Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ibaka šosezon "Clippers" vairs nepalīdzēs, Siakams izlaidīs piecus mēnešus

Agris Suveizda

Ibaka šosezon "Clippers" vairs nepalīdzēs, Siakams izlaidīs piecus mēnešus
Seržs Ibaka. Foto EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Clippers", kas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā ar 0-2 atrodas iedzinējas lomā pret Jūtas "Jazz", pavēstījusi, ka Spānijas garajam spēlētājam Seržam Ibakam sezona ir beigusies.

31 gadu vecajam Seržam Ibakam ir veikta muguras operācija. Viņš muguras problēmu dēļ izlaida 30 spēles pēc kārtas, bet ierindā atgriezās uz izslēgšanas spēļu pirmo kārtu pret Dalasas "Mavericks". Komanda uzvarēja ar 4-3, bet Ibaka laukumā izgāja tikai pirmajos divos mačos, vidēji 9,0 minūtēs gūstot 5,0 punktus. Regulārajā sezonā Ibaka sāka 39 no 41 spēles un vidēji 23,3 minūtēs tika pie 11,1 punkta un 6,7 atlēkušajām bumbām. Iepriekšējās nepilnas četras sezonas spēlējis Toronto "Raptors", Ibaka ar "Clippers" parakstīja divu gadu līgumu par 19 miljoniem dolāru.

Pēc plīsuma plecā operācija veikta arī Ibakas bijušajam komandas biedram Paskālam Siakamam, kuram tiek paredzēta piecu mēnešu izlaišana – kamerūnietis tādējādi visdrīzāk izlaidīs arī nākamās sezonas sākumu, kas tiek plānots 19. oktobrī. Viens no "Raptors" līderiem šosezon vidēji 35,8 minūtēs guva 21,4 punktus, izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, izdarīja 4,5 rezultatīvas piespēles, pieļāva 2,3 kļūdas un pārtvēra 1,1 piespēli.

Toronto "Raptors ar 27 uzvarām un 45 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņēma tikai 12. vietu, un 2019. gada čempione pirmo reizi astoņu sezonu laikā neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Siakamam tas bija pirmais gads četru sezonu līguma par 137 miljoniem dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-06-12 20:52, pirms 3 gadiem
Bet mums tik klārē, cik KP vārgs! Savainoto saraksts šosezon ļoooti garš!