Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozīšus" varētu pastiprināt spēlētājs no Krievijas; Lomakinam piedāvājumu klubs neizteiks

Jānis Celmiņš

„Poliurs / Ozolnieki” komanda jau tuvāko dienu laikā varētu pastiprināties ar kādu gados jaunu spēlētāju no Krievijas, sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj kluba prezidents Rolands Baranovskis.

Jau vairākus treniņus kopā ar „Poliurs / Ozolnieku” komandu aizvadījis kāds gados jauns Krievijas volejbolists. Viņš jau tuvāko dienu laikā varētu oficiāli pievienoties komandai, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprina kluba prezidents Rolands Baranovskis. „Gados jauns volejbolists no Kaļiņingradas, spēlē otrā tempa uzbrucēja pozīcijā. Pietiekami stabils uzbrukumā un ar labu servju uzņemšanu – tieši tāds kāds mums šobrīd ir nepieciešams. Spēles stila ziņā ļoti līdzīgs Mārtiņam Pļaviņam,” pauž Baranovskis. „Izskatās, ka ar viņu vienošanos panāksim jau tuvāko dienu laikā,” piebilsts kluba pārstāvis. Spēlētājs jau iepriekš ir spēlējis „Schenker” līgā, kad bija Kaļiņingradas „Yantar” komandas kapteinis.

Tāpat Baranovskis pastāstīja, ka kluba plānos neietilpst piedāvāt sadarbību Valērijam Lomakinam, kurš šīs nedēļas sākumā tika atbrīvots no „Tartu Pere leib” komandas. „Viņš no mums ir aizmucis jau trīs reizes. Ļaunu prātu neturu, taču viņš vasarā no mums aizgāja nesmukā veidā, pat nepabrīdināja. Ja ir normāla attiecības, tad vismaz piezvani un pasaki, ka tev ir cits piedāvājums. Pēc tam man šīs ziņas jāuzklausa no citiem, nesmuki,” skaidro Baranovskis.

Ozolnieku klubā diagonāles pozīcijā šobrīd spēlē gados jaunais un talantīgais Kristaps Šepte. „Mums ir labs kolektīvs, kuru nevēlamies jaukt,” pauž Ozolnieku kluba prezidents.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-11 16:55, pirms 13 gadiem
Sergejs Buševs- tas arī būs tas spēlētājs, treniņos iespaids par viņu vislabākais- aizsardzībā visu izkapā un uzbrukumā arī neslikts!