Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" centrs Boguts nespēlēs arī šonakt pret "Lakers"

Rolands Eliņš

"Warriors" centrs Boguts nespēlēs arī šonakt pret "Lakers"
Endrjū Boguts pret Nikolu Pekoviču
Foto:AP/Scanpix

Goldensteitas „Warriors” centra spēlētājs Endrjū Boguts pēc savainojuma gūšanas vakardienas spēlē pret "Thunder" nepiedalīsies arī šīs nakts spēlē pret Losandželosas „Lakers”. Kluba pārstāvji gan ziņo, ka Boguta potītes savainojums nav nopietns un viņš izlaidīs tikai vienu spēli.

Endrjū Boguts, kurš jau ilgstoši mocījies ar traumām, guva potītes savainojumu vakardienas spēlē pret Oklahomas „Thunder” un otrajā puslaikā laukumā nedevās. Austrāliešu centrs nav devies arī uz Losandželosu, kur „Warriors” šonakt aizvadīs spēli pret pēdējās pieejamās play-off vietas kārotāju „Lakers” komandu. Ņemot vērā „Lakers” spēku zem groziem (Pau Gazols un Dvaits Hovards), paredzams, ka vieta sastāvā šonakt atradīsies arī Andrim Biedriņam, kurš pēdējā laikā NBA sevi apstiprinājis kā pārsvarā uz aizsardzību noskaņotu spēlētāju.

„Warriors” pārstāvji gan Boguta nedošanos izbraukumā dēvē par tīru piesardzības pasākumu un sola, ka jau pirmdien spēlē pret Sanantonio „Spurs” Bogutam vajadzētu būt ierindā, tiesa, šīs pašas potītes dēļ Boguts izlaidis lielāko daļu no iepriekšējām divām sezonām.

„Tas mums pavisam noteikti nepalīdz,” saka „Warriors” uzbrucējs Deivids Lī, „mēs visi turam īkšķus, ka tas ir nav nekas nopietns un ka viņš būs atpakaļ pavisam drīz. Tā ir vilšanās, ka Endrjū nebrauks mums līdzi uz Losandželosu, jo „Lakers” sastāvā ir vieni no iespaidīgākajiem garajiem spēlētājiem līgā. Cerams, ka Boguts pēc rentgena analīzēm saņems labas ziņas.”

Kluba pārstāvji gan paziņojuši, ka rentgena analīzes netiks veiktas, un "Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons izrāda optimismu, sakot, ka savainojums, visticamāk, patiešām ir niecīgs. „Warriors” jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, bet regulārajā čempionātā vēl jāaizvada tikai trīs spēles.

Pavisam citā situācijā ir viņu šīs nakts pretinieki „Lakers”, kuri atrodas sīvā cīņā par astoto vietu konferencē, un uzvara pār „Warriors” Braientam un kompānijai būs vairāk nekā nepieciešama. Pagaidām viņi ir vienu uzvaru priekšā Jūtas "Jazz", taču "Jazz" aizvadīs divas spēles pret savainojumiem pārbagāto Minesotas "Timberwolves", kamēr "Lakers" visās atlikušajās spēlēs tiksies ar Rietumu konferences play-off jau iekļuvušajām komandām.

Tikmēr pavisam citas ar savainojumu saistītas problēmas radušās Tonijam Pārkeram, kurš nav spēlējis jau kopš 4. aprīļa. Viņš pats jūtas pilnībā gatavs doties laukumā, taču pauzes pogu gatavs nospiest Sanantonio „Spurs” treneris Gregs Popovičs, kurš vēlētos, lai viņa komandas līderis atgūtos pilnībā. „Paskatīsimies, kā Tonijs izskatīsies šodienas treniņā, tad arī izlemsim”, saka Popovičs.

Izmantotie resursi:
Bogut Injury Could Impact West Finish « ...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 19:11, pirms 11 gadiem
Hovardam tad ir vienk jāņem groza apakša! Nevar tak vienmēr uz Kobi paļauties, lai gan viņš savu arī gan jau sametīs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-04-12 19:17, pirms 11 gadiem
Es neticu, ka Biedriņam būs ievērojams spēles laiks, vismaz tik liels, lai kautkādā veidā apstādinātu LAL garos. Šonakt Hovardam ar Gazeli ir jādominē, ja vien protams laukumā netiks turēts AB, kurš jau iepriekš labi sevi apliecināja spēlējot defā pret Hovardu.

     [+] [-]

, 2013-04-12 19:44, pirms 11 gadiem
Cikos sākas spēle?

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 20:10, pirms 11 gadiem
Biedrins111 rakstīja: Cikos sākas spēle?
Pus sešos no rīta

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 20:10, pirms 11 gadiem
basketbolists777 rakstīja: Būtu muļķīgi,ja nelaistu Biedriņu laukumā šonakt ,pret "Lakers" bez centriem nekādi nesanāks ... Gasols un Howards ir nopietns spēks zem groza ,vienam pašam Lee pret tiem nav variantu... Par Biedriņu laukumā
Šonakt pat varbūt būs redzams, kā Lee spēlē aizsardzībā, ko bieži negadās redzēt. Šoreiz nevarēs tikai paļauties uz otru spēlētāju groza apakšā. Citādāk Howard un Gasol vienkārši iznīcinās Warriors soda laukumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-12 22:44, pirms 11 gadiem
Tatārs rakstīja: OO AB lielā IEspēja pret Lakers
Viņš ir aizņemts nesot komandas biedriem popkornu un uzkodas. Howards nebūs viņa darba pienākumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-13 06:01, pirms 11 gadiem
Andrim uz krekla rakstīts Biedriņš nevis Biedrins ;o

  +1 [+] [-]

, 2013-04-13 08:45, pirms 11 gadiem
Kobem savainojums Cerēsim nebūs ļoti traki