Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts "Juventus" pārliecinoša uzvara, "Inter" rezultatīvs zaudējums Palermo

Agris Suveizda

"Juventus" pārliecinoša uzvara, "Inter" rezultatīvs zaudējums Palermo
"Juventus" atzīmē pirmo vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Pirmo spēli jaunajā "A Sērijas" sezonā aizvadījis arī viens no slavenākajiem Itālijas futbola klubiem "Juventus". Turīnas komanda savā laukumā uzņēma "Parma" vienību, kurai iepriekšējos trīs mačos bija cietusi zaudējumus, taču šoreiz spēja revanšēties un jauno stadionu iesvētīja ar pārliecinošu uzvaru - 4:1. Pirmos vārtus jaunajā stadionā oficiālā mačā guva aizsargs Štefans Lihtštainers.

"Juventus" iesvēta stadionu ar pārliecinošu uzvaru

Spēle pret "Parma" Vecajai Sinjorai bija īpaša. Tas bija pirmais oficiālais mačs jaunajā stadionā, turklāt "Juventus" nu kļuvis par pirmo klubu "A Sērijā", kam pieder pašam savs stadions. Debijas spēle bija arī "Juventus" galvenajam trenerim Antonio Kontem. Spēli no tribīnēm noraudzījās Vinčenco Jakvinta, Fabio Kvaljarella, Marselo Estigarivija un Fabio Groso, bet rezervē palika Mirko Vučiničs un Milošs Krasičs, kuri vēl nav simtprocentīgi gatavi.

"Juventus" izdevās labs sākums, un jau 16.minūtē rezultāts tika atklāts. Vārtu guvumu izveidoja divi "Juventus" jaunieguvumi – Andrea Pirlo ar piespēli aiz aizsargu mugurām labā pozīcijā nogādāja soda laukumā ieskrējušo Štefanu Lihtštaineru, un šveiciešu aizsargs (vienīgais ārzemnieks pamatsastāvā!), veiksmīgi apstrādājis bumbu, ieraidīja to vārtu tīklā (1:0). Pēc 22 minūtēm bumba otrreiz ielidoja Antonio Mirantes sargātajos vārtos, taču Alesandro Matri tika fiksēts ļoti strīdīgs aizmugures stāvoklis.

Neilgi pēc pārtraukuma izgājienā kļūdījās Džanluidži Bufons, taču mājiniekiem situācija beidzās laimīgi. Otrā puslaika desmitajā minūtē Matri pēc lieliskas Alesandro Del Pjēro piespēles nokļuva aci pret aci ar vārtsargu un, par spīti nelielai pretspēlētāja pretestībai, izdarīja sitienu, taču "Parma" glāba vārtu stabs. Bez rezultatīvas piespēles veterāns gan nepalika. Jau pēc trim minūtēm Simone Pepe ar precīzu sitienu tālajā vārtu stūrī dubultoja pārsvaru (2:0), un asistenta lomā bija tieši Del Pjēro.

Pēc deviņām minūtēm Del Pjēro nomainīja Arturo Vidals, un Čīles izlases pussargam bija nepieciešamas vien nepilnas sešas minūtes, lai debitētu jaunajā komandā ar vārtu guvumu. 73.minūtē bumba soda laukuma pusaplī atleca pie Vidala, un čīlietis no gaisa ietrieca to vārtos – 3:0. "Juventus" dominēja laukumā un pēc desmit minūtēm lika ceturto reizi kapitulēt "Parma" vārtsargam. Pirlo soda laukumā atrada Klaudio Markīzio, kurš ar teicamu sitienu tālajā stūrī neatstāja nekādas cerības Mirantem. Viesiem gan izdevās mača izskaņā gūt goda vārtus. Bijušais "Juventus" uzbrucējs Sebastjans Džovinko tika nogāzts soda laukumā, "Juventus" palika mazākumā, bet Džovinko pats realizēja 11m soda sitienu. Spēle noslēdzās ar pilnībā pelnītu "Juventus" uzvaru ar 4:1.

