Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts LAČ: "Monarhi" pārliecinoši pieveic "Latgali", "SMScredit.lv" atspēlējas no 0:4 un uzvar

Jānis Pārums

Latvijas hokeja čempionāta spēlē šovakar kārtējo panākumu izcīnīja "Ozolnieki/Monarch" komanda, kas izbraukumā bez lielām grūtībām ar 5:1 apspēlēja Daugavpils "Latgali".

Ozolnieku hokejisti visu nokārtoja jau spēles pirmajā pusē. Mača rezultāts tika atklāts jauc ceturtajā minūtē vairākumā pēc Mihaila Bogdanova metiena, bet perioda beigās vēl divreiz tika izmantots skaitliskais pārsvars – Aleksandrs Šiškovičs un Vitālijs Gončaruks panāca jau 3:0. Vēl divi vārti tika gūti otrā perioda sākumā, kad precīzi meta Dmitrijs Korņilovs un Vadims Romanovskis – 5:0. Pēc tam Raivi Cimošku "Latgales" vārtos nomainīja Ruslans Kurelass, kurš mača turpinājumā atvairīja visus viesu metienus.

Goda vārtus "Latgalei" 49.minūtē guva Sandis Virkstenis pēc Denisa Martjušova un Antona Kuzņecova piespēlēm. "Monarhi" Daugavpils komandu pārspēja jau trešo reizi sezonā (iepriekš 6:3 un 9:0).

Uzvaras arī JLSS/Zemgale un SMScredit.lv

Citās spēlēs pie panākumiem tika "JLSS/Zemgale" un "SMScredit.lv". Jelgavā Guntis Pujāts guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu, kaldinot "JLSS/Zemgale" uzvaru ar 9:2 pār "Rīga/LSPA" (3:0, 2:1, 4:1). Pa diviem vārtiem jelgavnieku labā guva arī Artjoms Ogorodņikovs un Viesturs Cimermanis, kuram arī viena piespēle. Savukārt "SMScredit.lv" tikai pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 pieveica "Rīga/Prizma". Jāuzsver, ka spēles gaitā "SMScredit.lv" bija iedzinēju lomā ar 0:4, taču atspēlējās un izcīnīja laimīgu uzvaru. Par mača varoni kļuva Jurijs Kļujevskis, kurš divus vārtus guva jau pamatlaikā un realizēja arī uzvaru nesošo bullīti.

"Ozolnieki/Monarch" ar 52 punktiem šobrīd atrodas pārliecinošā pirmajā pozīcijā. 19 mačos "monarhi" piedzīvojuši tikai divus zaudējumus un par 12 punktiem apsteidz "SMScredit.lv", bet par 14 - "Liepājas metalurgs 2".

Izmantotie resursi:
lhf.lv