Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs Eiropas čempionātā pēc īsās programmas ieņem sesto vietu

Agris Suveizda

Vasiļjevs Eiropas čempionātā pēc īsās programmas ieņem sesto vietu
Deniss Vasiļļjevs. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs pēc Tallinā notiekošā Eiropas čempionāta īsās programmas ieņem sesto vietu.

Trešdien īsajā programmā tiesneši Vasiļjeva priekšnesumu novērtēja ar 90,24 punktiem, kas par 0,48 punktiem viņam ļāva uzlabot personīgo rekordu. Par tehniskajiem elementiem viņš saņēma 46,74 punktus, bet par programmas komponentēm - 43,50 punktus.

Daniels Kočkers saņēma 56,10 punktus, par 5,56 punktiem labojot personīgo rekordu. Viņš ieņēma 29.vietu 33 startējušo daiļslidotāju konkurencē, bet labākie 24, kas piektdien startēs izvēles programmā, bija vairāk nekā desmit punktu attālumā.

Pirmās trīs vietas pēc īsās programmas aizņem Krievijas daiļslidotāji, kuri ir 0,72 punktu robežās. Pirmais ar 99,76 punktiem ir Andrejs Mozaļevs, otro vietu ar 99,06 punktiem ieņem Marks Kondratjuks, bet trešais ar 99,04 punktiem ir Jevgeņijs Semeņenko.

Vasiļjevs būs vienīgais Latvijas daiļslidotājs februārī gaidāmajās 2022.gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Sieviešu sacensībās Eiropas čempionātā startēs Anete Lāce, bet dejās uz ledus piedalīsies Aurēlija Ipolito un Lūks Rasels.

Izmantotie resursi:
LETA