"Palermo" divreiz atspēlējas un uzvar "Inter"

Kamēr "Juventus" pamatsastāvā devās desmit itālieši, "Inter" rindās maču uzsāka deviņi dienvidamerikāņi. Turklāt, tā kā rezervē palika Veslijs Sneiders, vienīgais eiropietis "Inter" starta vienpadsmitniekā bija serbs Dejans Stankovičs, kurš šovakar svin savu 33.dzimšanas dienu. "Palermo" aktīvi iesāka cīņu, un "Inter" aizsargiem darba netrūka. Tomēr pirmie krita mājinieku vārti. Īstajā vietā, īstajā laikā bija Djego Milito, kurš no tuvas distances 33.minūtē panāca 1:0 viesu labā.

Otrais puslaiks iesākās ar pamatīgu uguņošanu. Vispirms 48.minūtē Fabricio Mikoli ar lielisku pirmo pieskārienu jaņos atstāja Žuliu Sēzaru (1:1). Drīz pēc tam pēc Milito sitiena no vārtu priekšas glāba aizsargs. Viņš to, iespējams, darīja ar roku, taču bez pendeles viesi nepalika. Pēc stūra sitiena nogāzts tika Valters Samuels, un Milito atjaunoja "Inter" vadību (2:1). Taču ne uz ilgu laiku, jo 54.minūtē "Palermo" izspēlēja teicamu kombināciju, un vārtu priekšā, aizsargu nepiesegts, tika atrasts Abels Ernandess, kurš sita nekļūdīgi (2:2).

Lai arī abām komandām bija izdevības (vairākkārt meistarību demonstrēt nācās Sēzaram), vārtu birums apsīka. Taču ne uz visu maču. "Palermo" ik pa laikam ar ātriem pretuzbrukumiem pārsteidza pretiniekus nesagatavotus, tomēr ilgu laiku šie prettriecieni nedeva labumu. 86.minūtē pēc viena no šādiem pretuzbrukumiem "Palermo" tika pie tiešā brīvsitiena, un Mikoli bija precīzs (3:2). Bumba pāri spēlētāju sieniņai lidoja vārtu stūrī, un Sēzars nespēja raidījumu atvairīt.

Pēc divām minūtēm Mauricio Pinilla ar tālsitienu jau panāca 4:2 mājinieku labā! Lai arī bumba gaisā strauji mainīja trajektoriju, Sēzars varēja nospēlēt krietni prasmīgāk. Kompensācijas laika pirmajā minūtē Djego Forlans pēc Sneidera piespēles gan vienus vārtus atguva, tomēr izlīdzināt rezultātu viesiem neizdevās. "Palermo" izcīnīja nedaudz negaidītu, taču pelnītu uzvaru.

Otrā kārta

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
09.09.Milan – Lazio2:2 (2:2)Ibrahimovičs 29' Kasāno 33' – Kloze 12' Sisē 21'
10.09.Cesena – Napoli1:3 (1:1)Gvana 24' – Laveci 3' Kampanjāro 67' Hamšīks 87'
11.09.Juventus – Parma4:1 (1:0)Lihtštainers 16' Pepe 58' Vidals 73' Markīzio 83' – Džovinko 90' (11m)
11.09.Roma – Cagliari1:2 (0:1)De Rosi 90' - Konti 68' Kabirs 90'
11.09.Catania - Siena0:0
11.09.Chievo - Novara2:2 (2:1)Pelisjē 5' Tero 24' - Marjanīni 27' Pači 86'
11.09.Fiorentina - Bologna2:0 (1:0)Džilardīno 20' Čerči 47'
11.09.Genoa - Atalanta2:2 (1:2)Velozu 6' Mesto 55' - Moraless 8'43'
11.09.Lecce - Udinese0:2 (0:2)Basta 2' Di Natale 16'
11.09.Palermo - Inter4:3 (0:1)Mikoli 48'86' Ernandess 54' Pinilla 88' - Milito 33'51' (11m) Forlans 90'

