Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Hanevols: "Neparasti, ka Norvēģijas treneris publiski runā par slēpju problēmām"

Rolands Eliņš

Hanevols: "Neparasti, ka Norvēģijas treneris publiski runā par slēpju problēmām"
Halvars Hanevols
Foto: Frank Skaufel

Norvēģijas biatlona dzīvē nelielu vētru sacēla Emila Hegles Svensena atklāsmes par izlases slikti sagatavoto inventāru, kura dēļ slēpes neslīd tā kā vajadzētu. Šo faktu apstiprināja arī izlases galvenais treneris Pērs Arne Botnans

"Taisnība, ka citu izlašu pārstāvjiem slēpes slīd daudz labāk," sacīja Pērs Arne Botnans. "Ar to neesmu apmierināti ne mēs, ne cilvēki, kas sagatavo mūsu slēpes. Viņi daudz strādā, lai sagatavotu tās sacīkstēm, taču pagaidām šosezon tās ir neapmierinošā stāvoklī."

Bijušais Norvēģijas biatlonists Halvars Hanevols piekrita, ka izlasē ir problēmas, ja reiz galvenais treneris nolēmis par tām publiski tik atklāti runāt: "Publiskā Botnana kritika parāda, ka izveidjusies sarežģīta situācija. Vilšanās ir liela gan izlases vadībai, gan biatlonistiem, tāpēc arī Botnans nolēma atklāti pateik, ka sliktie rezultāti saistīti ar slēpju problēmām. Tiesa, pārstāv gan sportā kultūra, ka šādas lietas parasti tiek paturētas komandas iekšienē, līdz ar to nedaudz neparasti, ka Botnans publiski runā par iekšējām problēmām."

Svensena brālis Mortens Hegle Svensens, kurš izlasē atbildīgs par inventāra sagatavošanu, Norvēģijas medijiem pastāstīja, ka nebija gaidījis šādu kritiku, taču bijis paredzams, ka šī tēma uzpeldēs, jo slēpes patiešām nebija sagatavotas uz visiem 100%. Šovakar paredzēta īpaša izlases sapulce, lai apspriestu radušos problēmu.

Tas gan nav mazinājis Juhannesa Bē ambīcijas, jo viņš uzskata, ka iepriekšējā posma neveiksmes tiek pārspīlētas un tās netraucās noskaņoties pasaules čempionātam. Bē jaunākais apgalvo, ka Norvēģijas izlase izcīnīs uzvaru stafetē, savukārt viņa paša mērķis ir vismaz vienā individuālajā disciplīnā iegūt zelta medaļu.

Izmantotie resursi:
Idrettssjefen refset skiskytter-smørerne - Sport
Р-Спорт. Все главные новости спорта
- Vi skal vinne gull på stafettene

  -2 [+] [-]

, 2015-02-11 15:42, pirms 9 gadiem
Vajadzētu slīdamību patestēt zem segas... Man tur vienmēr slīd labi