Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" uzvar jaunā trenera debijā, "Lightning" ķer līderus, "Stars" - "play-off" vilcienu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Oilers" uzvar jaunā trenera debijā, "Lightning" ķer līderus, "Stars" - "play-off" vilcienu
Konors Makdeivids. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) veiksmīgu debiju pie Edmontonas "Oilers" komandas stūres piedzīvojis Džejs Vudkrofts, edmontoniešiem ar 3:1 savā laukumā pieveicot Ņujorkas "Islanders" un tādējādi pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

• "Oilers" pirmajos vārtu guvumos Kodijam Cīci un Zakam Haimenam pa rezultatīvai piespēlei atdeva Edmontonas kluba zvaigzne Konors Makdeivids, kurš šosezon aizvadītajās 44 cīņās sakrājis 63 (23+40) punktus, par diviem punktiem atpaliekot no sezonas rezultatīvākā hokejista un viņa komandas biedra vācieša Leona Draizaitla (33+32).

• "Oilers" no Rietumu konferences astotajā vietā esošās Anaheimas "Ducks" atpaliek par četru punktu tiesu, tomēr jāatzīmē, ka Kanādas klubs ir aizvadījis par četrām spēlēm mazāk.

• Par četriem mačiem mazāk nospēlējusi arī trīs punktus no "Ducks" atpaliekošā Dalasas "Stars", kas šonakt mājas spēlē divreiz izlaida minimālu pārsvaru, tomēr pagarinājumā, pateicoties Džeisona Robertsona meistarībai, ar 4:3 pārspēja vienu no sekotājām Vinipegas "Jets".

• Ar rezultātu 4:3 noslēdzās arī atlikušās divas spēles, Tampabejas "Lightning" viesos pārspējot pastarīti Arizonas "Coyotes", savukārt NHL jaunpienācējai "Kraken" izbraukumā mača galotnē sarūgtinot "Ducks". Ar 68 punktiem Austrumu vicelīderes godu atguvušās "Lightning" labā divus vārtus guva Stīvens Stemkoss. Tampabeja par punktu atpaliek no Floridas "Panthers" un par diviem no līgas kopvērtējuma līderes Kolorādo "Avalanche".

• "Kraken" rindās par varoņiem kļuva Raiens Donato, kurš rezultatīvi meta divreiz, un pieredzējušais uzbrucējs Džordans Eberle, kurš uzvaras vārtus guva pamatlaika priekšpēdējā minūtē.

NHL spēles 12. februāra naktī

KomandasRezultāts
Stars - Jets4:3 P
Oilers - Islanders3:1
Coyotes - Lightning3:4
Ducks - Kraken3:4

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/