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

1 2 40 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2011-09-11 15:41, pirms 13 gadiem
Izcili futbola svētki! Ekselents veids kā iesvētīt jauno stadionu. Tāda sajūta, ka šis ir jaunas ēras sākums "Juventus" futbola kluba vēsturē. Mača galvenais varonis noteikti bija Andrea Pirlo. Viņa izcilās piespēles priecēja mājinieku līdzjutējus visa mača garumā. Un kas par vārtiem! Ļoti patika Lihtštainers un Vidals. Abi cīnījās par katru bumbu un līdz galam. Turklāt Lihtštainers vārtus guva kā īsts spices uzbrucējs! Vidala un Markizio vārti arī konfektes. Interesanti, ka arī "Parma" labā vārtus guva tieši juventino - kā jau allaž "Atomic Ant". Fani šodien vienkārši lieliski. Paši labākie!
Prieks par lielisko startu. Arī grafiks "Juventus" šogad ir ļoti pateicīgs, jo atkrīt eirokausu galvassāpēs, tāpēc visu uzmanību Konta varēs koncentrēt komandas būvniecībai un pilnveidošanai. Materiāla šosezon patiešām netrūkst.
Forza Juve!!! Forza Italia!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 15:44, pirms 13 gadiem
Par spēli:
1) Stadions izskatās vienkārši lieliski, šķiet, ka vakaru spēlēs būs vēl labāk
2) Pirlo šodien pārliecinoši labākais spēlētājs Juvē
3) No Giovinco un vispār Parmas gaidīju vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 15:53, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Izcili futbola svētki! Ekselents veids kā iesvētīt jauno stadionu. Tāda sajūta, ka šis ir jaunas ēras sākums "Juventus" futbola kluba vēsturē. Mača galvenais varonis noteikti bija Andrea Pirlo. Viņa izcilās piespēles priecēja mājinieku līdzjutējus visa mača garumā. Un kas par vārtiem! Ļoti patika Lihtštainers un Vidals. Abi cīnījās par katru bumbu un līdz galam. Turklāt Lihtštainers vārtus guva kā īsts spices uzbrucējs! Vidala un Markizio vārti arī konfektes. Interesanti, ka arī "Parma" labā vārtus guva tieši juventino - kā jau allaž "Atomic Ant". Fani šodien vienkārši lieliski. Paši labākie!
Prieks par lielisko startu. Arī grafiks "Juventus" šogad ir ļoti pateicīgs, jo atkrīt eirokausu galvassāpēs, tāpēc visu uzmanību Konta varēs koncentrēt komandas būvniecībai un pilnveidošanai. Materiāla šosezon patiešām netrūkst.
Forza Juve!!! Forza Italia!!!
un pats galvenais- saakumsastaavaa 10 itaalji! prieks

  +3 [+] [-]

, 2011-09-11 15:59, pirms 13 gadiem
munkinshh rakstīja: un pats galvenais- saakumsastaavaa 10 itaalji! prieks
Gan 10 itālieši, gan visu itāliešu itālietis ar 10.numuru!
';

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 16:00, pirms 13 gadiem
Labākais stadions Itālijā piedzīvo lieliskas kristības! Pārliecinoši sliktākā Sebastjana spēle. Vidējā līnija uzvarēta ar Pirlo un Markīzio sastāvā, pret 3!!!!! Parmas vidējās līnijas spēlētājiem, lol. Jāpiekrīt, Pirlo ģeniāli iekļāvies sastāvā.

     [+] [-]

, 2011-09-11 16:38, pirms 13 gadiem
Pirlo no visiem papildinājumiem juvei ir vislabākais. Viņš pierādīja, ka vēl nav zemē metams Ja neuzvarēs Milāna tad noteikti vēlos lai uzvarētu juve.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-11 16:57, pirms 13 gadiem
Assasinss' rakstīja: Pirlo no visiem papildinājumiem juvei ir vislabākais. Viņš pierādīja, ka vēl nav zemē metams Ja neuzvarēs Milāna tad noteikti vēlos lai uzvarētu juve.
Itālijas izlases smadzenes jebkurā gadījumā nevarētu būt zemē metamas Vienīgais risks varētu būt traumatisms. Tas attiecas arī uz "smadzeņu" dublieri Itālijas izlasē Akvilāni.

