Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latgale" izbraukuma spēles pret "Energija" aizvadīs Daugavpilī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Latgale" izbraukuma spēles pret "Energija" aizvadīs Daugavpilī
Deniss Martjušovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Sestdien Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē Daugavpils "Latgale" izbraukumā tiksies ar "Energija-Orakulas" komandu. Lai arī mačam būtu jānotiek Lietuvā, tas norisināsies Daugavpils ledus hallē.

"Latgalei" pēdējās divas spēles bijušas ļoti nesekmīgas (divi zaudējumi ar kopējo vārtu attiecību 0:15), tādēļ cīņai ar lietuviešiem būs ļoti liela nozīme tieši psiholoģiskajā ziņā. 12. novembra spēlei bija jānotiek Lietuvā, taču ledus arēna neatbilst prasībām - uz aizsargbortiem nav pat aizsargstiklu. Šādos apstākļos daugavpilieši atteicās spēlēt, bet otras arēnas īre leišiem izmaksājot pārāk dārgi. Daugavpils puse piedāvāja šo izbraukuma spēli aizvadīt savās mājās, kas apmierināja "Energija".

Tātad, 12. novembra spēle norisināsies Daugavpils ledus hallē. Sākums plkst. 17:30. Interesanti, ka visas spēles pret "Energija" latgalieši aizvadīs savās mājās. Abas vienības līdz šim aizvadījušas pa 11 spēlēm. "Latgale" ar 17 punktiem ir sestā, bet lietuvieši ar 12 punktiņiem ieņem septīto ailīti 10 klubu konkurencē.

     [+] [-]

, 2011-11-11 10:30, pirms 13 gadiem
Paldies par informāciju. Starp citu, ne LHF, ne komandas mājaslapās nekādas informācijas nav...

     [+] [-]

, 2011-11-11 17:13, pirms 13 gadiem
"Latgale" ar 17 punktiem ir sestā, bet lietuvieši ar 12 punktiņiem ieņem septīto ailīti 10 klubu konkurencē.

Kāpēc Latgalei ir punkti, bet Enerģijai punktiņi?