Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Soču treneris Zubovs: "Lugina atgriešanās uzmundrināja komandu. Paldies viņam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Soču treneris Zubovs: "Lugina atgriešanās uzmundrināja komandu. Paldies viņam"
Dmitrijs Lugins. Foto: hcsochi.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" turpina cīņu par iekļūšanu Gagarina kausā – līdz priekšā esošajai "Sochi" ir divi punkti. Sāncenši vakar izcīnīja uzvaru pagarinājumā, un, protams, par to priecīgs bija komandas galvenais treneris Sergejs Zubovs.

"Spiediena ziņā šī bija viena no smagākajām spēlēm pēdējā laikā, bet tāda ir situācija," teica Sergejs Zubovs. "Protams, gatavojāmies tam. Bija neveiksmīgs sākums, pirmo trešdaļu aizvadījām vieglprātīgi. Pēc tam bija pāris muļķīgas kļūdas, bet puiši ir malači – saņēmās."

"Sochi" bija nonākuši iedzinējos ar 0:2, taču minūti pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, bet pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar 3:2 un ieguva divus punktus. Tagad komandas kontā ir 58 punkti, kas ir par diviem vairāk nekā Rīgas "Dinamo". Abām komandām līdz regulārā čempionāta beigām palikušas četras spēles.

"Trešajā trešdaļā turpinājām uzspiest savu spēli, malači, ka iemeta. Kopumā bija labi," teica Zubovs, kurš īpašu pateicību veltīja uzbrucējam Dmitrijam Luginam. "Priecājamies, ka viņš ir atgriezies. Tas uzmundrināja puišus. Paldies, ka viņš atgriezās. Komandu sveicu ar svarīgu uzvaru."

Lugins, kurš laukumā pavadīja 11 minūtes un 33 sekundes, izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas pirmajos vārtos. Viņam tā bija pirmā spēle sezonā, ierindā atgriežoties pēc 11 mēnešu pauzes, kuras laikā viņš nevarēja spēlēt savainojuma dēļ.

"Sochi" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad izbraukumā tiksies ar Maskavas "Dynamo". Savukārt Rīgas "Dinamo" piektdien mačā zem klajas debess uzņems Minskas "Dinamo". Ja Soči paliks bez punktiem, bet pašiem izdosies uzvarēt, tad izdosies pacelties uz 8. vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК Сочи | «Сочи» – «Витязь»....

     [+] [-]

, 2019-02-12 21:16, pirms 5 gadiem
nu viniem reali ir japaklup pret maskavu nakosaja spele..vini speles ar 4 lidzvertigam komandam kamer mes pret 3 lidzvertigam un 1 grandu,intersanti intriga sogad,nedaudz kr*pliga bet ka ir ta ira.