     [+] [-]

, 2011-09-11 17:59, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Itālijas izlases smadzenes jebkurā gadījumā nevarētu būt zemē metamas Vienīgais risks varētu būt traumatisms. Tas attiecas arī uz "smadzeņu" dublieri Itālijas izlasē Akvilāni.
Nu arī vecums nāk to nevar noliegt. Jebkurā gadījumā 2018. gadā Itālijas izlasei jābūt finālā, bet tur jāzaudē..

  +3 [+] [-]

, 2011-09-11 18:52, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gan 10 itālieši, gan visu itāliešu itālietis ar 10.numuru!
tam es 100% piekriitu!! deelj del Piero arii saaku 90tajos just liidzi Juvei! pirmo speeli ,ko skatiijos,bija CL finaals pret AJAX!

     [+] [-]

, 2011-09-11 19:02, pirms 13 gadiem
sodien vispaar jauka diena veel iistaas speeles izveeleejos. ';

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 20:20, pirms 13 gadiem
munkinshh rakstīja: tam es 100% piekriitu!! deelj del Piero arii saaku 90tajos just liidzi Juvei! pirmo speeli ,ko skatiijos,bija CL finaals pret AJAX!
Atceros kā vakar. Tas bija pirmais Čempionu līgas fināls, kuru skatījos. Peruci pret Van der Sāru

     [+] [-]

, 2011-09-11 20:21, pirms 13 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nu arī vecums nāk to nevar noliegt. Jebkurā gadījumā 2018. gadā Itālijas izlasei jābūt finālā, bet tur jāzaudē..
Gan jau Vācijai, ja ņem vērā šī brīža kursu. Tomēr ceru, ka Itālija un Vācija vēl pārdesmit gadus netiksies. Nav patīkami, ja tiekas divas mīļākās izlases.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-11 20:37, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Atceros kā vakar. Tas bija pirmais Čempionu līgas fināls, kuru skatījos. Peruci pret Van der Sāru
Vialli no nulles lenkja iesita golu!! Juvei veel zilas formas ar zvaigzneem bija!! diemzeel naakamos 2us finaalus peec kaartas pakaasa Dortmunde un Real,atceros veel kaa Perucci pret Borussia ielaida taalu golu ehh..gan jau veel buus Juvei atkal labi laiki!!
pagaidaam smuki izskataas

  +1 [+] [-]

, 2011-09-11 20:57, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gan jau Vācijai, ja ņem vērā šī brīža kursu. Tomēr ceru, ka Itālija un Vācija vēl pārdesmit gadus netiksies. Nav patīkami, ja tiekas divas mīļākās izlases.
Man gan gribējās, lai finālā pagāšgad būtu Vācija un Nīderlande būtu bijis prieks par abām Nu nekas vēl EURO 2012. Visu laiku jau spāņi nedominēs.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-11 23:43, pirms 13 gadiem
Inter zaudēja! Bet, kas par spēli ... tie vecie aizsargi Samuels un Lucio ir par lēnu ... nu aizsardzība zem katras kritikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-11 23:55, pirms 13 gadiem
uhhhh Palermo , vnk izcili nospelēja Apsveicu

  +1 [+] [-]

, 2011-09-12 00:00, pirms 13 gadiem
negaidiiti rezultatiivs saakums kopumaa

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:08, pirms 13 gadiem
Es vienkārši MĪLU A sēriju!!! Šobrīd aizraujošākā līga Eiropā

  +3 [+] [-]

, 2011-09-12 00:11, pirms 13 gadiem
Kad Hosē teica, ka prognozē Milānai 3. vietu un Interam 1. Serie A noslēgumā, es biju ļoti pārsteigts - šī spēle tikai apstiprināja manas domas. Jā, pēc Zamperini sell-out vasaras (Pastore, Sirigu, Nocerino, Bovo...), noteikti nebiju gaidījis neko tādu no Palermo jau no spēles sākuma, taču turpinājums bija vēl labāks.
Inter savukārt, neparādīja vispār neko - atceroties pagaišo sezonu (aizsardzībā), spēlēt ar Gasperini iemīļoto 3-4-3 bija smieklīgi. Pirmās 25min vispār nekādas saspēles (bez Sneijdera), uzbrucēji vienkārši stāvēja un vēroja spēli, par playmakeriem uzdevās Lucio un Cambiasso... Zarate pilnīgs 0, tas pats attiecas uz Forlanu - izskatās, ka par daudz regbiju saspēlējies, jo tie sitieni 30++ metri pāri vārtiem izskatījās fenomenāli. Nerazzuri aizsardzība - nekas jauns - pēdējās Inter sezonas stilā - īstena Šveices siera atveidojums laukumā. Palermo nospēlēja ļoti labi un noteikti bija pelnījuši šo, varbūt pat pārliecinošāku, uzvaru, taču jautājums vai tāda starpība radās uz Palermo spēka vai Inter nespēka? Man tomēr šķiet, ka 2. variants...

