Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "No Valtera vajadzēs uzmanīties, viņa pieredzei būs īpaša loma"

Jānis Pārums

Bertāns: "No Valtera vajadzēs uzmanīties, viņa pieredzei būs īpaša loma"
Dairis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"VEF Rīga" basketbolists Dairis Bertāns pirms "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas finālsērijas pret "Ventspils" komandu komentēja gaidāmo finālsēriju, norādot uz pretinieku trumpjiem.

"Fināls kā fināls, tāpēc attiecīgas ir arī noskaņas pirms tā sākuma. Sērija pret Astanu jau ir pagātnē, par Himkiem vēl nav ko domāt. Līdz ar to visa mūsu uzmanība šobrīd ir uz pirmajām divām LBL finālspēlēm pret Ventspili. Esam tām gatavi, jo mums bijusi nedēļa, lai atgūtos no iepriekšējās sērijas un sagatavotos spēlēm pret Ventspili," norādīja Bertāns.

Raksturojot pretiniekus, basketbolists norādīja uz pieredzējušo Sandi Valteru, kam varētu būt liela nozīme finālsērijā: "Ventspils izceļas ar komandas spēli. Viņiem ir daudz jaunie spēlētāji, tāpēc viņi nepadodas un demonstrē lielu cīņassparu. Tieši tas ļāvis ventspilniekiem uzvarēt vairākās spēlēs šajā sezonā. Ja būtu jāizceļ kāds Ventspils spēlētājs, no kura vajadzētu īpaši uzmanīties, tad tas būtu Sandis Valters. Viņam kā pieredzējušajam spēlētājam šādās spēlēs ir īpaša loma."

Tāpat Bertāns norādīja, ka pirms finālsērijas nav izteikta uztraukuma, drīzāk patīkams uztraukums un pārliecība [par saviem spēkiem]. Jāatgādina, ka "Aldaris" LBL pirmā finālspēle notiks jau šovakar plkst. 17:00 un būs vērojama portālā Sportacentrs.com, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-11 11:45, pirms 11 gadiem
BKV šogad jaatgriežas tronī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-05-11 11:52, pirms 11 gadiem
"Paldies" LTV7 par spēles translēšanu, labi ka vismaz SC ir daudz saprātīgāki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-11 12:13, pirms 11 gadiem
Ļoti slikts mārketings Aldara LBL. Tā kā finālspēles aizkavējušās, būtu vismaz noorganizējušas tos saucamos teasers - lai faniem uzkurinās asinis, redzot video rullīšus ar pirmsspēles procesiem! Esmu pārliecināts, ka daudzu nemaz nezin, ka šodien sākas LATVIJAS BASKETBOLA LĪGAS FINĀLS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-11 14:35, pirms 11 gadiem
srax0 rakstīja: Ļoti slikts mārketings Aldara LBL. Tā kā finālspēles aizkavējušās, būtu vismaz noorganizējušas tos saucamos teasers - lai faniem uzkurinās asinis, redzot video rullīšus ar pirmsspēles procesiem! Esmu pārliecināts, ka daudzu nemaz nezin, ka šodien sākas LATVIJAS BASKETBOLA LĪGAS FINĀLS!!!
Sekoju basketbolam, bet to, ka šodien sākās 1x dzirdu

     [+] [-]

, 2013-05-12 00:14, pirms 11 gadiem
nu klau, pasaki tam negerim ar tiem lielajiem zobiem ka pedeja uzbrukuma jasedz ir kempbels savadak bus pa mizu