Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Arslans beidz karjeru Turcijas izlasē

Andrejs Siliņš

Arslans beidz karjeru Turcijas izlasē
Enders Arslans
Foto: AFP/Scanpix

Pēc olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra Filipīnās par karjeras beigšanu valstsvienībā paziņojis Turcijas izlases aizsargs Enders Arslans.

33 gadus vecais Arslans Turcijas izlasi pārstāvēja no 2003. gada un 12 vasaru laikā piedalījies sešos Eiropas čempionātu finālturnīros un trijos Pasaules kausos. 2013. gada "EuroBasket" Slovēnijā Arslanam izdevās individuāli veiksmīgākais - vidēji 11,6 punkti un 3,6 rezultatīvas piespēles.

2010. gada Pasaules kausā Arslans vidēji guva 6,2 punktus un atdeva 1,9 piespēles, bet Turcijas izlase izcīnīja pasaules sudrabu.

190 centimetrus garais Arslans arī jaunajā sezonā turpinās pārstāvēt Stambulas "Daruššafaka", bet iepriekš spēlējis "Galatasaray", "Anadolu Efes", "Panionios", "TAU Ceramica" un "Union Olimpija" klubos Turcijā, Grieķijā, Spānijā un Slovēnijā.

Turcijas ceļš uz Rio olimpiādi Filipīnās notikušajā kvalifikācijas turnīrā aprāvās pusfinālā, kur tika atzīts nākamās uzvarētājas Francijas pārākums. Grupu turnīrā turki zaudēja arī Kanādas izlasei.

Izmantotie resursi:
https://www.fiba.com/

     [+] [-]

, 2016-07-12 17:30, pirms 8 gadiem
Kauns zaudēt ne Francijai, ne Kanādai noteikti nav, turpretī Puertoriko...