Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" aicina no Eirolīgas izslēgt "Panathinaikos"

Andrejs Siliņš

"Olympiacos" aicina no Eirolīgas izslēgt "Panathinaikos"
Foto: Euroleague

Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Grieķijas superkluba Pirejas "Olympiacos" vadība pavēstījusi, ka vērsīsies tiesībsargājošās iestādēs pret Atēnu "Panathinaikos" par nomelnošanu un apmelošanu, ka arī aicina ULEB Eirolīgas vadību izslēgt Atēnu klubu un tā īpašnieku no Eiropas prestižākā klubu basketbola turnīra.

Abas komandas aizvadītajā nedēļā tikās savā starpā Eirolīgas mačā Atēnās, un mājiniece "Panathinaikos", neraugoties uz Timmas lielisko sniegumu (pieci realizēti trīspunktnieki un 17 punkti) svinēja uzvaru ar rezultātu 93:80. Pēc mača "Panathinaikos" īpašnieks Dimitris Jannakopuloss esot informējis Eirolīgu, ka "Olympiacos" piesolījusi pa 20 000 eiro diviem no spēles tiesnešiem, tiesa, vēlāk, Atēnu klubs laida klajā paziņojumu, noraidot šādu informāciju un aizbildinoties ar nepareizu tulkojumu.

"Zinu, ka itāliešu un poļu tiesnešiem apsolīja 20 000 eiro, tikai spāņu tiesnesis ir tīrs. Nodošu visu informāciju [Eirolīgas vadītājam Hordi] Bertomeu un [Eirolīgas tiesnešu direktoram Ričardam] Stouksam. Zinu, ka viņi padzina [iepriekšējo "Olympiacos" ģenerālmenedžeri Taki] Livieratosu un zinu, kurš ir cilvēks, kas to dara," Jannakopulosa sacītais puslaika pārtraukumā atreferēts spēles ziņojumā.

"Olympiacos" atbildi nav palikusi parādā un laidusi klajā paziņojumu, kurā norāda, ka vērsīsies pret "Panathinaikos" tiesā par nomelnošanu un apmelošanu, lai atjaunotu kluba tīro tēlu. Tāpat Pirejas klubs vēstulē Eirolīgas vadītājam Bertomeu aicinās nekavējoties piespriest sodus par "recidīvistu" nosauktajam Jannakopulosam un "Panathinaikos" klubam, par statūtu un disciplīnas koda pārkāpumiem izslēdzot "Panathinaikos" no Eirolīgas.

Jannakopuloss regulāri izcēlies ar agresīvu darbību un vainīgo meklēšanu ārējos faktoros. Pagājušajā sezonā kolorītais Atēnu kluba īpašnieks solīja pamest Eirolīgu un pievienoties FIBA Čempionu līgai, bet sezonas izskaņā jau viss bija aizmirsts un pirms jaunās sezonas abas puses norādīja, ka konflikts esot izrunāts un nokārtots.

Izmantotie resursi:
ΑΝNOUNCEMENT - Olympiacos BC

  +4 [+] [-]

, 2018-11-11 14:01, pirms 6 gadiem
Karstasinīgie Grieķi, Panathinaikus netiks izslēgts un nekādus sodus līga nepiešķirs,titulētajam Grieķu klubam. Līgai pilnīgi pie vienas vietas, lai pašie tiek galā.

  +6 [+] [-]

, 2018-11-11 14:04, pirms 6 gadiem
Būtu nu grieķi labāk ar tādu pašu dedzību aizstāvējuši robežas no islāmistu ordām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-11-11 14:45, pirms 6 gadiem
āksti

  -1 [+] [-]

, 2018-11-11 15:14, pirms 6 gadiem
Žēl, ka tiesnesis nebija kāds no LV, tad varetu izstāstīt, kā patiesībā notika un kādas naudas tad īstenībā piedāvāja! Varbūt nepiedāvāja 20 000, varbūt 15 000, bet lietas būtību tas nemaina. Klubs apglavo, ka nav piesolījuši 20 000, un tas arī viss.
Labāk būtu abus klubus izslēgt no Eirolīgas, ja jau abi ir vainīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-11-11 19:04, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Žēl, ka tiesnesis nebija kāds no LV, tad varetu izstāstīt, kā patiesībā notika un kādas naudas tad īstenībā piedāvāja! Varbūt nepiedāvāja 20 000, varbūt 15 000, bet lietas būtību tas nemaina. Klubs apglavo, ka nav piesolījuši 20 000, un tas arī viss.
Labāk būtu abus klubus izslēgt no Eirolīgas, ja jau abi ir vainīgi.
kādus tu tur mēslus raksti

  +1 [+] [-]

, 2018-11-11 23:05, pirms 6 gadiem
Kārtējie Jannakopulosa murgi un raganu medības. Runā, nedomājot par sekām. Esot tādā amatā un vidē, būtu vairāk jādomā, ja vien šis uz to spējīgs. Derētu kārtīgi pa biksēm iedot, lai vienreiz apdir.šas.