Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Skrastiņa balvu kā sezonas labākais OHL aizsargs iegūst Krišjānis Rēdlihs

Rolands Eliņš

Skrastiņa balvu kā sezonas labākais OHL aizsargs iegūst Krišjānis Rēdlihs
Krišjānis Rēdlihs. Foto: Guntis Lazdāns/OHL

"Optibet" hokeja līga turpina regulārās sezonas apbalvojumu sadali un Kārļa Skrastiņa vārdā nosaukto balvu, kas tiek piešķirta sezonas labākajam aizsargam, ieguvis "Mogo/LSPA" pieredzējušais spēlētājs Krišjānis Rēdlihs.

"HK "Mogo/LSPA" komandas balsts aizsardzībā, ar vislielāko spēles laiku starp visiem komandas spēlētājiem. Lai arī rezultativitātes ziņā Krišjānis nav starp čempionāta vadošajiem aizsargiem, tieši viņa aizsardzības kvalitāte tikusi novērtēta balsojumos," vēstīts līgas paziņojumā. "Uz Krišjāni komanda aizsardzībā vienmēr var paļauties un tas dod neatsveramu ieguldījumu komandas kopējos panākumos."

Rēdlihs šosezon piedalījās 34 regulārā turnīra spēlēs, kurās sakrāja 13 punktus (3+10). Tas bija trešais labākais rādītājs "Mogo" aizsargu vidū un 12. labākais rādītājs līgā. Lai arī OHL paziņojumā minēts, ka Rēdliham bijis lielākais spēles laiks komandā, jānorāda, ka šādu statistiku līga nemaz nepiedāvā.

Rēdlihs palīdzēja "Mogo" iegūt ceturto vietu regulārajā sezonā, bet pusfinālā tika zaudēts "Zemgalei/LLU".

40 gadus vecais Rēdlihs iepriekš vairākas sezonas bija KHL Rīgas "Dinamo" spēlētājs, kā arī pārstāvējis Latvijas izlasi deviņos pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs. Latvijas čempionātā viņš aizvada trešo sezonu pēc kārtas, iepriekš pārstāvot "Kurbadu".

Regulārās sezonas balvu sadalīšana ir OHL jaunieviesta tradīcija. Iepriekš jau tika ziņots, ka Sergeja Žoltoka vārdā nosaukto balvu sezonas labākajam uzbrucējam saņēma Roberts Jekimovs, bet Elmāra Baura balvu kā rezultatīvākais spēlētājs ieguva Kirils Tambijevs.

Izmantotie resursi:
OHL Facebook

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 22:27, pirms 3 gadiem
Kur jūs SC skribenti,raujat to murgu ko rakstāt,grūti ieiet LHF mājaslapā un nokopēt?
Redliham ir 3 vārti un 9 piespēles=12punkti,ne 13.
Viņam OHL ir 14 rādītājs ne 12.labākais.
https://lhf.lv/lv/subtournament/392

     [+] [-]

, 2021-04-13 08:43, pirms 3 gadiem
C vitamīns rakstīja: Kur jūs SC skribenti,raujat to murgu ko rakstāt,grūti ieiet LHF mājaslapā un nokopēt?
Redliham ir 3 vārti un 9 piespēles=12punkti,ne 13.
Viņam OHL ir 14 rādītājs ne 12.labākais.
https://lhf.lv/lv/subtournament/392
Kāpēc tad tu te velcies un lasi tos sc skribentus? Ej uz pirmavotu lapām un lasi informāciju tur. Citādi esi mazohists - uzskati autorus par skribentiem, bet pats esi reģistrējies, lasi ziņas, raksti komentārus...