Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākā spēlētāja gods Filadelfijas kapteinim Žirū

Rolands Eliņš

NHL nedēļas labākā spēlētāja gods Filadelfijas kapteinim Žirū
Klods Žirū
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

LETA. Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās nedēļas labāko spēlētāju pirmdien nosaukts Filadelfijas "Flyers" vienības centrs Klods Žirū.

Nedēļas četros mačos Žirū izcēlās ar trim vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, palīdzot "Flyers" vienībai aizvadīt perfektu nedēļu.

Ja pirmajā mačā viņš palika "sausā", pārējos trijos bija rezultatīvs. Labākā Žirū bija 6.februāra uzvara ar 5:3 pār Monreālas "Canadiens", kurā viņš iemeta vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles, sesto reizi šosezon vienā mačā nopelnot trīs punktus.

Par nedēļas otro spožāko zvaigzni nosaukts Kalgari "Flames" uzbrucējs Džonijs Gudro, kurš četros mačos izcēlās ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot savai komandai gūt trīs uzvaras.

Arī viņš sekmīgākajā mačā izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, sesto reizi šosezon tiekot pie trīs punktu cīņas, bet "Flames" šajā duelī ar 3:2 pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Tikmēr trešās spožākās zvaigznes titulu saņēmis Minesotas "Wild" vārtsargs Devans Dubniks, kurš trijos mačos guva divas uzvaras un palīdzēja komandai nopelnīt piecus punktus. Šajā laikā viņš vidēji ielaida 1,96 ripas, atvairot 95% metienu.

Dubniks atvairīja 35 metienus uzvarā 6:2 pār Sentluisas "Blues", tika galā ar 36 raidījumiem mačā, kurā ar 3:4 pagarinājumā tika zaudēts Arizonas "Coyotes", kā arī atvairīja visus 44 metienus "sausajā" uzvarā ar 3:0 pār "Blackhawks". Kopā šajā sezonā Dubniks aizvadījis četras "sausās" spēles.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-02-12 21:50, pirms 6 gadiem
Bļugers pieteikts šodienas spēlei!!!!!!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2018-02-12 21:58, pirms 6 gadiem
uj, šodien spēles gan nav, tas laikam, par trenniņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-13 08:20, pirms 6 gadiem
Pag! Ja jau SC raksta Setterberja un Lāšons, tad šis ir Kļod Žihū un vēl Aļeksandr Avečkin un tā tālāk. Kā paliek ar konsekvenci?

     [+] [-]

, 2018-02-13 08:23, pirms 6 gadiem
pag! Ja jau SC raksta Setterberja un Lāšons, tad šis ir Kļod Žihū, tad ir Aļeksandr Avečkin un tā tālāk.
Kā tad ar konsekvenci?

     [+] [-]

, 2018-02-13 16:47, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?