Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsonei-Žogotai pieci punkti, "Mercury" izcīna sesto uzvaru astoņās spēlēs

Jēkabsonei-Žogotai pieci punkti, "Mercury" izcīna sesto uzvaru astoņās spēlēs
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Phoenix Mercury

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlē Anete Jēkabsone-Žogota guva piecus punktus, bet viņas pārstāvētā komanda Fīniksas "Mercury" ar 81:66 pārspēja Vašingtonas "Mystics".

Pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo bija neizšķirts (37:37), bet otrajā puslaikā "Mercury" basketbolistes nodrošināja diezgan pārliecinošu uzvaru pār "Mystics" ar 15 punktu pārsvaru (81:66).

Britnija Grainere uzvarētāju labā guva 20 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet Diana Taurasi pievienoja 13 punktus un 10 rezultatīvas piespēles. Anete Jēkabsone-Žogota "Mercury" sastāvā laukumā pavadīja nepilnas 11 minūtes (10:58), guva piecus punktus (2p. – 1/2, 3p. – 1/1), pārtvēra vienu piespēli, vienreiz kļūdījās un nopelnīja divas piezīmes. Vašingtonas komandas rindās ar 14 punktiem un septiņām bumbām zem groziem labākā bija Emma Mīsemane.

"Mercury" ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, tikmēr "Mystics" Austrumu konferencē ir ceturtajā vietā ar četrām uzvarām un pieciem zaudējumiem (katrā konferencē ir pa sešām komandām). Nākamais mačs Anetei Jēkabsonei-Žogotai un "Mercury" paredzēts naktī uz piektdienu, kad Fīniksas komanda viesosies pie Konektikutas "Sun".

Izmantotie resursi:
WNBA.com