Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē vienspēli, kopā ar Pavlovu tiek dubultspēļu pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē vienspēli, kopā ar Pavlovu tiek dubultspēļu pusfinālā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Maskavas „Future” turnīra cīņas šodien turpinājuši Latvijas tenisisti. Andis Juška nespēja pārvarēt vienspēļu turnīra 2.kārtu (4:6, 2:6 pret baltkrievu Jegoru Gerasimovu), bet kopā ar Denisu Pavlovu viņam izdevies sasniegt pusfinālu dubultspēlēs.

Jau ziņojām, ka Latvijas tenisisti Andis Juška (ATP vienspēļu rangā 531.vieta, bet dubultspēlēs 297.) un Deniss Pavlovs (vienspēlēs 663., bet dubultspēlēs 392.) 2012.gada sezonu uzsākuši Krievijas galvaspilsētā Maskavā, kur norisinās „Future” turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Denisam vienspēļu sacensības beidzās jau vakar, bet Andis paklupa šodien – ar 4:6, 2:6 zaudēts ranga otrajā tūkstotī (ATP 1184.) esošajam baltkrievam Jegoram Gerasimovam. Deniss turnīrā vienspēļu ranga punktus nenopelnīja, bet Andis tika pie viena punkta.

Dubultspēļu sacensībās Latvijas sportistu duets ir izlikts ar pirmo numuru. Šodien viņi tika pie otrās uzvaras, kas deva vietu pusfinālā. Ar 7:5, 6:2 tika apspēlēti krievi Mihails Birjukovs un Andrejs Kumancovs. Arī pusfinālā pretinieki no Krievijas – Aslans Karatsevs un Rihards Muzajevs. Pagaidām katrs nopelnījis pa sešiem dubultspēļu ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2012-01-11 19:46, pirms 12 gadiem
Drausmas, servi vairs pat nevar noturet.