Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Andersons atvaira 45 metienus un palīdz "Senators" uzvarēt pēc sagrāves

Andersons atvaira 45 metienus un palīdz "Senators" uzvarēt pēc sagrāves
"Senators" vārtsargs Kreigs Andersons atvairīja 45 metienus mačā pret "Maple Leafs"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās divas spēles. „Senators” viesos pieveica „Maple Leafs” ar 4:3, bet „Wild” tika galā ar „Blackhawks” – 2:1.

Divu Kanādas komandu mačā Otavas „Senators” pārspēja Toronto „Maple Leafs” ar 4:3. Viesiem bija ļoti svarīgi uzvarēt spēlē pēc kaunpilna zaudējuma ar 2:8 pret „Blackhawks” iepriekšējā cīņā. Sākums izdevās labs, jo otrajā trešdaļā izdevās panākt divu vārtu pārsvaru, taču trešā perioda sakumā „Maple Leafs” rezultātu izlīdzināja – 2:2. Arī trīs minūtes pirms mača pamatlaika beigām bija neizšķirts – 3:3, kad trīs „Senators” hokejisti aizskrēja pretuzbrukumā pret vienu aizsargu, Toms Pajets tika izvirzīts labā pozīcijā un bez problēmām pārspēja Frederiku Andersenu – 4:3. Lielisko spēli aizvadīja „Senators” vārtsargs Kreigs Andersons, kurš atvairīja 45 metienus.

Minesotas „Wild” ar 2:1 uzvarēja Čikāgas „Blackhawks”. Arī šajā mačā par vienu no spēles varoņiem kļuva vārtsargs – Devans Dubniks tika galā ar 34 metieniem, bet uzvaras vārtus ar stipru metienu zem pārliktņa trešā perioda sākumā guva Raiens Suters.

Naktī uz 12. janvāri notiks trīs spēles NHL regulārajā čempionātā. Maču starp Kalgari „Flames” un Tampabejas „Lightning” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā, spēle sāksies plkst. 2:30 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 11. janvāris

SpēleRezultāts
Senators – Maple Leafs4:3
Wild – Blackhawks2:1

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...