Žēl, jo neticu, ka Itāliju pārstāvošā komanda CL turnīrā spēs parādīt ko tādu, kas citu līgu TOP komandām sagādātu grūtības. Jācer uz Lazio un Udinesi EL, ja jau punktus piešķir vienādi. Varbūt norakstīt Inter pēc 1. spēles ir nepareizi, taču šodien neredzēju nekāda potenciāla pret, lai arī labu, bet "jaunizveidotu" komandu.

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:33, pirms 13 gadiem
Būtībā problēmas ir gan "Inter", gan "Milan". Savā prognozē tik pat labi varēju samainīt abas komandas vietām. Vienkārši "Inter" potenciālu vērtēju nedaudz augstāk. Gan jau sezonas laikā viss daudz maz nostāsies savās vietās. Protams, būtu tikai patīkami pārsteigts, ja "Juventus" izmantotu konkurentu nedienas un nostiprinātos tabulas galvgalī. Tā kā darbībā redzēts arī melnais zirdziņš "Roma", varu teikt, ka nekādi izcilie pārsteigumi šosezon diez vai gaidāmi.

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:44, pirms 13 gadiem
Ja nebūs brīnumu, tad, noskatoties 1. kārtu, domāju, ka par 1-2. vietu cīnīsies Milāna/Juventus, turklāt savstarpējie mači izšķirs maz ko, tālāk sekos Napoli un varbūt pēc tam Inter. No Romas gan gaidīju kaut ko grandiozu - ja EL zaudējums Slovanam var tikt norakstīts uz vairākiem faktoriem, kā arī vienkāršu neveiksmi, tad šodien romiešu parādītā spēle ne tuvu nelīdzinājās Enriques solītajai Barcas spēlei. Bet, protams, tagad pēc 1. kārtas kaut ko grūti secināt, var tikai nodarboties ar prognozēšanu - pagaišgad, piemēram, Cesena pēc 4. kārtas atradās ap 1. vietu.

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:48, pirms 13 gadiem
Mikoli > Inter pensionāri, vidējais vecums 32 gadi

  +1 [+] [-]

, 2011-09-12 00:50, pirms 13 gadiem
Hose vēl joprojām nevaru pierast pie tavas jaunās bildes,bet lai ar kā apsveicam ar ideālo sezonas sākumu,ceru ka mans mīļākais klubs Itālijā-Juventus-beidzot atgūs savu spēku,apsveicam arī ar jauno stadionu

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:52, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Būtībā problēmas ir gan "Inter", gan "Milan". Savā prognozē tik pat labi varēju samainīt abas komandas vietām. Vienkārši "Inter" potenciālu vērtēju nedaudz augstāk. Gan jau sezonas laikā viss daudz maz nostāsies savās vietās. Protams, būtu tikai patīkami pārsteigts, ja "Juventus" izmantotu konkurentu nedienas un nostiprinātos tabulas galvgalī. Tā kā darbībā redzēts arī melnais zirdziņš "Roma", varu teikt, ka nekādi izcilie pārsteigumi šosezon diez vai gaidāmi.
ja runājam par Romu,tiešām ceru ka viņiem izdosies,ja ne uzreiz čempionu sezona,tad vismaz vieta CL,domāju ka nevienam nebūs jautājumi kāpēc,zinot kas ir trenneris un daļēji ar dēļ Kirkica

     [+] [-]

