Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Liepājnieki pierādīja, ka ir meistarīgāki"

Jānis Pārums

Kazakevičs: "Liepājnieki pierādīja, ka ir meistarīgāki"
Dainis Kazakevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēles starp "Jelgavas" un "Liepājas metalurga" komandām (1:4) komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri Dainis Kazakevičs un Vladimirs Osipovs.

Jelgavnieku galvenais treneris Dainis Kazakevičs atzina: "Lai uzvarēti tik spēcīgu komandu kā "Liepājas metalurgs" ir jāsakrīt trim lietām – jābūt lielam cīņassparam, labai spēles disciplīnai un jāiegūst veiksme. Šodien mums šie trīs faktori pietrūka, un jāatzīst, ka liepājnieki šodien pierādīja, ka ir meistarīgāka komanda. Apsveicu "Metalurgu" ar uzvaru un vēlu veiksmi finālmačā."

Savukŗt viesu galvenais treneris Vladimirs Osipovs atklāja, ka lielā mērā panākumu veicināja ātrie gūtie vārti. Osipovs pauda pārliecību, ka tas veicinājis komandas pārliecību par saviem spēkiem.

"Jau mača sākumā izvirzījāmies vadībā, bet pēc otrajiem gūtajiem vārtiem spēlējām ar lielu pārliecību. Gribu uzteikt jelgavniekus, kuri vēlreiz pierādīja, ka ir Kausa komanda – nekad nepadodās un spēlē līdz pat pēdējām sekundēm. Arī šajā spēlē viņi izmantoja mūsu neuzmanību un guva vārtus. Ceru, ka "Jelgavai" veiksies virslīgas čempionātā," sacīja Osipovs.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv

Slēpts komentārs: Fiirers

     [+] [-]

, 2012-04-11 23:23, pirms 12 gadiem
Nu Jelgava paslaba komanda sogad bus. Nav vairs tas entuziasms un speletaju komplektacija ari pasvaka.

  -2 [+] [-]

, 2012-04-12 09:54, pirms 12 gadiem
Liepajnieki pieradija, ka viņiem ir treneri, bet ne izleceji un laizitaji ka Jelgava.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-12 10:10, pirms 12 gadiem
Par Jelgavas komplektāciju gan nevar piekrist, jo no šā viedokļa tieši tagad Jelgavai ir spēcīgākais sastāvs. Puse komandas ir profesionāļi ar lielākiem vai mazākiem līgumiem. Sezona vēl parādīs kā lietas attīstīsies, bet zaudējums Liepājai ir likumsakarīgs, jo viņu sastāvs ir orientēts tikai un vienīgi uz rezultātu, bez mazākās perspektīvas. Veči vienkārši brutāli kapā. Jaunie laukumā tiek tikai tad, kad viss jau ir sakārtots. Bieži vien tas ir labākais veids kā kļūt par čempioniem. Domāju, ka Liepājai kausa finālā nebūs problēmu pret Skonto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja