Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails: "Porziņģis bija lielisks un spēja pielāgoties pretinieku taktikai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kārlails: "Porziņģis bija lielisks un spēja pielāgoties pretinieku taktikai"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Dalasas “Mavericks” veica izrāvienu spēles beigās un ar 115:104 savā laukumā pieveica Sanantonio “Spurs”. Kristaps Porziņģis izcēlās ar double-double un pēc spēles saņēma galvenā trenera Rika Kārlaila uzslavas.

Porziņģis bija lielisks,” pēc uzvaras pauda Riks Kārlails. Latviešu uzbrucējs izcēlās ar 25 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām. “Viņš spējis pielāgoties pretinieku taktikai pretī likt mazākus sedzējus. Viņš bija izcils. Pretinieki mēģina izveidot situācijas, kurās pretī ir mazāks sedzējs, bet Porziņģis neatrodas mūsu komandai izdevīgā situācijā. Viņi mēģina panākt, lai viņš uzķertos. Redzu, ka viņš progresē, un šī spēle bija kārtējais pierādījums. Arī aizsardzībā pēc muguras traumas viņš spēlējis lieliski.”

Porziņģis pirms Zvaigžņu spēles pauzes bija spiests izlaist vairākas spēles muguras traumas dēļ. “Jūtu, ka tuvojos labākajai formai. Pēc operācijas kāja nejūtas tik labi, taču ar katru maču situācija uzlabojas,” teica Porziņģis. “Katra komanda pret mani spēlē citādi. Reizēm jau no sākuma pret mani tiek likts aizsargs, un tad cenšos izmantot savu auguma pārsvaru. Taču reizē - gribu spēlēt basketbolu. Dodu priekšroku spēlēšanai pret lielākiem sedzējiem, un, kad viņi nomainās, tad groza tuvumā varu izmantot savu augumu.”

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-beat-spurs/

  +1 [+] [-]

, 2021-03-11 13:26, pirms 3 gadiem
uz sevis paņēma šo spēli. Zvērs

  -1 [+] [-]

, 2021-03-11 13:29, pirms 3 gadiem
25+14?

  -2 [+] [-]

, 2021-03-11 13:53, pirms 3 gadiem
Dod priekšroku pret lielākiem sedzējiem?? Mēs zinām, kā viņam iet ar nopietniem vīriem grozapakšā. Gobērs, Jokičs, Embīds, Jannis pat Lebrons utt. Tad tik vienīgais sanāk ganīties uz 3p līnijas un, ja paveicas, pa visu spēli.ielikt kādu putback.

     [+] [-]

, 2021-03-11 16:24, pirms 3 gadiem
28 punktiem, jeb viņam 3 atņēma vēlak?!

     [+] [-]

, 2021-03-11 16:33, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Dod priekšroku pret lielākiem sedzējiem?? Mēs zinām, kā viņam iet ar nopietniem vīriem grozapakšā. Gobērs, Jokičs, Embīds, Jannis pat Lebrons utt. Tad tik vienīgais sanāk ganīties uz 3p līnijas un, ja paveicas, pa visu spēli.ielikt kādu putback.
Jā, tas nav kaučuka kluci pa ledu slidināt. Te vajag arī smadzeņu krokas.