes veiktas septiņu Virslīgas klubu spēlētājiem un personālam.

„Pašlaik, noteiktā secībā veicot visu futbola Virslīgas klubu testēšanu, jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19 nav fiksēti. Pārbaudes jau veiktas septiņiem klubu spēlētājiem un personālam. Pārējos trīs klubos analīzes tiks veiktas līdz otrdienai,” ziņo LFF.

Federācija arī norāda, ka paralēli notiek sacensību tiesnešu, inspektoru un delegātu testēšana, cenšoties panākt, lai līdz astotās kārtas sākumam būtu veikti testi visiem turnīra dalībniekiem. Astotās kārtas spēles paredzētas ceturtdien, piektdien un sestdien.

LFF arī izteica pateicību par atbalstu un palīdzību Slimību profilakses un kontroles centram, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam un Centrālās laboratorijas speciālistiem.

Vakardien tika ziņots, ka ar koronavīrusu saslimuši četri Virslīgas pārstāvji – trīs no Jūrmalas „Spartaka” un viens no „Valmieras”, tiesa, neviens no viņiem nebija futbolists. Vakardien paredzētā „Spartaka” un „Liepājas” spēle drošības dēļ nenotika un tika pārcelta uz nenoteiktu laiku, LFF lēma par skatītāju skaita limita samazinājumu Virslīgas spēlēs, bet citu maču norises laiki nav mainīti, un arī šodien paredzētas divas Virslīgas spēles.