Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Cluj" vārtu autors pēc trieciena pa galvu neatceras spēli un savu atrašanās vietu

Agris Suveizda

"Cluj" vārtu autors pēc trieciena pa galvu neatceras spēli un savu atrašanās vietu
Gabriels Debeļuhs. Foto: AP/Scanpix

Rumānijas futbola kluba "Cluj" galvenais treneris Edi Jordenesku portālam Fanatik.ro apstiprinājis, ka horvātu uzbrucējs Gabriels Debeļuhs pēc trieciena pa galvu cieš no atmiņas zuduma.

Spēles galotne Bernē pret vietējo "Young Boys" Rumānijas klubam izvērtās par murgu. 74. minūtē iznācis uz maiņu, 10 minūtes vēlāk tieši Debeļuhs izvirzīja komandu vadībā, kas grupas tabulā ļāva apsteigt šveiciešus un pakāpties uz otro pozīciju, tomēr notikumiem pilnā kompensācijas laikā "Cluj" netika pat pie punkta – 1:2. Izšķirošos izlīdzinājuma vārtus "Young Boys" guva ar apšaubāmu 11 metru soda sitienu, un vienības sakrāja arī trīs sarkanās kartītes – divas viesi un vienu mājinieki.

Pēdējās minūtēs "Cluj" palika arī bez savainotā uzbrucēja Debeļuha, kurš pēc trieciena pa galvu tika nogādāts slimnīcā. Komandas treneris apstiprināja Fanatik informāciju par atmiņas zudumu: "Debeļuhs atrodas šokā, viņš neko neatceras – viņš nezina, kur atrodas." Portāls apgalvo, ka Debeļuhs neatceras spēles notikumus, neatceras valsti, kurā atrodas, bet, vaicāts, kurš ir "Cluj" galvenais treneris, esot atbildējis, ka tas ir Dens Petresku, kurš pie stūres bija līdz novembra beigām.

24 gadus vecais Debeļuhs Eirokausu sezonā sāka septiņas no deviņām spēlēm un guva trīs vārtus, ieskaitot arī vienus Eiropas līgas "play-off" kārtā pret Igora Tarasova pārstāvēto Somijas "KuPS" (3:1), kas beigās formāli kļuva arī par uzvaras vārtiem. Rumānijas čempionātā horvāts ir sācis piecas no desmit cīņām un guvis divus vārtus, bet "Cluj" ar 24 punktiem 12 spēlēs ieņem trešo pozīciju, no līderes FCSB atpaliekot par divu uzvaru tiesu.

Izmantotie resursi:
https://www.fanatik.ro/exclusiv-sce...

     [+] [-]

, 2020-12-11 10:00, pirms 3 gadiem
Skatījos. Tiesnesis nozaga rumāņiem uzvaru.

     [+] [-]

, 2020-12-11 10:30, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: Skatījos. Tiesnesis nozaga rumāņiem uzvaru.
Rumāņi tagad, laikam, UEFA "melnajā sarakstā".

     [+] [-]

, 2020-12-11 10:41, pirms 3 gadiem
Kas viņam trieca pa galvu? Būtu interesanti uzzināt.