Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pēc Eirolīgas mača "Žalgiri" varētu atstāt četri ārzemnieki

Andrejs Siliņš

Pēc Eirolīgas mača "Žalgiri" varētu atstāt četri ārzemnieki
Hoans Plaza - vai spāņu speciālista rīcībā arī nākamnedēļ būs tas pats sastāvs, kas šonedēļ?
Foto: AFP/Scanpix

Aizvien jaunas ziņas pienāk no vecās Lietuvas galvaspilsētas Kauņas, kur Baltijas superklubs "Žalgiris" turpina cīņu ar finansiālajām problēmām. Kluba ģenerālmenedžeris Vitolds Masaļskis pirmdien atklāja, ka nedēļas beigās komandu varētu pamest četri viesspēlētāji, ja kluba finansiālā situācija neuzlabosies.

Jau vēstīts daudz par "Žalgira" nedienām ar kluba budžeta reālo nokomplektēšanu, kas licis nonākt lielos parādos. Kluba īpašnieks Vladimirs Romanovs nolēmis atstāt grimstošo kuģi, pamatojot savu lēmumu ar ilgi gaidīto, bet tā arī nesagaidīto pašvaldības atbalstu. Pagaidām gan pie darbiem Romanovs nav ķēries, un kolorītais personāžs joprojām ir kluba īpašnieks.

Šodien "Žalgira" ģenerālmenedžeris Vitolds Masaļskis atklāja, ka saņēmis konkrētu brīdinājumu no četru spēlētāju aģentiem - ja līdz darba nedēļas beigām situācija klubā pierādāmi neuzlabosies, attiecīgie spēlētāji to pametīs. Konkrētus uzvārdus Masaļskis gan neatklāja, bet norādīja, ka visi četri ir leģionāri.

Šobrīd komandu pārstāv pieci ārzemnieki - amerikāņu uzbrucējs Tremels Dārdens, horvātu aizsargs Marko Popovičs, horvātu spēka uzbrucējs Mario Delašs un amerikāņi - aizsargs Olivers Lafajets un centrs Džefs Fūts. Iepriekš vēstīts par amerikāņu aizsarga Donalda Makgrāta pievienošanos, taču, izrādās, oficiāli līgums vēl nav parakstīts. Ārzemnieks ir arī galvenais treneris - spāņu speciālists Hoans Plaza.

Līdz ar to pastāv iespēja, ka pēdējo spēli pašreizējā sastāva izskatā "Žalgiris" aizvadīs ceturtdien, kad ULEB Eirolīgas Top16 spēlē viesosies Bambergā pie "Brose Baskets" vienības. Tiesa, Lietuvā joprojām daļa basketbola sekotāju uzskata, ka Romanova un citu kluba vadības personu izteikumi ir vien blefs, un klubam ir pietiekamas rezerves, kur smelties finanšu līdzekļus arī tad, ja netiek saņemts pašvaldības atbalsts.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-11 19:18, pirms 11 gadiem
bl..ed nesaprotu... tad raksta ka ir vājprāta parādi un čut ne bankrots.... tad ka pardo klubu.... tad ka pievienojas amerikānis. un tagad ka puse komandas ņam vagu... pilniigs vajprats baabu bazars..

  +4 [+] [-]

, 2013-02-11 19:23, pirms 11 gadiem
Vēl viens papildinājums Kauņai.
Donnie McGrath leaves PAOK, signs in Kaunas

Liekas, ka vnk ņem spēlētājus, kuriem nesamaksāt ... Kautkāds murgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-11 19:52, pirms 11 gadiem
nezinu,kas notiek ar zalgiri,bet ceru,kad viss uzlabosies patiesam ir iespeja panakt tiesi labu sniegumu. Eiroligas beigas top 8 un kaut kur bija facebook zina,kad Richards brensons varetu glabt zalgiri

     [+] [-]

, 2013-02-11 19:57, pirms 11 gadiem
Par to es nesu parliecinats,bet par zalgira jaunieguvumu gan esu parlicinats,kad vins varetu rita pievienoties un parakstit ligumu

  +2 [+] [-]

, 2013-02-11 21:09, pirms 11 gadiem
Lietuvas līgas zvaigžņu spēlē leģionāru komandas starting 5 - visi Zalgiris leģionāri. Ja viņi aiziet, būs jautri.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 22:53, pirms 11 gadiem
Kolhozs.

     [+] [-]

, 2013-02-12 10:40, pirms 11 gadiem
markkomartins rakstīja: bl..ed nesaprotu... tad raksta ka ir vājprāta parādi un čut ne bankrots.... tad ka pardo klubu.... tad ka pievienojas amerikānis. un tagad ka puse komandas ņam vagu... pilniigs vajprats baabu bazars..
Cik saprotu, nevis pārdod, bet atsakās! Lai pašvaldība ņem, vai kurš nu grib un var ... varbūt par 1 litu pārdod...
Biznesa jau tur nav tā kā tā!
Kaut gan varbūt arī blefo!