, 2011-09-12 00:59, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: Hose vēl joprojām nevaru pierast pie tavas jaunās bildes,bet lai ar kā apsveicam ar ideālo sezonas sākumu,ceru ka mans mīļākais klubs Itālijā-Juventus-beidzot atgūs savu spēku,apsveicam arī ar jauno stadionu
Paldies! Bildi varbūt vēl kaut kad pamainīšu. Pats vēl nevaru pierast. Neesmu pieradis likt cita cilvēka bildi savā profilā...bet tas tomēr ir Alekss Un domājams, ka "Juventus" spēku ir jau atguvis. Tagad tikai jāstrādā un jāstrādā, lai pilnībā ieeļļotu šo mehānismu.

     [+] [-]

, 2011-09-12 01:36, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Paldies! Bildi varbūt vēl kaut kad pamainīšu. Pats vēl nevaru pierast. Neesmu pieradis likt cita cilvēka bildi savā profilā...bet tas tomēr ir Alekss Un domājams, ka "Juventus" spēku ir jau atguvis. Tagad tikai jāstrādā un jāstrādā, lai pilnībā ieeļļotu šo mehānismu.
par to spēka atgūšanu nebūtu vēl tik drošs,kā nekā pirmā kārta,pats zini kā sāka Barca un kā nospēlēja vakar un kā zināms jauna trenera vadībā rezultāti parasti uzlabojas,ja saglabās ritmu(es nerunāju par uzvarām 4-0 vai 4-1,bet vienkārši par uzvarām un skaistu spēli)līdz ziemas pārtraukumam,tad varēsim izdarīt secinājumus

  +1 [+] [-]

, 2011-09-12 01:43, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: par to spēka atgūšanu nebūtu vēl tik drošs,kā nekā pirmā kārta,pats zini kā sāka Barca un kā nospēlēja vakar un kā zināms jauna trenera vadībā rezultāti parasti uzlabojas,ja saglabās ritmu(es nerunāju par uzvarām 4-0 vai 4-1,bet vienkārši par uzvarām un skaistu spēli)līdz ziemas pārtraukumam,tad varēsim izdarīt secinājumus
man jau kaut kā gribētos domāt, ka Juve ir beidzot pa ilgiem laikiem atguvusies un rādīs "vecās sinjoras" cienīgu sniegumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-12 10:06, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Izcili futbola svētki! Ekselents veids kā iesvētīt jauno stadionu.
tev jau nu kā lielajam Juves fanam vajadzētu zināt ka stadiona iesvētīšana notika 8 sept. pret Notts County kur rezultāts ne tuvu nebij patīkams Juves faniem ....

     [+] [-]

, 2011-09-12 10:24, pirms 13 gadiem
Šeit tiek runāts par oficiālu spēli.

     [+] [-]

, 2011-09-12 10:31, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: tev jau nu kā lielajam Juves fanam vajadzētu zināt ka stadiona iesvētīšana notika 8 sept. pret Notts County kur rezultāts ne tuvu nebij patīkams Juves faniem ....
Kā jau minēja Andromeeds, mēs runājam par oficiālu iesvētīšanu. Interesanti, kas tā bija par "kausa spēli", ka rezultāts var tā apbēdināt fanus?
Pēc šīs spēles manuprāt visiem kritiķiem uz kādu laiku mutes būs ciet. Lielisks sniegums no Kontes vīriem

     [+] [-]

, 2011-09-12 10:32, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Šeit tiek runāts par oficiālu spēli.
oficāla vai neoficāla,kāda starpība ja stadiona atklāšanas spēle tika noteikta 8 sept.

     [+] [-]

, 2011-09-12 10:34, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kā jau minēja Andromeeds, mēs runājam par oficiālu iesvētīšanu. Interesanti, kas tā bija par "kausa spēli", ka rezultāts var tā apbēdināt fanus?
Pēc šīs spēles manuprāt visiem kritiķiem uz kādu laiku mutes būs ciet. Lielisks sniegums no Kontes vīriem
par Juves sniegumu šeit nav ko piebilst,bet nevajag skaisto uzvaru izpušķot ar liekiem greznumiem ,kas galīgi neatiecas uz konkrēto spēli...tas tā
1 2 40 komentāri